Избор на категория
Вашата количка

Картички за Рожден ден

Картички за Рожден ден

Картички за рожден ден на едро от производител. Картички с готов текст, пожелания за рожден ден, честитки, голям избор на модели за празника.

Рожденият ден е един от най-важните за всеки човек. Затова ви предлагаме да зарадвате своите близки и приятели с красива картичка за рожден ден, която да му остане мил спомен. Обикновено се сещаме по-често за подобни поздрави в тийнейджърските години, но после сякаш започваме да ги позабравяме. И все пак няма начин да не ви стане мило, когато намерите някоя картичка от личния ви празник от преди години.

Какви картички за рожден ден има при нас?

Онлайн магазин Cardbg предлага да почетете подобаващо поводите на хората около вас. Гарантирано този поздрав ще е много по-дълготраен и ценен от варианта в социалните мрежи. А за да го направите по най-добрия начин, ви предлагаме чудесна колекция от картички за рожден ден, така че да намерите най-подходящата за характера, темперамента и предпочитанията на получателя. От стилни и делови до забавни модели за рожден ден, двойни, тройни, малки и големи, картички с послание, картички за мъже, картички за жени, деца, нестандартни, за хора с чувство за хумор…

Нашите картички за рожден ден са произведени от фирма Jue-box (Джу-бокс), дългогодишен лидер на българския пазар. Вече повече от две десетилетия предложенията за рожден ден на компанията са заедно с вас в най-важните моменти от живота ви. Всички поздравителни картички са направени с много любов, прецизност и внимание, така че да бъдат изпипани до последния детайл и да гарантират доброто преживяване. Освен това фирмата държи на безупречното качество и използва материали от доверени доставчици. Не спира непрекъснато да обогатява асортимента си от варианти за рожден ден, за да отговори на нарастващите очаквания и различните желания на клиентите.

Защо не трябва да пропускаме картичката за рожден ден?

Често нямаме време за нищо, случва се да пропуснем празниците на хората около нас или пък просто да ги отбележим в социалните мрежи, загубвайки магията от живия контакт. Именно в това забързано време подаряването на хартиена картичка за най-важния ден на някой приятел или роднина има още по-висока стойност. Остава за спомен, който получателят може да си припомни след години и отново да се усмихне на пожеланието ви. Дава възможност да напишете онова, което не успявате да кажете, или просто да изпратите положителните си мисли. Освен това картичката за рожден ден може да послужи и като украса в някоя витрина, от където да напомня за вас.

Как да поръчате картички за рожден ден от Джу-бокс?

Всеки от вариантите за личния празник можете да закупите на дребно или на едро на преференциални цени. Просто изберете предпочитаните от вас поздравителни картички за рожден ден или друг повод и ги добавете в „пазарската си количка“ в нашия онлайн магазин, отбележете желаното количество и завършете поръчката с няколко кратки стъпки. След уточняване на детайлите, обещаваме да доставим всичко до вас в максимално кратки срокове.

Ако предпочитате да разгледате на живо нашето разнообразие от предложения за рожден ден, заповядайте в шоурума ни в гр. София. На място ще имате възможност и да се консултирате с наш представител, който да отговори на всички ваши въпроси и да ви помогне за най-правилния избор.

Защо да вземете от картичките за рожден ден на борса за картички и покани Джубокс?

  • Имаме дългогодишен опит в производството на картички за най-важния момент в живота на всеки;
  • С радост ще ви насочим в избора на подходящи картички за рожден ден;
  • Можете да разгледате всичките ни предложения и на живо в нашия шоурум в гр. София;
  • Предлагаме голямо разнообразие от модели, размери и дизайни на картички за рожден ден;
  • Държим на доброто качество и сме концентрирани към безупречния краен резултат;
  • Осигуряваме страхотни цени и отстъпки за търговци при пазаруване на едро;
  • Доставяме избраните модели за рожден ден в кратки срокове.
Продуктов код: 296
Минимален брой при пазаруване по цени на едро - 5 броя.Картичка за рожден ден за тийнейджъри.Текст на картичката:"Най-красива и усмихната бъди, сбъдвай своите мечти!Честит рожден ден!"..
2.50 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: 294
Свежи и с много настроение картички за рожден ден за тийнейджъри.Изисква се минимален брой при пазаруване от търговци на борсови, едрови цени от 5 брояКартичката е двойно отваряема, отвътре няма текст, но има достатъчно място вие да напишете вашето пожелание.За улеснение на лицето на картичката има ..
2.50 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: 185
ТЕКСТ на картичката: "Днес на твоя празни луд купон ще има! С песни, танци, веселба, чак до сутринта. За да се запомни този ден като най-хубавия твой рожден ден! Честит рожден ден!" Минимален брой на едро - 5..
2.00 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: 62
Весела картичка за рожден ден...
2.00 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: 234
Минимален брой за търговци - 5 бр...
2.00 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: 292
Весела цветна картичка с надпис "Честит рожден ден" специално създадена за вече пораснали момчета - тийнейджъри.За улеснение добавихме и готово пожелание за празника:"Да растеш смел и силен, да имаш верни приятели,да вярваш в себе си и да преследваш мечтите си."..
2.50 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: 293
Весела картичка за малки и вече пораснали момчета.  Текст на картичката:"Честит рожден ден!Пакости употребявай, честичко се забавлявай,без измишльотини не оставай."..
2.00 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: 258
Минимален брой за търговци - 5 Текст на картичката: "Честит Рожден ден! Играй на воля и се забавлявай! Знай, че сега е най-хубавото време от живота ти. Пожелавам ти успехи и победи,  несметни съкровища и незабравими пиратски приключения. Весел и незабравим купон!"..
2.00 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: 250
Минимален брой за търговци - 5 бр.Картичка за рожден ден подходяща за мъж...
2.00 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: 174
Минимален брой за търговци -5 бр.Текст на картичката: "За теб! Наздраве за твоя рожден ден! Много здрав бъди, джобове пълни с пари! Радост, щастие, луксозни коли! И знай: най-добрия и обичан си ти!"..
2.00 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: 269
Минимален брой за търговци - 5 бр. Текст на картичката: "Честит Рожден ден! С пожелание за здраве и дълголетие,  топлина и обич, хармония и благополучие."..
2.00 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: 273
Минимален брой за търговци, които пазаруват по цени на едро - 5 брояСтилна картичка за рожден...
2.00 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: PM1654
Минимален брой за търговци - 5 бр...
2.00 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: PM1655
Минимален брой за търговци - 5 бр...
2.00 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: PM1693
Минимален брой за търговци - 3 бр...
2.00 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: M281
Картичка за мъж на морска тематика за рожден ден...
0.60 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: M262
Малка картичка с красиви цветя.Текст на картичката - "Честит рожден ден!"..
0.60 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: M248
Малка картичка за рожден ден с красиви рози. ..
0.60 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: 209
Минимален брой за търговци - 5 бр.Текст на картичката: Когато духът е млад, годините не значат нищо! С твоя чар отключи много сърца! Нека всеки ден е изпълнен с музика, слънчеви усмивки и цветя! Честит рожден ден!"..
2.50 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: 233
Минимален брой за търговци - 5 бр...
2.50 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: 264
Минимален брой за търговци - 5 Текст на картичката: "Честит Рожден ден! С усмивка за теб!"..
2.50 лв.

цената е с вкл. ДДС

от 1 до 24 от общо 43 резултата (2 стр.)