Избор на категория
Вашата количка

Картички за имен ден

Картички за имен ден

Именният ден е много важен ден в живота ни, поне за повечето хора по света. Може да се каже, че е вторият по значимост – след рождения ден. Затова празникът заслужава да бъде отбелязан с парти и подаръци, а задължителното допълнение към тях е поздравителната картичка за имениците. С нея ще покажете на получателя колко го уважавате и обичате, отделяйки време да надпишете честитката за специалния му ден лично. Излишно е да казваме, че в днешния свят именно отделеното време е най-ценно.

Какви картички за имен ден можете да намерите в магазин Cardbg?

При нас ще намерите чудесни варианти за имен ден – Василовден, Йордановден, Ивановден, Антоновден, Атанасовден, Симеоновден, Тодоровден, Гергьовден, Спасовден, Петровден, Петковден, Илинден, Димитровден, Никулден, Стефановден и за всички останали поводи през годината. Магазин Cardbg предлага празничните картички на лидера сред родните производители Jue-box. Ще намерите разнообразие от модели за имен ден – малки и големи, като всички са с топ качество, защото държим да сме сигурни в това, което предлагаме. Можете да закупите всяко от предложенията ни както на дребно, така и на едро на преференциални цени. Освен това в случай че искате да видите поздравителните картички за именици на живо, можете да го направите в нашия шоурум в гр. София.

За хората с чувство за хумор са нашите весели картички за имен ден. Ако сте почитатели на по-стилните неща, имаме страхотни изящни модели за всеки имен ден. Разполагаме с такива за жени, както и за мъже… и най-важното, всички са създадени от сърце, за да направят вашия празник и този на близките ви незабравим.

Какво да напишем на картичката за имен ден?

Част от празничните предложения на Cardbg ще ви улеснят значително, защото се предлагат със специално послание, а за вас остава просто да си напишете името. В случай че предпочитате сами да сте автори на думите, с които ще поздравите именика, можете да вземете някоя от картичките за именици без пожелания и да развихрите писателския си талант.

Без значение дали става въпрос за приятел, колега, роднина – почитането на именния ден с тематичен поздрав несъмнено ще донесе много усмивки и ще накара получателя да се почувства специален. Затова не губете време, а се погрижете за поздравителните картички и ако все пак имате нужда от муза, ето някои насоки какво бихте могли да напишете.

Идеи  как да напишете картичката за имен ден?

  • „Честит имен ден! Отпразнувай този специален ден по незабравим начин, доказвайки, че второто ти име е Party Animal. И да знаеш, че и ние ще сме там“
  • „Пожелавам ти още много страхотни имени дни! Нека този ден сбъдне и най-смелите ти желания!“
  • „Весел празник! Пожелавам ти да не позволяваш на нищо да ти попречи да живееш пълноценно и да взимаш максимума от всичко“
  • „Изживей толкова прекрасен ден, колкото си ти самият като човек! С обич…“

Красива картичка за именик от Cardbg:

  • Разнообразие от картички за имен ден;
  • Дългогодишен опит в изработката на поздравителни картички за всеки повод;
  • Ексклузивни цени и отстъпки за количества;
  • Топ качество и внимание към детайла;
  • Кратки срокове за доставка на избраните модели за именици.
Продуктов код: M264
Изящната малка картичка за имен ден с цветя е подходяща за допълнение към всеки един подарък. Можете да я сложите дори в красив букет, с който да изненадате празнуващия. Компактните ѝ размери от 5.5 см на 7.5 см (хоризонтална) няма начин да объркат идеята ви за опаковане, напротив. Стилният и много ..
0.60 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: 254
Картичката за имен ден за мъж е едно страхотно улеснение за всички, на които писането не им се удава особено. Изработена е със специално послание на предната страна, което ще ви позволи във вътрешността ѝ да напишете нещо по-семпло заедно с името си.Ето и какво гласи текстът на Картичката за имен де..
2.99 лв.

цената е с вкл. ДДС

Двойна картичка за имен ден с цветя в синьо и лилаво
✈ Очакваме доставка
Продуктов код: 178
Картичка за имен ден с цвят в синьо и лилаво е свежо предложение, с което да поздравите любим човек за неговия празник. Раздвиженият дизайн определено ще провокира усмивки у получателя. Освен това ще ви спести усилието да измисляте страхотно пожелание, защото е комбинирана с мило послание.Какво глас..
2.00 лв.

цената е с вкл. ДДС

Малка двойна картичка за имен ден с червени цветя
✈ Очакваме доставка
Продуктов код: M277
Малка двойна картичка за имен ден с червени цвета е чудесно допълнение към всеки подарък. Не пропускайте да отправите своите пожелания към именика с помощта на този красив детайл в компактен размер – 5.5 см на 7.5 см (вертикална). И за да не се чудите какво точно да напишете, ние сме се погрижили за..
0.60 лв.

цената е с вкл. ДДС

Малка двойна картичка за имен ден с бяло цвете
✈ Очакваме доставка
Продуктов код: M280
Онлайн магазин за картички и покани Cardbg има за вас още един страхотен и много елегантен модел малка картичка за имен ден. Той е с компактни размери от 5.5. см на 7.5 см (хоризонтална) и чудесно се вписва към всяка изненада, която смятате да подготвите за празнуващия. Дизайнът е направен с краткот..
0.60 лв.

цената е с вкл. ДДС

Двойна картичка за имен ден с цветя в лилава и розово
✈ Очакваме доставка
Продуктов код: 289
Двойна картичката за имен ден с цветя в лилаво и розово е стилен избор, с който да поздравите ваш близък по случай неговия/нейния имен ден. И понеже народната мъдрост казва, че „на имен ден не се кани“, поемете инициативата и зарадвайте някой ваш близък или приятел.Дори и да сте подготвили интересен..
2.00 лв.

цената е с вкл. ДДС

от 1 до 9 от общо 9 резултата (1 стр.)