Избор на категория
Вашата количка

Сватбени аксесоари

Сватбени аксесоари

Сватбени аксесоари: подаръци за гостите на сватбата, тейбъл картички с имена, номер на масите, печат на тейбъл картички, сватбени книги, сватбени етикети, магнити със снимка, табла с много имена на гостите.

Допълнения към всяко сватбено тържество, без които не може

Повечето момичета от малки фантазират как ще протече сватбеният им ден. Затова много се вълнуват около организацията на събитието и искат всичко да бъде идеално. Именно за тях ние от Cardbg сме събрали всички необходими аксесоари на едно място. Така няма начин да пропуснете някой елемент. С наша помощ ще направите така, че гостите ви, а и самите вие – влюбените, да изживеете по възможно най-приказния начин момента на вричане във вечна вярност.

Какви сватбени аксесоари предлага магазин Картбг?

Най-краткият отговор е всякакви. След като изберете сватбените покани, можете да се насочите към картички или просто номера за масите, които да помогнат при подредбата на гостите на вашето тържество. Ако искате да съберете някъде накуп всички пожелания на вашите близки и приятели, ще имате нужда от красива сватбена книга. Бутилките с алкохол пък можете да украсите с персонализирани етикети.

За празничния вид на гостите можете да поръчате бутониери, както и специални късмети за подарък или такива за хвърляне. Можете също така да подарите и малки магнити за спомен или да изберете някоя друга дребна изненада от нашите предложения. Cardbg може да ви „отмени“ и при украсата на бутилката шампанско за младоженците, както и тази на чашите и свещите. Предлагаме още и елегантна кутия за пари.

Какво може да съдържат тейбъл картичките?

Сватбените картички за маси са чудесен начин за лесно организиране на гостите на всяко тържество. Те може да включват само номера на масата, но в такъв случай ще се наложи на входа на залата да поставите и схема с разположението на гостите или просто някой да се заеме с настаняването. 

Тейбъл картичките обаче може да включват още имената на гостите на дадената маса за по-лесно ориентиране. Възможно е да бъдат направени и единични с имената на всеки гост по отделно. Освен това има и картички за маса с отпечатано меню на събитието.

На сайта на магазин Cardbg ще откриете най-различни варианти, така че да подберете именно това, което най-добре ще подхожда на стила и темата на сватбата. Предлагаме изобилие от модели, размери, цветове и форми.

Защо ви е необходима сватбена книга?

Понякога залисани в ежедневните си ангажименти, гостите забравят да прибавят картичка със специално послание за младоженците към своя подарък. А и отделните картички са по-трудни за съхранение и заемат повече място. Затова сватбената книга идва на помощ – компактен и красив вариант, в който да съберете на едно място пожеланията на своите роднини и приятели.

Кога са ни нужни сватбени етикети?

Това е един интересен детайл, който е поредното доказателство за голямото ви старание около подготовката, както и за стремежа да покажете на гостите си лично отношение с всяко едно нещо. Затова можете да поръчате сватбени етикети с текст по ваше желание, с който да накарате присъстващите да се усмихнат. А ако някой реши да си вземе бутилка за вкъщи, гарантирано ще я запази за спомен.

Защо не трябва да пренебрегвате сватбените аксесоари?

Наясно сме, че подготовката на всички тези неща отнема време и средства, само че все пак сватбеният ден си заслужава усилията. Благодарение на внимателно подбраните аксесоари всичко ще изглежда точно така, както желаете. Тейбъл картичките например ще ви спестят нуждата някой конкретен човек да е ангажиран с посрещането и настаняването на гостите. Всички лесно ще се ориентират кои са техните места и просто ще се забавляват. Малките подаръчета пък са сред нещата, които повечето хора обичат да съхраняват за спомен от подобни събития, така че също не бива да бъдат пропускани.

Грижата за тези на пръв поглед дребни детайли създава усещането за завършеност и комфорт. Да, вярно е, че това е вашият ден, но нали не искате той да бъде провален с излишна суматоха и суетене заради лоша организация?! Старанието определено ще зарадва гостите и те дълго ще говорят за купона ви, можете да сте сигурни. 

За да не пропуснете нещо важно, ето и няколко чеклиста с необходимите неща. Вижте кои са сватбените аксесоари, които в никакъв случай не трябва да забравяте.

Сватбени аксесоари за булката:

 • Булчинска рокля и обувки, разбира се;
 • Воал, аксесоари за коса, чанта, сватбени бижута;
 • Булчински жартиер;
 • Булчинско бельо.

Сватбени аксесоари за младоженеца:

 • Костюм, вратовръзка и обувки;
 • Бутониера, която да подхожда на булчинския букет;
 • Копринена кърпичка, с която да изтрие сълзите от радост на своята любима.

Аксесоари за сватбеното тържество:

 • Бутониери за родителите, шаферките и асистентите;
 • Сватбени аксесоари за церемонията – бутилка шампанско, чаши, свещ с декорация;
 • Малки подаръчета за хвърляне.

Как да поръчате сватбени аксесоари от Cardbg?

Това, което ви съветваме, е първо да разгледате нашите предложения и да решите каква да е тематиката на елементите. След това просто трябва един по един на изберете различните аксесоари, които бихте искали да станат част от тържеството ви. Съберете всичко желано в „пазарската“ си кошница, а след това в няколко кратки и лесни стъпки можете да финализирате поръчката. Наш сътрудник ще се свърже с вас за уточняване на всички детайли по сватбените аксесоари, след което в кратки срокове можете да очаквате нещата да бъде при вас.

Защо сватбените аксесоари на Cardbg са предпочитаният избор?

Каквото и да говорим, опитът винаги е от съществено значение. Ние от Cardbg вече дълги години „горим“ в сферата със сватбените аксесоари и приемаме вашите сватбени тържества не просто като ангажимент, който трябва да бъде изпълнен по най-добрия начин, а като мисия. Подготовката на подобно събитие е свързана с много време и енергия и ние сме склонни да споделим от наученото през последните години, за да помогнем за това празникът ви да се превърне в магия.

 • Имаме опит и хъс;
 • Стремим се към перфекционизъм;
 • Работим експедитивно;
 • Предлагаме голямо разнообразие от сватбени аксесоари и топ цени;
 • На драго сърце ще ви насочим към подходящите варианти, ако имате някакви колебания.
Продуктов код: 39237
Размер на кутията: 17 х 5 см, височина: 7,5 см. Размер на папируса /свитъка/: 16 х 31 см...
4.20 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: AE42
Картичка за маса с имена на гостите,номер или др.Изработена от перлен бял картон с печат в черно. ..
1.80 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: AE79
Картичка за маса с отпечатани имена на гостите изработена от плътен перлен картон...
1.80 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: AE47
 Картичка с номер на масата.Над номера се отпечатва дата на сватбата и имена на младоженците.Отпечатва се на бял картон. Цвета на текста е тъмно сив.Минималният брой за поръчка е 10. Възможно е да поръчате и по-малък брой например 8, но цената за този брой ще е колкото е крайната цена за 10 бро..
1.80 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: AE134
Книгата е с бели корици. Съдържа 50 бр бели плътни страници. Квадратна с размер 22х22 см. Как се използва сватбена книга за пожелания? Сватбените албуми или бележници играят две роли - едната е, че служат като бележник, в който гостите на сватбеното тържество оставят своите мили пожелания и впеча..
19.35 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: AE35
Бутониерата има дълга телена част, която е предназначена за поставяне в илик или в джоб. Няма безопасна игла. Цвета на елементите на снимката са в цвят шампанско /екрю/. Предлага се и същият модел в бели цветове. Размер приблизително 4/4 см, с дългата част - 4 / 11 см...
1.20 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: AE128
..
1.80 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: AE73
..
1.20 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: AE37
Бутониерата се предлага с безопасна игла за закачане. Цвета на елементите на снимката са в цвят шампанско /екрю/. Предлага се и същият модел в бели цветове. Размер приблизително 4/4 см...
1.20 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: AE160
Номер за масите на тържеството.На снимките моделът е с отпечатани дата и имена на младоженците. Възможно е тейбъл картичката да се отпечати без имената и датата или да пише друго, но еднакво за целия брой.Печати се на висококачествен бял картон.Минималният брой за поръчка е 10, но е възможно и поръч..
2.20 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: AE159
Размер около 10х12 см...
2.50 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: AE153
Цената включва печат в черен цвят...
2.90 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: AE138
Предлагат се в цветове по избор. На снимките - в бяло и черно и в екрю и в черно..
2.50 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: AE105
Цената включва отпечатване на благодарствен текст в черен цвят. Размер 5,5 / 7,5 см...
0.60 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: AE107
Цената включва отпечатване на имена на гостите в черен цвят. Размер 5,5 / 9,5 см. Картичките представляват единични картони, които могат да се закрепят към подаръците за гостите. ..
0.90 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: AE95
Цена на картичката БЕЗ текст - 0,30 лв С текст в черен цвят - 0,75 лв/бр Размер: 6 х 10 см..
0.30 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: AE150
Посочената цена е обща за дадения брой. Включва смяна на имена и дата, изпращане на проекта на и-мейл след капариране. Промяна в проекта, цвета на етикета, индивидуални текстове, се заплащат допълнително.  до 19 бр двойки етикети вкл - 44,20 лв от 20 до 39 бр двойки вкл - 52,00 лв от 40 до 59 ..
0.00 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: AE147
Посочената цена е обща за дадения брой Включва дизайн и оформяне на индивидуален текст, изпращане на проекта на и-мейл след капариране.  Размер: 10 / 7 см. до 34 бр вкл - 35,60 лв от 35 до 52 бр вкл - 39,00 лв от 53 до 70 бр вкл - 44,20 лв от 71 до 106 бр вкл - 49,00 лв..
0.00 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: AE133
Посочената цена е обща за дадения брой и включва: етикет Лице и етикет Гръб, дизайн и оформяне на индивидуален текст, изпращане на проекта на и-мейл след капариране.  до 13 бр двойки етикети вкл - 35,60 лв от 14 до 25 бр вкл - 39,00 лв от 26 до 34 бр вкл - 44,20 лв от 35 до 52 бр вкл - 49,00 лв от 5..
0.00 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: AE188
Цени на етикети с размер 6,4 х 10,3 см  до 20 бр вкл - 28,20 лв от 21 до 62 бр вкл - 34,60 лв от 63 до 104 бр вкл - 45,80 лв от 105 до 146 бр вкл - 52,80 лв от 147 до 188 бр вкл - 58,90 лв от 189 до 230 бр вкл - 65,90 лв Горните цени са общи за посочения брой и не включват дизайн на етикета, ако се ..
0.00 лв.

цената е с вкл. ДДС

от 1 до 24 от общо 176 резултата (8 стр.)