Избор на категория
Вашата количка

Дипломиране, балове, абитуриенти, абсолвенти

Дипломиране, балове, абитуриенти, абсолвенти

При нас ще намерите картички за дипломиране, за балове, за абитуриенти, за абсолвенти. Можете да ги използвате и за поздрав за взет изпит. Имаме стилни и красиви, както и забавни модели, с които да демонстрирате чувството си за хумор. Разгледайте нашата колекция от поздравителни картички за завършване и само в няколко прости стъпки можете да поръчате. 

Дипломирането е един много важен момент в живота на всеки човек – независимо дали става въпрос за завършване на гимназията, университета, курс или просто взимането на изпит. Това със сигурност е постижение, което заслужава да бъде отпразнувано. Отбележете успехите на вашите близки като дадете ценен съвет или отправите хубавите си пожелания. Направете го по най-красивия начин – с чудесна картичка за завършване от Cardbg.

Предлагаме стилни и разнообразни модели за бал и за абитуриенти. Осигуряваме и страхотни намаления за количества, но освен ниските цени, при нас ще получите и неповторимо качество, защото ползваме доверени доставчици на материалите ни. Не правим компромиси с крайния резултат и затова изпипваме всеки детайл. А кратките ни срокове за изпълнение на всяка поръчка ще ви спестят много главоболия.

Как да надпишете картичката за завършване?

Изборът на послание за такава картичка зависи от факта колко близък ви е дипломиралият се. И все пак можем да ви дадем някои насоки, които да ви помогнат:

 • „Никога не забравяй: Ако вярваш в себе си, няма невъзможни неща“
 • „Положи много труд, за да постигнеш целта си, но така е с хубавите неща – изискват усилия. Упоритостта и стремежът ти към нови знания най-накрая получиха заслужена награда“
 • „Не се страхувай да правиш велики неща! Живеем само веднъж“
 • „Продължавай да израстваш, не спирай да мечтаеш и бъди себе си“
 • „Дипломирането ти е поредна стъпка към успеха за теб, а за нас е гордост и сбъдната мечта“
 • „Знаеш ли какво прави дипломирането толкова специално?! Това да можем да те видим как израстваш и се впускаш в предизвикателствата на живота! Успех!“

Съвет за надписването на картичките за абитуриенти и абсолвенти: Кой е най-добрият житейски съвет, който някога сте получавали? А кое е най-ценното нещо, което сте научавали досега? Отговорът на тези два въпроса може да ви помогне в измислянето на забележително послание за картичката за дипломиране на вашите близки – такова, което ще помнят дълго.

Защо да вземете картички за дипломиране от нас?

 • Предлагаме поздравителни картички на българското издателство на картички Джу-бокс – лидер на пазара от две десетилетия;
 • Можете да избирате между различни модели картички за абитуриенти и абсолвенти;
 • Предлагаме специални отстъпки за покупка на картички за дипломиране на едро;
 • Изпълняваме поръчките в кратки срокове;
 • Държим на качеството и се отнасяме с внимание към всеки детайл;
 • Разполагаме и с физически магазин, където можете да разгледате всичките ни предложения за дипломиране, а и не само тях.
Продуктов код: 32829
Картичката е тройно сгъната, двулицева /еднакъв печат от двете страни/. В разгънат вид е с размера на лист А4. Представлява имитация на състарена хартия с печат. Предлага се с бял пощенски плик. Поводите, за които е подходяща са завършване, дипломиране, може да се ползва и като грамота.Предлагаме ..
4.20 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: 279
Минимален брой за търговци - 5 бр.Поздравете ваш близък с успешното завършване със забавна картичка за дипломиране. Моделът е с коте, легнало върху няколко книги. Направена е в стандартен пощенски формат и се предлага с бял пощенски плик, в който да я приберете. Ако предпочитате нещо по-цветно, може..
3.00 лв.

цената е с вкл. ДДС

Картичка - магнит за дипломиране, завършване на образованието
✈ Очакваме доставка
Продуктов код: PM1688
Минимален брой за търговци - 3 бр. Практична картичка-магнит, подходяща за дипломиране. Чудесен начин да подарите нещо за спомен, което получателят може да си го сложи на хладилника и да му се радва. Размерите на тази оригинална поздравителна картичка са 6х8 см. Отпечатана е с пълноцветен офсетов п..
2.50 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: 275
Минимален брой за търговци - 5 бр. Стилна картичка за абитуриентския бал на някой млад мъж. Пожелайте му успехи и попътен вятър по елегантен и запомнящ се начин - с красива картичка с готово пожелание. Моделът е създаден с отпечатан текст, което определено е голямо улеснение в днешното забързано вр..
3.00 лв.

цената е с вкл. ДДС

Картичка с пожелание за успехи и постижения
✈ Очакваме доставка
Продуктов код: 278
Минимален брой за търговци - 5 бр. Стилна картичка, с която да поздравите близък, приятел или просто познат за някакъв постигнат успех. Моделът е с готово пожелание, за да ви спести време и усилия. Специално създаден е от опитния екип на майсторите в производството на картички и покани Джубокс. Отп..
3.00 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: 73
Минимален брой за търговци - 5 бр.Красива картичка за завършване в зелено. Моделът е с нежни флорални мотиви и бихте могли още да го използвате, за да поздравите някого за взет изпит. И ако се чудите защо изобщо ви е нужна подобна картичка, само ще отбележим, че успехите трябва да бъдат стимулирани...
3.00 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: 72
Минимален брой за търговци - 5 бр. Многоцветна свежа картичка, подходяща за дипломиране. В стандартен пощенски формат с включен бял пощенски плик в цената. В случай че искате да я "облечете" по-атрактивно, можете да потърсите подходящ вариант в категорията Пощенски пликове.Шарената картичка за завъ..
3.00 лв.

цената е с вкл. ДДС

от 1 до 7 от общо 7 резултата (1 стр.)