Избор на категория
Вашата количка

Картички за Рожден ден

Картички за Рожден ден

Картички за рожден ден на едро от производител. Картички с готов текст, пожелания за рожден ден, честитки, голям избор на модели за празника.

Рожденият ден е един от най-важните за всеки човек. Затова ви предлагаме да зарадвате своите близки и приятели с красива картичка за рожден ден, която да му остане мил спомен. Обикновено се сещаме по-често за подобни поздрави в тийнейджърските години, но после сякаш започваме да ги позабравяме. И все пак няма начин да не ви стане мило, когато намерите някоя картичка от личния ви празник от преди години.

Какви картички за рожден ден има при нас?

Онлайн магазин Cardbg предлага да почетете подобаващо поводите на хората около вас. Гарантирано този поздрав ще е много по-дълготраен и ценен от варианта в социалните мрежи. А за да го направите по най-добрия начин, ви предлагаме чудесна колекция от картички за рожден ден, така че да намерите най-подходящата за характера, темперамента и предпочитанията на получателя. От стилни и делови до забавни модели за рожден ден, двойни, тройни, малки и големи, картички с послание, картички за мъже, картички за жени, деца, нестандартни, за хора с чувство за хумор…

Нашите картички за рожден ден са произведени от фирма Jue-box (Джу-бокс), дългогодишен лидер на българския пазар. Вече повече от две десетилетия предложенията за рожден ден на компанията са заедно с вас в най-важните моменти от живота ви. Всички поздравителни картички са направени с много любов, прецизност и внимание, така че да бъдат изпипани до последния детайл и да гарантират доброто преживяване. Освен това фирмата държи на безупречното качество и използва материали от доверени доставчици. Не спира непрекъснато да обогатява асортимента си от варианти за рожден ден, за да отговори на нарастващите очаквания и различните желания на клиентите.

Защо не трябва да пропускаме картичката за рожден ден?

Често нямаме време за нищо, случва се да пропуснем празниците на хората около нас или пък просто да ги отбележим в социалните мрежи, загубвайки магията от живия контакт. Именно в това забързано време подаряването на хартиена картичка за най-важния ден на някой приятел или роднина има още по-висока стойност. Остава за спомен, който получателят може да си припомни след години и отново да се усмихне на пожеланието ви. Дава възможност да напишете онова, което не успявате да кажете, или просто да изпратите положителните си мисли. Освен това картичката за рожден ден може да послужи и като украса в някоя витрина, от където да напомня за вас.

Как да поръчате картички за рожден ден от Джу-бокс?

Всеки от вариантите за личния празник можете да закупите на дребно или на едро на преференциални цени. Просто изберете предпочитаните от вас поздравителни картички за рожден ден или друг повод и ги добавете в „пазарската си количка“ в нашия онлайн магазин, отбележете желаното количество и завършете поръчката с няколко кратки стъпки. След уточняване на детайлите, обещаваме да доставим всичко до вас в максимално кратки срокове.

Ако предпочитате да разгледате на живо нашето разнообразие от предложения за рожден ден, заповядайте в шоурума ни в гр. София. На място ще имате възможност и да се консултирате с наш представител, който да отговори на всички ваши въпроси и да ви помогне за най-правилния избор.

Защо да вземете от картичките за рожден ден на борса за картички и покани Джубокс?

  • Имаме дългогодишен опит в производството на картички за най-важния момент в живота на всеки;
  • С радост ще ви насочим в избора на подходящи картички за рожден ден;
  • Можете да разгледате всичките ни предложения и на живо в нашия шоурум в гр. София;
  • Предлагаме голямо разнообразие от модели, размери и дизайни на картички за рожден ден;
  • Държим на доброто качество и сме концентрирани към безупречния краен резултат;
  • Осигуряваме страхотни цени и отстъпки за търговци при пазаруване на едро;
  • Доставяме избраните модели за рожден ден в кратки срокове.
Продуктов код: 323
Двойна картичка за малки момиченца и за техните родители. Предлага се както на дребно, така и на едро като търговците ползват най-ниските ни цени на едро. Дизайнът и идеята са на българския производител на картички Джу бокс. С нашия изчистен и изпълнен с цветове модел можете да зарадвате всяко малк..
3.00 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: 324
Ние от Картбг направихме за вас с много любов поредната картичка от детската ни серия - Картичка за рожден ден на малко момче.Минимален брой при пазаруване на картички на едро за търгоци - 5 броя. Какво представляват картичките за малко момченце? Моделът е изпълнен с двоен печат - картичката се от..
3.00 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: 326
Картичка с пожелание за рожден на момичета близнаци с бял пощенски плик. Ние от Картбеге отпечатихме за вас модел в красиви свежи цветове за поздрав за вашите деца близначки. Моделът се отваря и има готово отпечатано пожелание за рожден ден на сестри близнаци. Основата на честитката е в бял цвят, ..
3.00 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: 325
Картичка с пожелание за рожден на момченца близнаци с пощенски плик. Направихме за вас модел в красиви свежи цветове за поздрав за вашите деца близнаци. Моделът се отваря и има готово отпечатано пожелание за рожден ден на братя близнаци. Основата на честитката е в бял цвят, умело комбиниран със св..
3.00 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: 299
Изчистен и елегантен модел поздравителна картичка за рожден ден с пожелание.Надписът гласи:"Нека животът ти да е само музика и песен, осеян с радости безчет и всеки ден да имаш късмет!Честит рожден ден!"..
3.00 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: M282
Малки картички на бамбукови пръчки - едно бижу за букети и аранжировки от цветя. Предлагат се на пакет от 20 броя еднакви картички за рожден ден. Посочената цена е за целия пакет. Кога се ползват малките картички на клечка? Тези малки цветни картончета с различни пожелания са истинско бижу за ваши..
15.80 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: 314
Поздравителни пощенски картички отпечатани на плътен бял картон. Картичката е с пожелание от лицевата страна, което гласи:"Честит рожден ден! С пожелание за изобилие от здраве, щастие и късмет, усмивки и сбъднати мечти безчет!"Подаряването на реална картонена картичка винаги е много лесен и ценен на..
2.50 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: 296
Минимален брой при пазаруване по цени на едро - 5 броя.Картичка за рожден ден за тийнейджъри.Текст на картичката:"Най-красива и усмихната бъди, сбъдвай своите мечти!Честит рожден ден!" Кога подаряваме картички за момичета за рожден ден? Картичките за рожден ден за момичета са чудесен начин да изра..
2.50 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: 294
Свежи и с много настроение картички за рожден ден за тийнейджъри.Изисква се минимален брой при пазаруване от търговци на борсови, едрови цени от 5 брояКартичката е двойно отваряема, отвътре няма текст, но има достатъчно място вие да напишете вашето пожелание.За улеснение на лицето на картичката има ..
2.50 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: 61
Минимален брой за търговци - 5..
2.50 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: 185
ТЕКСТ на картичката: "Днес на твоя празни луд купон ще има! С песни, танци, веселба, чак до сутринта. За да се запомни този ден като най-хубавия твой рожден ден! Честит рожден ден!" Минимален брой на едро - 5..
2.50 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: 62
Весела картичка за рожден ден...
3.00 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: 234
Минимален брой за търговци - 5 бр...
2.50 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: 292
Весела цветна картичка с надпис "Честит рожден ден" специално създадена за вече пораснали момчета - тийнейджъри.За улеснение добавихме и готово пожелание за празника:"Да растеш смел и силен, да имаш верни приятели,да вярваш в себе си и да преследваш мечтите си."..
2.50 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: 293
Весела картичка за малки и вече пораснали момчета.  Текст на картичката:"Честит рожден ден!Пакости употребявай, честичко се забавлявай,без измишльотини не оставай."..
2.50 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: 258
Минимален брой за търговци - 5 Текст на картичката: "Честит Рожден ден! Играй на воля и се забавлявай! Знай, че сега е най-хубавото време от живота ти. Пожелавам ти успехи и победи,  несметни съкровища и незабравими пиратски приключения. Весел и незабравим купон!"..
3.00 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: 265
Минимален брой за търговци - 5..
3.00 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: 238
Минимален брой за търговци - 5 бр.Картичка за рожден ден за мъж...
2.50 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: 250
Минимален брой за търговци - 5 бр.Картичка за рожден ден подходяща за мъж...
3.00 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: 253
Минимален брой за търговци с магазини на едро - 5 броя картички.Картичка в спортен стил с футболна топка. Направихме модел за всички любители на футбола с пожелание за рожден ден.Текстът на картичката гласи:"Честит рожден ден! За теб посланието е ясно - здравето да е прекрасно, спортувай от зори, а ..
2.50 лв.

цената е с вкл. ДДС

от 1 до 24 от общо 49 резултата (3 стр.)