Избор на категория
Вашата количка

Луксозни опаковки за подаръци

Да „облечем“ подаръците с вкус с опаковките на Cardbg

Всеки специален повод в нашия живот и в този на любимите ни хора заслужава подарък. А подаръкът, от своя страна, се нуждае от страхотна опаковка, с която да поставим и нашия собствен щрих. И затова магазин Cardbg идва на помощ с чудесната си колекция от опаковки – опаковъчни хартии, подаръчни торбички, кутии за подаръци и панделки за подвързване, с които да се погрижите за визията. Всички те са направени от качествени материали от доверени доставчици на суровини. Ето защо можем да гарантираме качеството на крайния продукт.

Екипът ни вярва, че ефектните опаковки не са просто обикновена необходимост, а олицетворение на личния ни стил и допълват имиджа и цялостното усещане за празничност. По тази причина сме се погрижили да осигурим разнообразие от възможности, които бихте могли да закупите както на дребно, така и на едро с отстъпка от цената. Специалните условия за намаленията за по-големи количества можете да разгледате на страницата за търговци и агенции.

Магазин Cardbg предлага също и множество модели български картички и покани, произведени от лидера на българския пазар Джу бокс. Можете да ни намерите както онлайн на cardbg.com, така и в нашия физически магазин и шоурум в гр. София, където да разгледате предложенията ни на живо.

Как да опаковаме идеалния подарък с Cardbg?

Доста често хората отделят повече време и внимание на това какво точно да подарят и незаслужено пренебрегват опаковката. В тази връзка ще напомним, че именно тя е тази, която създава първото впечатление. А вие какво впечатление бихте искали да оставите у другите?!

Независимо дали търсите торбички за подаръци за рожден или имен ден, опаковки за коледни подаръци или за изненади по някакъв друг повод, Cardbg ще помогне. Предлагаме красиви, стилни дизайни в различни размери, цветове и десени.

За най-специалните хора и събития пък са нашите красиви кутии – картонени, луксозни каширани, сгъваеми кутии… Те са изключително здрави и могат да се използват дори за тежки и чупливи предмети. Повече за тях ще научите в описанието на подкатегорията Луксозни каширани кутии.

Ако пък имате нужда от хартия за попълване на подаръци или за опаковане на такива, в Cardbg ще намерите много различни варианти. А това на какво конкретно ще се спре изборът ви зависи от факта с колко време разполагате за подготовка и как точно бихте искали да изглежда подаръкът ви. Затова разгледайте възможностите, както и предимствата на всеки вид опаковка.

Най-лесният и бърз начин за опаковане

Хартиените торбички за подаръци безспорно са едно от най-бързите, евтини и добри решения за опаковане на подаръци. Не губите време, а резултатът е стилен и красив. В случай че не сте особено сръчни, така решавате всичките си проблеми и постигате страхотна визия без никакви усилия.

Онлайн и физически магазин Cardbg разполага с различни размери, цветове и десени, които можете да закупите на дребно или на едро с отстъпка. Торбичките за подаръци са изработени от плътни, висококачествени хартии, така че със сигурност ще останете доволни. Освен това ви даваме възможност да използвате нашите страхотни модели за реклама на вашата марка, продукт или фирма като ги брандираме с логото ви.

Предимства на подаръчните торбички:

 • Евтин и бърз начин за опаковане;
 • Голямо разнообразие от десени;
 • Различни размери.

Опаковка с внимание към детайла и лично отношение

В магазин Cardbg предлагаме също и опаковъчни хартии – тишу, крафт, амбалажна хартия … С тяхна помощ можете да подвържете всеки подарък, така че да отговаря на стила, който искате да постигнете. Ще ви отнеме малко повече време за подготовка на подаръка в сравнение с по-лесния вариант – подаръчна торбичка, но пък ефектът на опакованите с хартия подаръци е по-голям.

Всъщност ако обърнем поглед към историята, ще видим, че хартията е едно от четирите велики изобретения на човечеството. Изследванията показват, че хартията в съвременния си вид като състав и технология е произведена за първи път някъде около 105-106 г. от новата ера. Идеята била на Цай Лун, който бил придворен служител по време на династия Хан в Китай.

Но защо в днешно време да използваме опаковъчна хартия?

 • Подаръците стават по-красиви;
 • По-лични са заради отделеното време;
 • Ако хартията е по-голяма от подаръка, можете да запазите останалата част за друг повод.

Cardbg предлага и хартия тишу, която е тънка, сравнително здрава и лесна за мачкане. Може да се използва за уплътняване на кутии, за декорация, а също така и за опаковане. Можете да я вземете на отделни листа или в пакет обикновено 50/70 см. А ако предпочитате нещо по-плътно, за вас е амбалажната хартия за опаковане. Тя може да се използва за изработване на торбички и различни други хартиени изделия, а освен това е подходяща и за печат.

Бързо и ефектно опаковане на подаръци

Ако търсите лесен, бърз и достатъчно ефектен и стилен начин за опаковане на вашите подаръци, кутиите са чудесно решение. В магазин Cardbg ще намерите различни размери, цветове и материал, с които да впечатлите всички.

Подаръчните кутии са по-здрави от торбите за подаръци и в тях можете да поставите тежък предмет, без да се притеснявате, че ще изпадне през дъното. Също кутиите са много персонализирани и могат да бъдат украсени по всякакви начини.

Какво прави подаръчните кутии предпочитан избор?

 • Ефектни и красиви са;
 • Опаковането става лесно и бързо;
 • Могат да се използват повторно.

Защо да вземете опаковки от Cardbg?

 • Имаме дългогодишен опит в тази сфера;
 • Разполагаме с различни размери, цветове, десени;
 • Държим на доброто качество;
 • При нас ще намерите всичко необходимо на едно място;
 • Предлагаме конкурентни цени;
 • Осигуряваме бърза доставка.
Продуктов код: TB10
Торбичките са пакетирани по 10 броя Пакетът съдържа десени микс. Торбите са изработени от плътна хартия крафт...
2.50 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: SHBR
Кутията е луксозна и здрава със сатенена панделка...
12.50 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: TR26
Торбичките са пакетирани по 10 броя десени микс в пакет Торбите са изработени от плътна хартия крафт...
2.99 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: TB11
Хартиени торби за Коледа и Нова година. Торбичките са изработени от плътна хартия и са без лаково покритие.Размерът е подходящ, както за поднасяне на вашите подаръци, така и за поставяне на календари, голяма кутия с бонбони, дреха,Предлагат се единствено на пакет от 10 броя с десени микс..
3.99 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: 209020
Креп хартия в 15 различни цвята. Цената е за пакет от 15 цвята. Дължина на листа - 2,5 метра, ширина - 50 см. Грамаж на хартията - 22 грама. Нашата евтина крепирана хартия може да закупите на място от нашия офис в София след предварителна уговорка с колегите ни или можете да поръчате бързо и лесн..
23.50 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: 20088
Опаковъчна хартия на едро тишу хартия..
7.50 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: 20813
Тишу хартия на пакет от 25 листа. Посочената цена е за целия пакет. Предлагаме и ниски цени на едро за търговци...
7.50 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: KM42
Кутия от картон. Предлага се несглобена...
1.95 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: 20860
Мека тишу хартия в бял цвят. Предлагаме я на пакет от 25 листа, всеки с размери 50х70 см. Плътността на хартията е 17 грама. Какво представлява хартията тишу? Тишу хартия е цветна и прозрачна, можете да я използвате, за да направите красиви и цветни декорации.Тишу хартията е ултра тънка и леко про..
7.50 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: 20863
Тънка и ефирна тишу хартия в наситен червен цвят. Предлага се на пакет от 25 листа с размер 50х70 см. Грамаж - 17 грама В Джубокс ще откриете разнообразни цветове тишу хартия, която може да ползвате за опаковане на подаръци и за изработване на различни крафт творения...
7.50 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: 100006
Хартиени торбички на едро и дребно...
1.55 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: 20264
Опаковъчна хартия за подаръци, хартия за декорация. Предлага се на руло от 5 метра, с ширина 50 см. Хартията е тънка, но същевременно и достатъчно плътна, за да опаковате вашите подаръци. Дебелина или плътност на хартията - 60 гр. Рециклираната хартия за опаковане на подаръци и за декорации е вид ..
8.90 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: 198890
Опаковъчна хартия на ролка в наситен тъмно зелен цвят. Хартията е двулицева - от едната страна е в тъмно зелен цвят, от другата цветът е натурален кафяв или по-популярния цвят крафт. Може да се използват и двете страни на рулото. Подходяща е за опаковане на подаръци за различни поводи като рожден де..
8.90 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: TR25
Торбичките са пакетирани по 10 броя Пакетът съдържа десени микс Торбите са изработени от плътна хартия крафт...
3.99 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: shbr 01
Каширана малка луксозна кутия цвят: черен панделка: светло сив сатен..
9.50 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: TB08
Торбичките са пакетирани по 10 броя Пакетът съдържа десени микс Торбите са изработени от плътна хартия крафт...
4.99 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: TB12
Най-големият размер хартиени торбички, който можем да ви предложим. Дръжките са разположени от широката страна на торбата.Изработена е от плътна хартия, дръжките са текстилни.Предлагат се единствено на пакет от 10 броя в десени микс...
4.99 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: hcb 03 s
Кутията се предлага само в БЯЛ цвят.Изработена е от бял рипс, има леки релефни линии.Кутията е каширана и здрава. Капакът се затваря с магнит...
23.70 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: TB07
Торбичките са пакетирани по 10 броя Пакетът съдържа десени микс Торбите са изработени от плътна хартия крафт...
2.50 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: TR27
Торбичките са пакетирани по 10 броя десени микс в пакет Торбите са изработени от плътна хартия крафт...
3.70 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: TB01
Торбичките са пакетирани по 10 броя Пакетът съдържа десени микс Торбите са изработени от плътна хартия крафт...
4.50 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: BU
Предлагаме три различни по размер квадратни луксозни кутии. Изработени са от висококачествен картон. Лесно се сглобяват, не е нужно залепване. Предлагат се само в червен цвят.Посочената цена е за най-малката кутия с размер - 11,5х11,5х7,5Останалите две кутии са с размери - средна кутия 17,5х17,..
7.50 лв.

цената е с вкл. ДДС

от 1 до 24 от общо 96 резултата (4 стр.)