Избор на категория
Вашата количка

Картички за имен ден

Продуктов код: 254
Картичката за имен ден за мъж е едно страхотно улеснение за всички, на които писането не им се удава особено. Изработена е със специално послание на предната страна, което ще ви позволи във вътрешността ѝ да напишете нещо по-семпло заедно с името си.Ето и какво гласи текстът на Картичката за имен де..
1.50 лв.
Продуктов код: 289
Двойна картичката за имен ден с цветя в лилаво и розово е стилен избор, с който да поздравите ваш близък по случай неговия/нейния имен ден. И понеже народната мъдрост казва, че „на имен ден не се кани“, поемете инициативата и зарадвайте някой ваш близък или приятел.Дори и да сте подготвили интересен..
1.50 лв.
Продуктов код: 178
Картичка за имен ден с цвят в синьо и лилаво е свежо предложение, с което да поздравите любим човек за неговия празник. Раздвиженият дизайн определено ще провокира усмивки у получателя. Освен това ще ви спести усилието да измисляте страхотно пожелание, защото е комбинирана с мило послание.Какво глас..
1.50 лв.
Продуктов код: 32705
Стилната картичка за имен ден в папка от паус* е чудесна за всички, които предпочитат по-изчистените дизайни. Няма излишни цветове – само вечната класика черно и малко сиво. Този модел картичка е изработен с полупрозрачна папка от паус, вързана с бяла канапена връзка, което я прави още по-изискана и..
4.90 лв.
Продуктов код: M277
Малка двойна картичка за имен ден с червени цвета е чудесно допълнение към всеки подарък. Не пропускайте да отправите своите пожелания към именика с помощта на този красив детайл в компактен размер – 5.5 см на 7.5 см (вертикална). И за да не се чудите какво точно да напишете, ние сме се погрижили за..
0.30 лв.
Продуктов код: M264
Минимален брой за търговци - 10 бр...
0.30 лв.
Продуктов код: M280
Минимален брой за търговци - 10 бр.Елегантна картичка за имен ден...
0.50 лв.
Продуктов код: PM1621
Минимален брой за търговци -5 бр...
3.00 лв.
от 1 до 9 от общо 9 резултата (1 стр.)

Картички за имен ден.