Избор на категория
Вашата количка

Картички за всеки празник и повод

Картички за всеки празник и повод

Поздравителни картички на едро от производител. При нас ще намерите универсални картички за всякакъв повод, картички без текст, картички с цветя, забавни майтапчийски картички.

Всеки празник има нужда от своя картичка

Ако не сте намерили подходяща картичка за празненството, на което предстои да отидете, в тази категория със сигурност ще успеете. Онлайн магазин Cardbg предлага различни размери, модели, дизайни и стилове поздравителни картички, с които да зарадвате своите приятели и близки. Стилни или шегаджийски, стилизирани или весело шарени, традиционни или луксозни варианти – изборът е ваш.

Всички модели на борса за картички и покани Джу-бокс можете да закупите бързо и лесно от нашия онлайн магазин. Можете обаче и да ги разгледате на живо в шоурума ни в гр. София, където да се консултирате и с наш представител. Предлагаме страхотни цени, като осигуряваме и супер отстъпки при поръчка на количества.

Какви картички ще намерите в онлайн магазин Cardbg?

В асортимента ни влизат модели на българския производител Jue-box (Джу-бокс), специализирал се в изработката на картички и покани. Фирмата има дългогодишен опит (повече от 20 години) на родния пазар и с времето се е доказала като лидер в бранша. Отличава се освен с голямото разнообразие картички и покани, също и с факта, че държи на качеството на предложенията. Използва проверени източници на материали – качествени картони от доверени вносители и ползва висококачествен печат за своите изделия и може да гарантира безупречните характеристики на крайните продукти.

Моделите са създадени с много любов от опитни професионалисти , чиято основна цел е постигането на невероятно преживяване и провокирането на положителни емоции. Сред предложенията има големи и малки, вертикални и хоризонтални, двойни и тройни, с прозорчета, с рамки, нестандартни, с пожелания, без текст, със закачки… Картичките са подходящи за мъже, жени и деца – млади и стари. Накратко, имаме по нещо за всеки вкус и желание, за да може да отговорим на високите ви изисквания.

Кой все още подарява картонени картички?

Няма спор - живеем във високотехнологична ера, в която много дейности (особено комуникацията) се пренесоха онлайн. Хартиените варианти за поздрав обаче си остават класика, по-ценна от всякога. Те са израз на лично отношение, старание и стремеж да зарадвате някого, така че ако искате наистина да провокирате усмивки и да подарите нещо за спомен, то няма как да пропуснете картичката от картон. 

Но освен за лични поводи, картичките са чудесни и за всеки един бизнес. Те представляват идеален начин да поздравите колегите и партньорите си, като в същото време напомните за дейността си. Брандираните ни предложения освен мил жест, са страхотен и маркетингов инструмент, от който всеки може да се възползва. Оставете добро впечатление и не се съмнявайте, че това ще донесе дивиденти след себе си.

Картички за всеки повод от онлайн магазин Cardbg:

  • Дългогодишен опит в производството и разпространението на картички и покани;
  • Модели, произведени в България от доказан професионалист;
  • Доказано добро качество на крайния продукт;
  • Кратки срокове на доставка, за да ви остане време за други важни неща;
  • Възможност за покупка на картички на дребно и на едро;
  • Страхотни цени и атрактивни отстъпки при поръчки на количества.
Продуктов код: 207
Минимален брой на едро - 5 Текст на картичката: "С пожелание за по-малко трудности и достигане на голямата цел. Нека всяко начинание да завършва с успех! Нови постижения и много нови пътешествия!"..
3.00 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: 295
Красива картичка в наситени лилави и златисти цветове. Моделът е универсален и е подходящ за всякакви празници и поводи...
3.00 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: 159
Минимален брой за търговци  на едро - 5 броя.Текст на картичката: "С пожелание за: ЗДРАВЕ - защото е ценно КЪСМЕТ - защото без него не може ЛЮБОВ - защото е всичко!"..
2.50 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: 66
Минимален брой за търговци  по цени на едро -5 брояТЕКСТ на картичката: "С пожелание за много щастие и нека всяка калинка е едно сбънато желание!"..
2.50 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: 252
Минимален брой за търговци на едро - 5 брояЕлегантна картичка без надпис с красива арт роза...
2.50 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: 280
Минимален брой за търговци - 5 бр. Текст на картичката: "За моя любим татко. Времето лети и всичко се променя, но колкото и време да мине, каквото и да се случи, най-важното винаги ще остане: моята безгранична обич към теб. Искам да знаеш, че ти имаш специално  място в моето сърце! ..
2.50 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: 272
Минимален брой за търговци - 5 бр.Елегантна картичка с акварелни цветя подходяща за всякакъв повод...
3.00 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: 268
Минимален брой за търговци - 5 бр. Текст на картичката: "За ваше здраве бутилката до дъно ще изпия аз! Нека радост ви изпраща съдбата всеки следващ час!"..
2.50 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: 230
Минимален брой за търговци - 5 бр. Текст на картичката: "Ти си най-прекрасна, най-обичана, неповторима, единствена на света. Честит празник!"..
2.50 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: 212
Минимален брой за търговци - 5 бр.Текст на картичката: "С пожелание за много щастие, късмет, успехи, любов, благополучие и най-вече здраве!"..
3.00 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: 192
минимален брой на едро - 5 текст на картичката: "Пожелавам ти твоят празник ... Отвътре: ... да е пълен с изненади и много късмет! Здраве в изобилие, радост да безсилие!"..
2.90 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: 193
минимален брой на едро - 5 текст на картичката: "Иска ли ти се на твоя празник да се намърдаш между нас? ... Отвътре: ... Винаги ще се намери място за още една маймуна. Честит празник!"..
2.90 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: 126
Минимален брой за търговци -5 бр...
1.50 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: PM1674
Минимален брой за търговци - 5 бр...
5.00 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: 12
Минимален брой за търговци -10 бр...
0.60 лв.

цената е с вкл. ДДС

от 1 до 24 от общо 48 резултата (2 стр.)