Избор на категория
Вашата количка

Сватбени покани

Сватбени покани

Покани за сватба, забавни покани за сватба и стилни сватбени покани. Покани за сватба за гости, родители и кумове. Избирайте от над 100 модела покани за сватба: с издърпване, хумористични, цветни покани, модерни, ръчно изработени, хенд мейд, покани с лазер, покани в кутия, папируси, покани свитък, високо качество на печат и дизайн.

Сватбени покани

За вашия най-скъп празник - сватбата Картбг предлага към сватбените покани и отпечатване на текст.

Чрез нашия електронен магазин можете да поръчате вашите модели бързо и лесно с няколко стъпки.

Достатъчно е да изберете сватбената покана, да изберете текст и шрифт и до броени дни поръчката ви ще бъде готова.

Сватбени покани

Направете вашата сватба луда и запомняща се. Предлагаме голям избор от нестандартни покани с движение на младоженците, с издърпване и с изненада окомплектовани с красив цветен пощенски плик.


Каталог с наши сватбени ПОКАНИ можете да намерите във фирмения магазин и в повечето сватбени салони и агенции в гр. София и в следните градове:

Асеновград, Балчик, Благоевград, Бургас, Варна, Видин, Враца, Велико Търново, Габрово, Димитровград, Добрич, Исперих, Карлово, Казанлък, Козлодуй, Кърджали, Монтана, Нова Загора, Нови Искър, Перник, с. Драгичево, Петрич, Плевен, Пловдив, Сандански, Самоков, Севлиево, Сливен, Стара Загора, Троян, Тутракан, Търговище, Хасково

Информация за адреси на нашите партньори можете да получите на телефон 0888 42 62 10 или на и-мейл: info@cardbg.com


Още по-специален празник със сватбените покани от картички Джубокс

Сватбената покана е сред основните елементи за един от най-важните дни в живота на всяка влюбена двойка. Изборът на идеалния вариант за събитието никак не е за подценяване, защото това е спомен, който остава за цял живот, както за главните герои – младоженците, така и за техните гости. Затова ние от cardbg.com ви предлагаме да направите впечатление на близки и приятели с нашите страхотни сватбени картички.

Какви покани за сватба предлагаме?

Наясно сме, че хората са различни, затова се постарахме да създадем такова разнообразие от идеи, че да отговорим и на най-нестандартното желание. Предлагаме богата колекция от над 100 различни модела покани за сватба, така че вричането ви във вечна вярност да се превърне в магично изживяване още преди самото му начало.

За влюбените с чувство за хумор са нашите забавни сватбени покани, за почитателите на семплата визия с усещане за естествени елементи са поканите за сватба в Рустик стил, за любителите на цветята – Флорални покани за сватба, за естетите – Лазерно изрязани, а за онези, които харесват изненадите, мистиката или древните времена – Сватбени покани свитък, папирус или в кутия.

За иновативните пък предлагаме електронни сватбени покани, но ако предпочитате нещо по-стандартно, имаме и Класически сватбени покани. Можете да избирате измежду стандартни хартиени покани за сватбени тържества, такива с издърпване, с движение на младоженците, с изненада и окомплектовани с красив цветен пощенски плик.

Сватбените покани като мисия

„Живеят само влюбените, останалите просто съществуват“, Уилям Шекспир („Ромео и Жулиета")

Екипът на cardbg.com разбира, че задачата на поканата за сватба е да разкаже за най-сложното нещо за дефиниция на този свят – любовта. Затова в тази отговорна мисия влагаме цялата си емоция и страст, за да направим вашия празник неповторим с помощта на уникални сватбени покани.

Къде можете да намерите покани за сватба?

Разбира се, всички наши красиви идеи са представени в електронния ни магазин. От него можете да поръчате бързо и лесно само в няколко стъпки. Просто се спрете на някой от вариантите за сватбена покана, комбинирайте с желаните текст и шрифт и след няколко дни поръчката ви ще бъде готова. А ако изпитвате някакви затруднения в избора, винаги можете да се свържете с нас за съвет.

Предимства на картонените покани за сватби:

 • Остават един страхотен спомен;
 • Спазват традицията и сватбения етикет;
 • Ще зарадват всички, особено по-старото поколение.

Предимства на електронните сватбени покани:

 • По-евтини са;
 • Подготовката им отнема по-малко време;
 • Помагат ви в мисията за опазване на околната среда.

Какво е важно при избора на сватбени покани?

Като за начало е важно да се харесат на младоженците и да отразяват техния характер, защото поканите са допълнение към детайлите за техния личен празник. Ето защо трябва да се вписват в темата на тържеството, да отбелязват дрескода, ако има такъв, а също така да включват телефонен номер, на който гостите да потвърдят присъствието си.

Какви елементи съдържат поканите за сватби:

1. Дизайн на покана за сватба:

Поканите са като визитки на вашата сватба. Както вече споменахме, основният ориентир при избора трябва да е темата на тържеството. Затова изберете подходящи цветове и елементи, така че да поставите допълнителен щрих романтика в приказката за вашия сватбен ден.

2. Задължителен текст в поканата за сватба:

 • Кой – започват с имената на младоженците, защото те са най-важни в този ден;
 • Кога – ясно обозначаване на дата, месеца, годината и часа на събитието;
 • Къде – указване на точното място;
 • S.V.P. (от френски Répondez s’il vous plaît) – изискване за потвърждение на присъствието от страна на гостите.

3. Допълнителен текст в поканата за сватба (по желание):

 • Дрескод;
 • Карта на мястото;
 • Информация за настаняването на гостите;
 • Информация за подаръците.

Колко по-рано да поръчаме сватбените покани?

След уточняване на последните детайли по визията и текста на избраните от вас покани ще са ни необходими от 1 до 2 седмици, за да ги подготвим за вас. Срокът зависи от наличностите на конкретния модел и от броя на сватбените картички, от които имате нужда. А ако се притеснявате, че ръчно изработените сватбени покани биха ви забавили с организацията на най-важния ден в живота ви, ще ви успокоим с информацията, че подготовката и на индивидуалните варианти отнема някъде около 2 седмици.

Разбира се, при спешни случаи, можем да реагираме и по-бързо. Затова не се притеснявайте, ако сте се позабавили с организацията.

Кога да изпратите сватбените покани?

Решението за това кога да изпратите поканите за вашата сватба трябва да бъде добре обмислено, така че гостите да имат достатъчно време, за да се подготвят. Според етикета предварителните покани за сватба трябва да се пращат 6 месеца преди празненството. Официалните покани за сватба пък се пращат между 6 и 8 седмици по-рано, а ако става въпрос за такива за тържество в чужбина, добре е това да се случи три месеца предварително.

Оставете се в „ръцете“ на вълшебното чувство любовта и се доверете на cardbg.com за детайлите!

Защо да изберете сватбена покана от нас?

 • Разполагаме с голямо разнообразие от различни тематични покани за сватби;
 • Креативни сме и правим всичко със страст и лично отношение;
 • Имаме над 10-годишен опит в изработката на сватбени покани;
 • Можем да ви посъветваме за най-подходящия избор, така че поканата за най-важния ден в живота ви да се впише в цялостната концепция на празника;
 • Знаем колко важно е първото впечатление, а също и колко специален за всяка двойка е сватбеният ден;
 • Имаме гъвкави предложения и изгодни цени, които да паснат на всеки бюджет.
Продуктов код: 8391
Покана с абстрактен геометричен десен , кантирана в златно и с флорален акцент, също в златно. Елегантен плик в същия стил ...
1.90 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: 32403
Елегантна покана с акрилна папка и кутия в екрю с панделка. Цена за единични бройки без отпечатан текст - 8,00 лева за 1 брой...
4.50 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: 8423
Луксозна и изискана покана в папка със златни елементи. Луксозен структурен перлен картон за отпечатване на текста на поканата...
2.30 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: PM1580
Ръчно изработен свитък от перлени картони с канелени пръчки и морска звезда...
4.10 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: 8407
Изискана покана в перлена слонова кост. Пликът тип папка в който се поставя, е лазерно изрязан в златна дантела и декориран със златен печат ...
2.90 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: PM1591
Нестандартна покана свитък с канелени пръчки и панделки бордо.Възможност за смяна на цвета на панделките ...
3.50 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: 39308
Поканата се състои от свитък /папирус/ с кутия Размер на кутията: 17 х 5 см, височина: 7,5 см. Размер на папируса /свитъка/: 16 х 31 см...
2.75 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: 34937
Забавна сватбена покана с издърпване -младоженци на пейка.При изтегляне на панделката се показва отпечатания текст на поканата. ..
2.95 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: 32428
Текстът на поканата се отпечатва на листа, както е показано на снимката. Поканата е с брокатни елементи.  Навива се и се поставя в кутията. Размер на свитъка - 17 х 26 см Размер на кутията - 18 х 4 см..
1.80 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: 82903
Поканата представлява папка в цвят екрю с изрязани на лазер цветя и флорални елементи с нежни златни акценти.В папката се поставя сгънат на две подлистник или вложка, на която се отпечатва текста.Поканата се предлага и с пощенски плик в цвят екрю, шампанско в тон с модела. ..
2.95 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: PM1569
Стилна покана изработена от ефектен екрю картон.На лицето може да бъде отпечатано покана,имена и дата или др...
2.40 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: PM1609
На лицето се отпечатват инициалите на младоженците. Панделката е със златен кант...
3.15 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: 10524
Елегантна покана в златно...
1.60 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: 10525
Елегантна покана за сватба в цвят слонова кост с лазерно изрязано сърце. Предлага се с плик в слонова кост...
2.10 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: 10522
Елегантно предложение, декорирано в златно. В прозорчето се изписват имената на младоженците, по желание и датата...
1.80 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: PM1604
Елегантен свитък ръчна изработка от перлен червен картон и подлистник бяла перла.Към поканата се предлага и картичка за масите със същия дизайн...
2.60 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: PM1602
Посочената цена е без сърца с имена. Сърца с имена - 0,65 лв / бр. Поканата е изработена с истинска канела, с перлени златисти и екрю картони, сатенена панделка екрю, роза цвят екрю...
3.59 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: 8420
Стилна и елегантна покана, изработена от луксозен перлен картон...
1.70 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: 18412
Елегантна покана тип папка в нежно бяло кадифе със златни елементи...
2.40 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: 34951
Покана кутия в бяло с черен капак с флорални мотиви. Моделът е в ограничени бройки. Предлага се до изчерпване на количествата...
2.20 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: PM1608
На листата се отпечатват имената на младоженците...
3.10 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: 32821
Стилна покана папка паус в сребристо...
1.55 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: PM1568
На листата се отпечатват имената на младоженците...
3.90 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: PM1539
Стилна покана от златен перлен картон и червена панделка сатен.Възможност за смяна на цветовете...
3.90 лв.

цената е с вкл. ДДС

от 1 до 24 от общо 275 резултата (12 стр.)