Избор на категория
Вашата количка

Правоъгълни пощенски пликове за писма и картички, С6, С5, С4

Правоъгълни пощенски пликове за писма и картички, С6, С5, С4

Пощенски пликове за писма и картички. Изпратете вашите картички и писма в нашите пощенски пликове!

Предлагаме пощенски пликове за писма и картички в различни размери и цвят, с различно затваряне, с лепило или лента, с триъгълен или прав капак. Пликовете се предлагат на едро и на дребно.

Не правим пликове по поръчка и не брандираме пликове. Предлагаме единствено готови пликове в конкретни размери и цветове. Можете да изберете само от посочените в сайта. 

Пликовете се използват, както за писма, покани и картички, така и за друга кореспонденция по пощата или куриер, за поставяне на подаръчни ваучери или карти.

Стандартицазия и размери на пощенски пликове, показаните размери са в мм/


Видове правоъгълни пощенски пликове, които предлагаме в нашия онлайн магазин:

При нас ще намерите различни модели, размери и цветове пощенски пликове. Малка част от тях са българско производство – изработват се от нас (фирма Джу-бокс). Ние сме сред лидерите на родния пазар вече над две десетилетия. Предимствата на компанията ни са вниманието към детайла, качествените материали и прецизността. Така екипът гарантира идеалния краен продукт, който предлагаме на вас.

Сред асортимента от пощенски пликове има такива с лента, с лепило и без, с триъгълен и правоъгълен капак. Сред най-използваните хартии за правоъгълните пликове са рипс, релефна структурна хартия, перлена хартия, офсет.

Поръчайте лесно и бързо пощенски пликове от нашия онлайн магазин

При нас ще получите страхотни отстъпки при покупка на едро. Можете да поръчате желаните модели директно от нашия онлайн магазин само с няколко стъпки. Избирате, добавяте в „пазарската количка“, отбелязвате желания брой и финализирате. След това ние поемаме щафетата и обещаваме да не ви караме да чакате като доставим правоъгълните пликове до вас възможно най-скоро ползвайки услугите на куриерски фирми.

Още се чудите дали да изберете пощенски пликове от асортимента на Джубокс?

В нашия онлайн магазин сме събрали огромно разнообразие от картички и покани за всеки повод. Също така можете да намерите и различни аксесоари, с които подготовката за вашия празник да бъде още по-лесна. А ето и няколко конкретни предимства на нашите пощенски пликове:

  • Огромно разнообразие от цветове и материали;
  • Страхотни отстъпки при поръчка на по-големи количества;
  • Качествени материали, които гарантират чудесния краен резултат.

Представителите на борса за картички и покани Джубокс ще се погрижат за всичко, защото приемаме работата си като мисия и се стремим да създадем едно приятно изживяване. Затова и държим на коректното и бързо обслужване и сме готови да съдействаме на нашите клиенти в избора на картичка, покана и подходящ плик.

Продуктов код: 217013
Пощенски пликове за писма, картички, покани и ваучери в красив наситен червен цвят.Цената е за 10 броя. Пликът е произведен от висококачествена хартия с лека релефна текстура. Именно тази релефна структура, както и машинното производство на хартиените изделия, ги прави луксозни и елегантни. Това е ..
7.20 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: 217019
Пликовете са в красив наситен розов цвят. Структурата на хартията е леко релефна, което ги прави луксозни. Цената е за 10 броя. Пакетирани са по 10 броя. Капакът е от широката страна, залепва се с лепило. Размерът е стандартен С6 или 11,5х16 см. Грамажът на хартията е 110 грама. Как се прави пощ..
7.20 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: 217012
Пликовете, които предлагаме, са с високо качество, хартията е със структура, лек релеф.  Предлагат се на пакет от 10 броя. Посочената цена е за 10 броя...
7.20 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: 20530cc
Цената е за 10 броя пликове. Изработени са от натурална рециклирана хартия. Капакът е с лепило, което позволява лесно и бързо залепване. Идеи за украса на пощенския плик: Направете своя плик изключително красив, стилен или празничен, за да съответства на съдържанието му. Предлагаме варианти, с кои..
2.90 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: 20530cc
Машинен пощенски плик произведен от рециклирана кафеникава хартия. Грамажът на хартията е 120 грама. За какво ползваме пощенските пликове? Независимо, че материалът е рециклиран, хартията е красива и може да се използва за всички писма, поздравителни картички и покани, ваучери, карти, които т..
0.26 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: PL16
Бял пощенски плик с лента...
0.14 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: ASH06
Луксозен пощенски плик за писма, картички и покани. Пликът е зелен от вътрешната страна е бял...
0.49 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: ASH10
Луксозен пощенски плик за писма, картички и покани. Цвят сребро.Пликът от вътрешната страна е бял...
0.49 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: A35
Пликовете са керемидено червени. Отвътре пликът е бял с лепило по края.Пощенските пликове предлагаме на едро и дребно. ..
0.65 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: A03
Пощенски плик в наситен тъмно зелен цвят.Капакът на плика е триъгълен, без лепило. Ако желаете да залепите плика, може да ползвате сухо лепилоили двойно залепващо тиксо. ..
0.65 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: A01
Елегантен плик в наситен оранжев цвят. Размерът на плика позволява в него да поставите вашите картички, покани, ваучери или писма.Пликът е с триъгълен капак и е без лепило...
0.65 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: A05
Пощенски плик в наситен тревисто зелен цвят. Чудесно решение за поставяне на вашите картички, покани, ваучери или писма.Пликът е изработен от висококачествена цветна офсетова хартия. Цветен е и отвътре.Капакът е триъгълен без фабрично поставено лепило.Ако желаете да залепите плика, можем да предложи..
0.65 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: A04
Цветен пощенски плик в нежен светло лилав цвят.Пликът е с триъгълен капак и е без фабрично лепило.Ако желаете да залепите плика, можем да ви улесним с нашите предложения за двойно залепваща лента или стик сухо лепило, които можете да поръчате на нашия сайт. ..
0.65 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: PL17
Пощенски пликове във формат С5.Предлагат се в два цвята - бяло и екрю от висококачествена хартия с лека релефна структура. Пликовете се затварят с лента.Цената е актуална към месец февруари 2022 година..
1.45 лв.

цената е с вкл. ДДС

Пощенски плик рипс крафт, оребрен крафт, С6, размер 11,4х16,2 см
✘Изчерпано
Продуктов код: ASH29
Пликът е изработен от оребрена хартия цвят крафт с грамаж 120 гр. Оребреният крафт е с лека релефна структура.Пликът е с лепило и е с триъгълен капак...
0.49 лв.

цената е с вкл. ДДС

Пощенски плик перлен, бебешко синьо, С6 с лепило
✘Изчерпано
Продуктов код: ASH28
Красив пощенски плик в цвят нежно бебешко розово. Пликът е изработен от висококачествена перлена хартия, вътрешната част е бяла, капакът е с лепило.Пликът е подходящ за писма, картички, покани, ваучери.Изключително подходящо решение, ако отивате на кръщене и искате да дадете пари за детето, да поста..
0.49 лв.

цената е с вкл. ДДС

Пощенски плик перлен, цикламен, с лепило, С6
✈ Очакваме доставка
Продуктов код: ASH12
Луксозен пощенски плик за писма, картички и покани. Цикламен.Пликът от вътрешната страна е бял...
0.49 лв.

цената е с вкл. ДДС

Пощенски плик перлен, лилав, с лепило, С6
✈ Очакваме доставка
Продуктов код: ASH14
Луксозен пощенски плик за писма, картички и покани. Цвят лилав.Пликът от вътрешната страна е бял...
0.49 лв.

цената е с вкл. ДДС

Бял плик с триъгълен капак с лепило за картички, писма 12х18 см.
☎ Свържете се с нас
Продуктов код: PL14
Пликоветe не се поддържат постоянно на склад. Ако имате интерес, моля направете запитване по телефон или на имейл info@cardbg.comКласически бял пощенски плик с триъгълен капак. Елегантен начин да поставите вашите картички, писма или ваучери и да ги изпратите по пощата, по куриер или лично. Пликовет..
0.00 лв.

цената е с вкл. ДДС

Бели пощенски пликове за документи, картички, покани и писма 18х25 мм
☎ Свържете се с нас
Продуктов код: PL25
Големи пощенски пликове.Изработени са от бяла офсетова хартия 80 гр., с триъгълен капак с лепило.При интерес към пликовете - свържете се с нас на тел.: 0888 426210 или по имейл info@cardbg.com..
0.00 лв.

цената е с вкл. ДДС

от 1 до 24 от общо 25 резултата (2 стр.)