Избор на категория
Вашата количка

За нас

За нас

„От време на време е добре да спрем в стремежа си към щастие и просто да бъдем щастливи“, е казал Робърт Браул. Именно заради тези моменти на искрени усмивки създадохме онлайн магазина за картички и покани Cardbg. Пътешествието ни из магичния свят на празниците започна през 2008 година с идеята да направим вашите лични специални моменти незабравими. И го правим с огромно удоволствие вече повече от 10 години…

Онлайн магазин за картички и покани Cardbg предлага асортимента на лидера сред българските производители Джу-бокс /Jue-box/, който е на родния пазар повече от 20 години. За това време екипът на Джу-бокс /Jue-box/ доказа големия си професионализъм и любовта към всичко, което прави. Използва проверени доставчици на суровини и смело може да гарантира безупречно качество на предлаганите продукти.

Всички страхотни модели в онлайн магазин за картички и покани Cardbg можете да закупите както на дребно, така и на едро с атрактивна отстъпка. От наша страна получавате още специално отношение, защото знаем колко важен за всеки е неговият личен повод. Затова сме готови да помогнем с ценни съвети и препоръки, така че да ви улесним в избора и той да бъде най-добрият. И още нещо, което никак не е за пренебрегване, работим експедитивно и доставяме вашите поръчки в кратки срокове.

Защо ние от онлайн магазин за картички и покани Cardbg вярваме, че тези елементи са важни?

Наясно сме, че можете да минете и без тях, но ако искате да направите впечатление на гостите си, то определено имате нужда от страхотни покани. Същото можем да кажем и за картичките, които допринасят за това получателят да се почувства наистина специален и ценен. Покажете на близките и приятелите си, че държите на тях и присъствието им на вашия празник е от голямо значение.

Кои са най-популярните категории в онлайн магазин за картички и покани Cardbg?

- Картички за рожден ден;

- Картички за имен ден;

- Картички за всеки празник и повод;

- Сватбени покани;

- Сатбени аксесоари;

- Покани;

- Покани за кръщение;

- Етикети за цени;

- Опаковки.

Онлайн магазин за картички и покани Cardbg непрекъснато допълва асортимента от супер предложения във всички категории, за да може да отговори на високите изисквания на всеки клиент. Предстои да развием още по-добре и категорията Хоби и арт материали, добавяйки много нови продукти, с които да творите и да създавате уникални изработени от вас модели.

Как да поръчате от онлайн магазин за картички и покани Cardbg?

Погрижили сме се всичко да се случва бързо и лесно, за да ви спестим време и усилия. Просто добавете избраните от вас модели в потребителската си „кошница“ (дясно на всеки продукт ще намерите и отстъпките, които предлагаме за количества), а след това в няколко прости стъпки можете да поръчате. След уточняване на всички детайли, ние се ангажираме да изработим и изпратим всичко до вас във възможно най-кратки срокове.

Повече за времето и начина на доставка ще научите на страницата Доставка и плащане.

Как да се свържете с онлайн магазин за картички и покани Cardbg и с какво още можем да помогнем?

За всякакви въпроси, цени на едро, консултации и уточняване на детайли по поръчка можете да ни пишете на e-mail адрес info@cardbg.com или да използвате формата за запитвания на страницата Контакти. Там ще намерите още информация как да се свържете с нас по телефона и как да ни посетите на място в нашия шоурум в гр. София.

Представителите на онлайн магазин за картички и покани Cardbg са насреща, за да ви помогнат да направите най-правилния избор. Така че ако се колебаете за някой детайл, не се притеснявайте да ни потърсите. Също така ще ви улесним и в измислянето на страхотни текстове за предпочитаните от вас модели, защото правилните думи са също толкова важни, колкото и впечатляващата визия. Имаме различни предложения с текстове за вашите сватбени покани, текстове за покани за кръщене, текстове за юбилеи, годишнини, дипломиране и др., както и завладяващи послания за Коледа и Нова година.

Предимства на онлайн магазин за картички и покани Cardbg:

- Разнообразие от картички и покани във всички стилове от дигиталния и офсетов печат до уникалните ръчно изработени модели;

- Голяма любов към целия процеса на изработка и печатане на поздравителните картички и покани – от идеята (за какво да бъде картичката, какъв да е форматът, от какъв картон да се изработи, да има ли закачка, двойно или тройно отваряема да бъде, стилна, стилизирана, шарена или шегаджийска) до крайния завършен търговски вид;

- Възможност за персонализиране на нашите продукти, така че да можете да ги използвате за вашите маркетингови цели;

- Кратки срокове за изпълнение на поръчките след уточняване на всички детайли, защото организацията на празниците не е нужно да отнема много време;

- Безупречно качество и използване на суровини от проверени във времето доставчици, за да сме сигурни в това, което ви предлагаме;

- Страхотни отстъпки при покупка на по-големи количества картички или покани.

Нашата история

Успехът изисква талант, работа и упорство

Казват, че всяко начало е трудно и ние от Jue-box можем да го потвърдим. Когато обаче имаш силното желание да сбъднеш мечтите си и истински харесваш това, което правиш, намираш стимул да продължиш да се развиваш дори и в най-трудните моменти. Защото най-важно от всичко е в края на работния ден да се чувстваш удовлетворен.

И макар че за фирма Jue-box в началото всичко започна случайно, съдбата си знае работата. Затова постепенно с много усърден труд и ентусиазъм успяхме да се докажем като лидер в производството на картички и покани на родния пазар. Част от постиженията ни се дължат на стремежа ни към постоянно развитие, а друга – на факта, че не се притесняваме да експериментираме и да опитваме нови нестандартни идеи. И резултатите доказват, че това е правилната стратегия.

Първи стъпки

Официалното начало на приключението Jue-box в света на празничните предложения е през далечната 1998 г., когато тепърва у нас започваха да си пробиват път забавните и т.нар. 3D модели картички. И понеже нищо на този свят не е константно, най-вече желанията на клиентите, за да можем да отговорим на техните високи очаквания, продължихме да подобряваме нашите професионални умения и заедно с това да добавяме нови и нови красиви модели за всякакви поводи. И в момента можем да се похвалим с голямо разнообразие от варианти в различни стилове, размери, десени и материали. Колекцията ни от страхотни поздравителни картички вече е изцяло от нови модели, като от старите са се запазили само 4 (най-успешните).

Но как всъщност се случи всичко?

Стартът преди повече от две десетилетия поставихме от един малък офис, в който реализирахме творческите си идеи и създавахме иновативни за времето си продукти. След това отворихме магазин в центъра на София – на ул. „Екзарх Йосиф, който беше нашият шоурум и място откъдето хората можеха да си купят картички, покани и опаковки. От десет години насам предлагаме нашите продукти основно през електронният ни магазин.

Около 25 забавни двойни картички в американски формат беше първоначалният ни асортимент. Станахме „пионери“ в един нов вид картички за нашия пазар – такива с изненада. Добавянето на дребни забавни награди направи предложенията ни още по-атрактивни за клиентите. След време допълнихме колекцията с мини картичките, такива в пощенски формат, а също и отваряеми с картинка вътре, каквито все още нямаше в България тогава.

Десетина години по-късно дойде ред на още едно разширяване на предложенията – с покани, първо за сватби, след това за кръщене… Нямаше как да не включим и сватбени аксесоари и такива за кръщене, след което дойде бумът на индивидуални коледни картички с лого и още куп нови красиви, стилни, забавни и изящни модели.

Нашият екип
Първият сайт на фирмата се появи значително по-късно – след налагането ни като лидер в тази сфера. Преди това популяризирахме дейността си с обяви във вестници и реклама в телевизията. Работехме с две изключително талантливи художнички – най-добрите в изработката на картички, които продължават и днес да са част от екипа ни. В последствие към идейния колектив се присъедини още един творец с различен стил в изработването на картички. С тях сме експериментирали с хербарии, търсили сме атрактивни хартии и картони, събирали сме листа, цветя и всякакви еко материали, с които да правим уникални неща.

И макар че екипът на Jue-box е малък, смело можем да заявим, че е съставен от изключително стойностни хора. Включва страхотни професионалисти, сред които художници, дизайнери, дистрибутори и системен администратор. Всички работят с много хъс, любов и старание към постигане на максимално добри резултати, за да можем да отговорим на вашите очаквания и да предлагаме конкурентни продукти, които не просто да намират място в организацията на вашите празници, а също така да остават за спомен.

Защото любовта към това, което правим, е водещият мотив…