Избор на категория
Вашата количка

Картички за всеки празник и повод

Продуктов код: 24
Минимален брой за търговци -5 бр.Текст на картичката: "За твоя празник ... ...много пожелания за щастие и късмет и нека всяка калинка е едно сбъднато желание!  Честито!"..
2.50 лв.
Продуктов код: 277
Минимален брой за търговци - 5 бр. Текст на картичката: "Пожелавам ти винаги да си № 1. Да имаш 2-ра половинка. Никога да не бъдеш 3-ти излишен. Да имаш своите 4-ри ъгъла. Да имаш винаги приятели, поне колкото 5-те пръста на ръката си. Да имаш 6-то чувство за успеха. И да си на 7-то небе от..
1.50 лв.
Продуктов код: 270
Минимален брой за търговци - 5 бр.Елегантна картичка за всякакъв повод в розово лилави цветове с нежни цветя...
1.50 лв.
Продуктов код: 272
Минимален брой за търговци - 5 бр.Елегантна картичка с акварелни цветя подходяща за всякакъв повод...
1.50 лв.
Продуктов код: 290
Минимален брой за търговци - 5 бр. Текст на картичката: "Честит празник! С най-добри пожелания за повече бъдещи успехи! Не спирай да вярваш в себе си! Нека животът за теб да е лесен, изпълнен със смях, музика и песен!"  ..
1.50 лв.
Продуктов код: 281
Минимален брой за търговци - 5 бр. Текст на картичката: "За най-обичаната майка. Моя майчице любима, най-грижовна, най-добра, мила, нежна, всеотдайна, за мен ти си най-скъпа на света! Две думички ще кажа само: обичам те, мамо!"..
1.50 лв.
Продуктов код: 280
Минимален брой за търговци - 5 бр. Текст на картичката: "За моя любим татко. Времето лети и всичко се променя, но колкото и време да мине, каквото и да се случи, най-важното винаги ще остане: моята безгранична обич към теб. Искам да знаеш, че ти имаш специално  място в моето сърце! ..
1.50 лв.
Продуктов код: 268
Минимален брой за търговци - 5 бр. Текст на картичката: "За ваше здраве бутилката до дъно ще изпия аз! Нека радост ви изпраща съдбата всеки следващ час!"..
1.50 лв.
Продуктов код: 192
минимален брой на едро - 5 текст на картичката: "Пожелавам ти твоят празник ... Отвътре: ... да е пълен с изненади и много късмет! Здраве в изобилие, радост да безсилие!"..
1.50 лв.
Продуктов код: 193
минимален брой на едро - 5 текст на картичката: "Иска ли ти се на твоя празник да се намърдаш между нас? ... Отвътре: ... Винаги ще се намери място за още една маймуна. Честит празник!"..
1.50 лв.
Продуктов код: 230
Минимален брой за търговци - 5 бр. Текст на картичката: "Ти си най-прекрасна, най-обичана, неповторима, единствена на света. Честит празник!"..
1.50 лв.
Продуктов код: 66
Минимален брой за търговци -5 бр.ТЕКСТ на картичката: "С пожелание за много щастие и нека всяка калинка е едно сбънато желание!"..
1.50 лв.
Продуктов код: 291
Минимален брой за търговци - 5 бр. Текст на картичката: "Честит празник! С пожелание за здраве, щастливи дни и семейна топлина! Наслаждавай се на постигнатото и не спирай да мечтаеш!"  ..
1.50 лв.
Продуктов код: 212
Минимален брой за търговци - 5 бр.Текст на картичката: "С пожелание за много щастие, късмет, успехи, любов, благополучие и най-вече здраве!"..
1.50 лв.
Продуктов код: 213
Минимален брой за търговци - 5 бр...
1.50 лв.
Продуктов код: PM1645
Минимален брой на едро - 3 бр. Моделът се предлага в цветове: червено, розово, зелена, синя, златна и лилава перла...
3.50 лв.
Продуктов код: M195
Минимален брой за търговци -10 бр...
0.30 лв.
Продуктов код: 17
Минимален брой за търговци -10 бр...
0.30 лв.
от 1 до 24 от общо 58 резултата (3 стр.)

Картички за дипломиране, картички без текст, с цветя, картички за бебе, с благодарност.