Избор на категория
Вашата количка

Пощенски пликове 22x11 см, американски формат

Пощенски пликове 22x11 см, американски формат

Цветни пощенски пликове. Пощенски пликове DL в различни цветове. 

Разноцветна палитра от пощенски пликове в американски формат

В днешно време все по-рядко пишем писма на хартия, но пък когато го правим, си заслужава да положим малко повече усилия, за да впечатлим получателя. Достатъчна изненада е самият факт, че пращате писмо по традиционната поща, но ако е в комбинация с красив плик, то определено ще оставите ярка следа. Освен това всяка картичка и покана също имат нужда и от подходящ плик, с помощта на който всичко да изглежда съвсем завършено.

Какви пощенски пликове, американски формат можете да намерите в нашия онлайн магазин?

От нас можете да вземете най-обикновени бели или цветни пощенски пликове. За по-специалните събития обаче имаме и луксозни модели. Някои от предложенията ни са с хоризонтално, други с вертикално затваряне – с лепило или без лепило на капака. Направени са от обикновена хартия, рециклирана крафт хартия, висококачествена офсетова или плътна перлена хартия. Разполагаме с огромно разнообразие от цветове, така че гарантираме, че ще намерите подходящ вариант за всеки повод и подарък.

Пликовете американски формат са произведени от нас - българската фирма Джу-бокс (Jue-box). Смело можем да кажем, че се развива успешно вече повече от 20 години и сме сред лидерите в този бранш. Затова се доверяваме на опита, професионализма и вниманието към детайла на нашите експерти. Моделите са подходящи за писма, картички или покани. В случай че харесате модел, който е без лепило на капака, ако желаете той лесно може да бъде залепен със сухо лепило или с двойно залепващо тиксо.

Пликовете американски формат на онлайн магазин Cardbg:

  • Разнообразие от цветове;
  • Качествени материали;
  • Атрактивни цени;
  • Експедитивна доставка.

Откъде да вземете пликовете на борса за картички и покани Джубокс?

Вариантите са два – онлайн или на място във физическия ни магазин. Ако обичате да пазарувате удобно от дома си, моля посетете нашия онлайн магазин. В него ще намерите огромно разнообразие от пликове, както и страхотни картички и покани за всякакви поводи. Когато изберете желаните артикули от асортимента ни, можете лесно и бързо да финализирате поръчката. След това идва наш ред и обещаваме, че всичко ще пристигне при вас съвсем скоро.

В случай че държите да видите на живо американските ни пощенски пликове или останалите ни предложения, заповядайте в шоурума ни в ж.к. Младост в град София. Как да стигнете до него ще научите на страницата Контакти. Там ще намерите също и останалите начини за връзка с нас. В магазина можете да закупите директно и/или да се консултирате с наш представител, който да ви насочи.

Защо да пазарувате пощенски пликове от онлайн магазина ни?

  • Осигуряваме големи отстъпки при поръчка на количества;
  • Можем да се похвалим с дългогодишен опит;
  • Не правим компромиси с качеството;
  • Работим бързо, прецизно и с внимание към детайла;
  • Готови сме да ви консултираме по всяко време.
Продуктов код: DL
Цвят на хартията златист Curious Metallics Gold Leaf..
1.95 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: DL04
Бял плик американски формат.Капакът на плика е с лента, която позволява лесно затваряне...
0.18 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: DL26
Пликът е изработен от гладка кафява хартияГрамаж - 110 грКапакът е без лепило. ..
0.79 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: DL24
Минимален брой при поръчка - 20.Пликовете са изработени от висококачествена офсетова хартия, неперлена.Цвят на хартията - наситено черен.Грамаж на хартията - 90 гр.Произведено в България.Без лепило.Пликовете ни са подходящи за изпращане на вашите писма, картички или покани.Те са без лепило на к..
0.85 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: DL25
Минимален брой при поръчка - 20. Пликовете са изработени от висококачествена офсетова хартия, неперлена.Цвят на хартията - наситено червен.Грамаж на хартията - 90 гр.Произведено в България.Без лепило.Пликовете ни са подходящи за изпращане на вашите писма, картички или покани.Те са без лепило н..
0.79 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: DL16
Минимален брой при поръчка - 20.Пликовете са изработени от висококачествена офсетова хартия, неперлена.Цвят на хартията - светло розов.Грамаж на хартията - 90 гр.Произведено в България.Без лепило.Пликовете ни са подходящи за изпращане на вашите писма, картички или покани.Те са без лепило на кап..
0.79 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: DL18
Минимален брой при поръчка - 20.Пликовете са изработени от висококачествена офсетова хартия, неперлена.Цвят на хартията - наситено син.Грамаж на хартията - 90 гр.Произведено в България.Без лепило.Пликовете ни са подходящи за изпращане на вашите писма, картички или покани.Те са без лепило на кап..
0.79 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: DL15
Минимален брой при поръчка - 20.Пликовете са изработени от висококачествена офсетова хартия, неперлена.Цвят на хартията - светло лилав.Грамаж на хартията - 90 гр.Произведено в България.Без лепило.Пликовете ни са подходящи за изпращане на вашите писма, картички или покани.Те са без лепило на кап..
0.79 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: DL12
Минимален брой при поръчка - 10.Пликовете са изработени от висококачествена плътна перлена хартия.Цвят на хартията от лицето и от вътре - наситено син и златен.Грамаж на хартията - 120 гр.Произведено в България.Без лепило.Пликовете ни са подходящи за изпращане на вашите писма, картички или пока..
1.65 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: DL19
Минимален брой при поръчка - 10.Пликовете са изработени от висококачествена плътна перлена хартия.Цвят на хартията от лицето и от вътре - насетено зелен.Грамаж на хартията - 120 гр.Произведено в България.Без лепило.Пликовете ни са подходящи за изпращане на вашите писма, картички или покани.Те с..
1.35 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: DL27
Пликовете се предлагат на пакет от 10 броя. Изработени са от висококачествена перлена хартия, 120 гр, без лепило...
1.25 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: DL10
Минимален брой при поръчка - 10.Пликовете са изработени от висококачествена плътна перлена хартия.Цвят на хартията от лицето и от вътре - сребро.Грамаж на хартията - 120 гр.Произведено в България.Без лепило.Пликовете ни са подходящи за изпращане на вашите писма, картички или покани.Те са без ле..
1.65 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: DL101
Пликовете са изработени от луксозна бяла перлена хартия. Затварянето е от тясната страна с лента...
1.95 лв.

цената е с вкл. ДДС

Златен перлен пощенски плик без лепило
✈ Очакваме доставка
Продуктов код: DL05
Минимален брой при поръчка - 10.Пликовете са изработени от висококачествена плътна перлена хартия.Цвят на хартията от лицето и от вътре - злато - Curious Metallics Gold LeafГрамаж на хартията - 120 гр.Произведено в България.Без лепило.Пликовете ни са подходящи за изпращане на вашите писма, карт..
1.65 лв.

цената е с вкл. ДДС

Луксозен пощенски плик перлен цвят тъмно лилав
☎ С предварителна заявка
Продуктов код: DL22
Пликовете са изработени от висококачествена плътна перлена хартия. Цвят на хартията на лицето и от вътре - наситено лилаво. Грамаж на хартията - 120 гр. Произведено в България. Без лепило. Пликовете ни са подходящи за изпращане на вашите писма, картички или покани. Те са без лепило на кап..
0.00 лв.

цената е с вкл. ДДС

Пощенски плик цвят пясъчно-кремав без лепило
☎ С предварителна заявка
Продуктов код: DL14
Пликовете са изработени от висококачествена офсетова хартия, неперлена.Цвят на хартията - пясъчно-кремав.Грамаж на хартията - 90 гр.Произведено в България.Без лепило.Пликовете ни са подходящи за изпращане на вашите писма, картички или покани.Те са без лепило на капака, но ако желаете да бъдат з..
0.00 лв.

цената е с вкл. ДДС

Пощенски плик цвят екрю
✈ Очакваме доставка
Продуктов код: DL03
..
0.65 лв.

цената е с вкл. ДДС

Пощенски плик dl винен без лепило
✈ Очакваме доставка
Продуктов код: DL17
Минимален брой при поръчка - 20.Пликовете са изработени от висококачествена офсетова хартия, неперлена.Цвят на хартията - наситено винен.Грамаж на хартията - 90 гр.Произведено в България.Без лепило.Пликовете ни са подходящи за изпращане на вашите писма, картички или покани.Те са без лепило на к..
0.69 лв.

цената е с вкл. ДДС

Пощенски плик dl розов без лепило
✈ Очакваме доставка
Продуктов код: DL13
Минимален брой при поръчка - 20.Пликовете са изработени от висококачествена офсетова хартия, неперлена.Цвят на хартията - наситено розов.Грамаж на хартията - 90 гр.Произведено в България.Без лепило.Пликовете ни са подходящи за изпращане на вашите писма, картички или покани.Те са без лепило на к..
0.69 лв.

цената е с вкл. ДДС

Пощенски перлен плик цвят бордо размер DL
✈ Очакваме доставка
Продуктов код: DL21
Минимален брой при поръчка - 10.Пликовете са изработени от висококачествена плътна перлена хартия.Цвят на хартията от лицето и от вътре - наситено бордо.Грамаж на хартията - 120 гр.Произведено в България.Без лепило.Пликовете ни са подходящи за изпращане на вашите писма, картички или покани.Те с..
1.35 лв.

цената е с вкл. ДДС

от 1 до 24 от общо 29 резултата (2 стр.)