Избор на категория
Вашата количка

Поздравителни картички

Важен детайл за всеки празник – картичка от Cardbg

В днешните дигитализирани времена почти всичко вече се случва в онлайн пространството. Същото е и с изпращането на картички и поздравления и ние сме напълно наясно с този факт. И в тази връзка ще ви попитаме спомняте ли си кога за последно купихте и изпратихте на някого хартиена картичка?!

А истината е, че има някои неща, които си остават класика и носят някакъв особен сантимент, романтика и удоволствие. Сред тях е мисълта за всеки малък детайл от изненадата за любимите хора, в това число и положителната енергия от специално избраната хартиена картичка, която остава мил спомен.

И понеже екипът на Cardbg вярва, че не е толкова важно какво, а как подаряваме и какво пожелаваме, нашата мисия е да даряваме усмивки в най-важните моменти на всички вас. Затова поддържаме голямо разнообразие от модели и размери поздравителни картички, направени от материали с безупречно качество.

Какви картички предлагаме в Cardbg?

При нас ще намерите огромно разнообразие от много красиви и качествени поздравителни картички, така че да бъдете подготвени за всеки един повод. И не забравяйте – личното отношение е най-ценният ресурс на нашето все по-изолирано време.

Борса за картички и покани Cardbg разполага с много различни модели поздравителни картички, които можете да купите и на едро с отстъпка от цената. Направете сватбите, имените, рождените дни и юбилеите на хората около вас по-специални. Cardbg предлага още чудесна колекция за любовта, защото тя определено има нужда от голямо внимание. Имаме и картички за Баба Марта, 8-ми март, Великден, дипломиране и всеки друг повод, за който се сетите. Не сме забравили също така и най-малките, защото те правят живота ни по-цветен и хубав. За техните тържества освен тематични, ефектни и стилни картички, можем да предложим парти салфетки и рамки за снимки.

Издателство за картички Cardbg ще ви помогне да зарадвате някого и с интересна коледна картичка или пък да направите изненада за колегите с нашите фирмени картички или коледни предложения с лого. Ако случаят го изисква, можете да се подготвите и с някоя от забележителните ни луксозни коледни картички, а за всички почитатели на handmade нещата предлагаме и ръчно изработени картички.

Защо да подарите хартиена картичка вместо електронна?

Разбира се, за всички онези хора, които не разполагат с много свободно време, електронните картички са предпочитан лесен избор. Празниците обаче не са ли едни по-особени моменти от годината, които заслужават малко да забавим темпото и да подарим от времето си на тези, които обичаме?! Затова ако искате да направите истинско впечатление и да покажете лично отношение, хартиените поздравителни картички са сред задължителните елементи във вашата подготовка.

Откъде идва традицията за подаряване на поздравителни картички?

Историята ни връща доста назад във времето – чак до древните китайци, които си разменяли послания за Нова година, и до древните египтяни, които са предавали пожеланията си на свитъци от папируси. В Европа до началото на 15 век си разменяли ръчно изработени хартиени поздравителни картички, но се знае, че германците печатали новогодишни поздравления от дърворезби още през 1400 г. До средата на 15 век пък из различни части на Стария континент се разменяли ръчно изработени хартиени Валентинки като най-старата такава се намира в Британския музей.

Към 1850-те години благодарение на напредъка в областта на печата, механизацията и намаляването на пощенските тарифи поздравителните картички вече се превръщат от един сравнително скъп, ръчно изработен подарък в достъпно средство за комуникация. Следва и появата на коледните картички, като първата е отпечатана през 1843 г. в британската столица Лондон. Всичко започва като проект на английския дизайнер, писател и куратор Хенри Коул, с който той иска да зарадва приятелите си. Десетилетие по-късно идеята му е доразвита от няколко компании и започва масовото производство на поздравителни картички.

Предимства на традиционните хартиени картички:

 • Можете да ги надпишете на ръка и да включите лично послание;
 • Традиционните хартиени картички могат да се превърнат в част от празничната ни украса;
 • Може да се съхраняват в албум за спомен;
 • Получателят ще се почувства специален, защото сте отделили време и усилия, за да го зарадвате;
 • Хартиените картички са една възможност за контакт със стари приятели;
 • Друго предимство на хартиените варианти е фактът, че могат да бъдат рециклирани.

Как да изберете идеалната картичка?

 • Не оставяйте избора за последния момент;
 • Съобразете картичката с повода на събитието;
 • Помислете какво би харесал получателят – забавна, трогателна, традиционна или романтична картичка;
 • Бъдете креативни;
 • Поръчайте избрания вариант онлайн от Cardbg, за да спестите време;
 • Добавете незабравимо послание.

Как да си направите сами желаната картичка?

Специално за по-артистичните натури Cardbg дава възможност да дадете воля на въображението си. С нашите хоби и крафт материали ще можете да направите най-личния от всички възможни подаръци – картичка, направена от вас самите с елементите и детайлите, които най-много ви харесват. Съвети как да превърнете идеята си в реална красива картичка, ще намерите в нашия блог.

Как да купите картичка от Cardbg?

Целия асортимент от картички ще намерите на нашия сайт cardbg.com. За ваше улеснение предложенията ни са тематично разделени, така че да можете да се ориентирате бързо и лесно сред множеството.

Когато се спрете на някой от моделите, просто го добавете в кошницата, отбелязвайки колко броя желаете. След още няколко кратки стъпки вече ще сте поръчали вашите картички, които ще пристигнат при вас в рамките на 1-2 дни в зависимост от това по кое време на деня е направена поръчката.

Повече за условията и срокове на доставка можете да научите на страницата ДОСТАВКА И ПЛАЩАНЕ.

Картичките ни се предлагат също така и в търговската мрежа на нашите партньори – книжарници, магазини за цветя, магазини за подаръци, фотостудиа, детски магазини, сватбени агенции, както и други онлайн магазини.

Защо да купим картичка точно от Cardbg?

Имаме опит в производството на поздравителни картички за всички поводи вече повече от 20 години. За това време натрупахме ценни знания за важните детайли за различните празници и увеличихме асортимента си, добавяйки към разнообразието от картички и други интересни предложения. Така помагаме в подготовката на вашите тържества, за да ви спестим време и усилия. А ако се колебаете за нещо, Cardbg е отново на среща, за да даде ценен съвет и/или интересни предложения.

Продуктов код: 1747
Екипът на Cardbg изработи за вас интересна 3Д картичка за Коледа и Нова година с камбанка. Какво представляват коледните ни картички с камбанки? Моделът е в стандартен формат - С6 или 10,5х16 см. Това е размерът на класическа пощенска картичка. Отваря се и има възможност да стои изправена самостоя..
4.35 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: PM1632
Елхата е изработена от структурен арт картон. От всички страни елхата е с допълнително залепени звезди. В несглобен вид е плоска и позволява изпращане по пощата в плик.  В сглобен вид елхата е 3Д..
3.90 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: PM1698
Моделът не е наличен. Прави се по поръчка. Картичката е изработена от ефектен релефен картон. Камбанката е със звънче и е метална. Златните елементи се рисуват на ръка /не са печат/ Моделът се предлага в различни цветове. Текстът, коледното пожелание се отпечатва на самата картичка. Възможен ..
4.70 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: 231
Моделът новогодишна картичка е наличен и предварително отпечатан. Коледното пожелание се отпечатва от вътрешната страна на самата картичка...
1.49 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: PM1721
Ръчно изработени 3D картички от естественни ароматизирани материали...
8.99 лв.

цената е с вкл. ДДС

Бизнес коледни картички брандирани с лого, двойни
отстъпки за количества
Продуктов код: L1401
Посочената единична цена включва отпечатване на ваше фирмено лого, което допълнително изпращате на и-мейл info@cardbg.comЦената важи за конкретното разположение на коледно пожелание и лого от лицевата страна.Допълнително предлагаме услугата отпечатване на коледен текст от вътрешната страна. Кар..
2.35 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: 256
Минимален брой за търговци - 5 Текст на картичката: "С благодарност!"..
3.00 лв.

цената е с вкл. ДДС

Брандирани картички за коледа и нова година
отстъпки за количества
Продуктов код: L1403
Посочената единична цена включва отпечатване на ваше фирмено лого, което допълнително изпращате на и-мейл info@cardbg.comЦената важи за конкретното разположение на коледно пожелание и лого от лицевата страна.Допълнително предлагаме услугата отпечатване на черен или цветен текст от вътрешна..
2.35 лв.

цената е с вкл. ДДС

Брандирани коледни картички с фирмен знак и пожелание
отстъпки за количества
Продуктов код: L1404
Посочената единична цена включва отпечатване на ваше фирмено лого, което допълнително изпращате на и-мейл info@cardbg.comЦената важи за конкретното разположение на коледно пожелание и лого от лицевата страна.Допълнително предлагаме услугата отпечатване на черен или цветен текст от вътрешна..
2.35 лв.

цената е с вкл. ДДС

Брандирани коледни картички, изчистени в бяло и синьо
отстъпки за количества
Продуктов код: L204
Посочената единична цена включва отпечатване на ваше фирмено лого, което допълнително изпращате на и-мейл info@cardbg.comЦената важи за конкретното разположение на коледно пожелание и лого от лицевата страна.Допълнително предлагаме услугата отпечатване на черен или цветен текст от вътрешна..
2.35 лв.

цената е с вкл. ДДС

Брандирани пощенски коледни картички
отстъпки за количества
Продуктов код: L1407
Посочената единична цена включва отпечатване на ваше фирмено лого, което допълнително изпращате на и-мейл info@cardbg.comЦената важи за конкретното разположение на коледно пожелание и лого от лицевата страна.Допълнително предлагаме услугата отпечатване на черен или цветен текст от вътрешна..
2.35 лв.

цената е с вкл. ДДС

Двойна и единична коледна картичка
отстъпки за количества
Продуктов код: L1405
Посочената единична цена включва отпечатване на ваше фирмено лого, което допълнително изпращате на и-мейл info@cardbg.comЦената важи за конкретното разположение на коледно пожелание и лого от лицевата страна.Допълнително предлагаме услугата отпечатване на черен или цветен текст от вътрешна..
2.35 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: PM1732
Всички елементи по картичката са ръчно изработени затова всеки модел е уникален. Елементите са релефни, използвани са естествени материали...
8.99 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: PM1622
Моделът не е наличен. Прави се по поръчка с минимален брой 50. Картичката е изработена от ефектен релефен картон. Камбанката е със звънче и е метална. Златните елементи се рисуват на ръка /не са печат/ затова и всеки модел е автентичен сам по себе си, уникален. Моделът се предлага в..
4.70 лв.

цената е с вкл. ДДС

Картичка с коледен пейзаж, пожелание и фирмено лого
отстъпки за количества
Продуктов код: L1317
Посочената единична цена включва отпечатване на ваше фирмено лого, което допълнително изпращате на и-мейл info@cardbg.comЦената важи за конкретното разположение на коледно пожелание и лого от лицевата страна.Допълнително предлагаме услугата отпечатване на черен или цветен текст от вътрешна..
2.35 лв.

цената е с вкл. ДДС

Картички за коледа и новата 2018 година с фирмен знак
отстъпки за количества
Продуктов код: L1406
Посочената единична цена включва отпечатване на ваше фирмено лого, което допълнително изпращате на и-мейл info@cardbg.comЦената важи за конкретното разположение на коледно пожелание и лого от лицевата страна.Допълнително предлагаме услугата отпечатване на черен или цветен текст от вътрешна..
2.35 лв.

цената е с вкл. ДДС

Картички за коледа по поръчка с коледна елха
отстъпки за количества
Продуктов код: L2010
Посочената единична цена включва отпечатване на ваше фирмено лого, което допълнително изпращате на и-мейл info@cardbg.comЦената важи за конкретното разположение на коледно пожелание и лого от лицевата страна.Допълнително предлагаме услугата отпечатване на черен или цветен текст от вътрешна..
2.35 лв.

цената е с вкл. ДДС

Картички за коледа с лого и коледни топки
отстъпки за количества
Продуктов код: L2052
Посочената единична цена включва отпечатване на ваше фирмено лого, което допълнително изпращате на и-мейл info@cardbg.comЦената важи за конкретното разположение на коледно пожелание и лого от лицевата страна.Допълнително предлагаме услугата отпечатване на черен или цветен текст от вътрешна..
2.35 лв.

цената е с вкл. ДДС

Картички за коледните и новогодишни празници с лого
отстъпки за количества
Продуктов код: L93
Посочената единична цена включва отпечатване на ваше фирмено лого, което допълнително изпращате на и-мейл info@cardbg.comЦената важи за конкретното разположение на коледно пожелание и лого от лицевата страна.Допълнително предлагаме услугата отпечатване на черен или цветен текст от вътрешна..
2.35 лв.

цената е с вкл. ДДС

Картички за нова година с лого и коледни пожелания
отстъпки за количества
Продуктов код: L205
Посочената единична цена включва отпечатване на ваше фирмено лого, което допълнително изпращате на и-мейл info@cardbg.comЦената важи за конкретното разположение на коледно пожелание и лого от лицевата страна.Допълнително предлагаме услугата отпечатване на черен или цветен текст от вътрешна..
2.35 лв.

цената е с вкл. ДДС

Картички за нова година с фирмен знак
отстъпки за количества
Продуктов код: L1402
Посочената единична цена включва отпечатване на ваше фирмено лого, което допълнително изпращате на и-мейл info@cardbg.comЦената важи за конкретното разположение на коледно пожелание и лого от лицевата страна.Допълнително предлагаме услугата отпечатване на черен или цветен текст от вътрешна..
2.35 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: L1303
Посочената единична цена включва отпечатване на ваше фирмено лого, което допълнително изпращате на и-мейл info@cardbg.comЦената важи за конкретното разположение на коледно пожелание и лого от лицевата страна.Допълнително предлагаме услугата отпечатване на черен или цветен текст от вътрешна..
2.55 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: PM1310
Стилна коледна картичка изработена от луксозен перлен картон и панделка органза...
6.90 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: PM1667
Картичката е изцяло ръчно изработена от висококачествени перлени картони. Елхичката е 3Д...
7.99 лв.

цената е с вкл. ДДС

от 1 до 24 от общо 527 резултата (22 стр.)