Избор на категория
Вашата количка

Пощенски пликове 22x11 см, американски формат

Продуктов код: DL26
Пликът е изработен от гладка кафява хартияГрамаж - 80 грКапакът е без лепило. ..
0.59 лв.
Продуктов код: DL25
Минимален брой при поръчка - 10. Пликовете са изработени от висококачествена офсетова хартия, неперлена.Цвят на хартията - наситено червен.Грамаж на хартията - 90 гр.Произведено в България.Без лепило.Пликовете ни са подходящи за изпращане на вашите писма, картички или покани.Те са без лепило н..
0.59 лв.
Продуктов код: DL24
Минимален брой при поръчка - 10.Пликовете са изработени от висококачествена офсетова хартия, неперлена.Цвят на хартията - наситено черен.Грамаж на хартията - 90 гр.Произведено в България.Без лепило.Пликовете ни са подходящи за изпращане на вашите писма, картички или покани.Те са без лепило на к..
0.59 лв.
Пощенски плик dl винен без лепило
✈ Очакваме доставка
Продуктов код: DL17
Минимален брой при поръчка - 10.Пликовете са изработени от висококачествена офсетова хартия, неперлена.Цвят на хартията - наситено винен.Грамаж на хартията - 90 гр.Произведено в България.Без лепило.Пликовете ни са подходящи за изпращане на вашите писма, картички или покани.Те са без лепило на к..
0.59 лв.
Продуктов код: DL16
Минимален брой при поръчка - 10.Пликовете са изработени от висококачествена офсетова хартия, неперлена.Цвят на хартията - светло розов.Грамаж на хартията - 90 гр.Произведено в България.Без лепило.Пликовете ни са подходящи за изпращане на вашите писма, картички или покани.Те са без лепило на кап..
0.59 лв.
Продуктов код: DL13
Минимален брой при поръчка - 10.Пликовете са изработени от висококачествена офсетова хартия, неперлена.Цвят на хартията - наситено розов.Грамаж на хартията - 90 гр.Произведено в България.Без лепило.Пликовете ни са подходящи за изпращане на вашите писма, картички или покани.Те са без лепило на к..
0.59 лв.
Плик американски формат светло лилав с капак без лепило
✈ Очакваме доставка
Продуктов код: DL15
Минимален брой при поръчка - 10.Пликовете са изработени от висококачествена офсетова хартия, неперлена.Цвят на хартията - светло лилав.Грамаж на хартията - 90 гр.Произведено в България.Без лепило.Пликовете ни са подходящи за изпращане на вашите писма, картички или покани.Те са без лепило на кап..
0.59 лв.
Продуктов код: DL14
Минимален брой при поръчка - 10.Пликовете са изработени от висококачествена офсетова хартия, неперлена.Цвят на хартията - пясъчно-кремав.Грамаж на хартията - 90 гр.Произведено в България.Без лепило.Пликовете ни са подходящи за изпращане на вашите писма, картички или покани.Те са без лепило на к..
0.59 лв.
Пощенски плик американски формат син
✈ Очакваме доставка
Продуктов код: DL18
Минимален брой при поръчка - 10.Пликовете са изработени от висококачествена офсетова хартия, неперлена.Цвят на хартията - наситено син.Грамаж на хартията - 90 гр.Произведено в България.Без лепило.Пликовете ни са подходящи за изпращане на вашите писма, картички или покани.Те са без лепило на кап..
0.59 лв.
Продуктов код: DL12
Минимален брой при поръчка - 10.Пликовете са изработени от висококачествена плътна перлена хартия.Цвят на хартията от лицето и от вътре - наситено син,златен и сребро.Грамаж на хартията - 120 гр.Произведено в България.Без лепило.Пликовете ни са подходящи за изпращане на вашите писма, картички и..
0.95 лв.
Продуктов код: DL10
Минимален брой при поръчка - 10.Пликовете са изработени от висококачествена плътна перлена хартия.Цвят на хартията от лицето и от вътре - сребро.Грамаж на хартията - 120 гр.Произведено в България.Без лепило.Пликовете ни са подходящи за изпращане на вашите писма, картички или покани.Те са без ле..
0.95 лв.
Продуктов код: DL05
Минимален брой при поръчка - 10.Пликовете са изработени от висококачествена плътна перлена хартия.Цвят на хартията от лицето и от вътре - злато.Грамаж на хартията - 120 гр.Произведено в България.Без лепило.Пликовете ни са подходящи за изпращане на вашите писма, картички или покани.Те са без леп..
0.95 лв.
Продуктов код: DL22
Минимален брой при поръчка - 10.Пликовете са изработени от висококачествена плътна перлена хартия.Цвят на хартията на лицето и от вътре - наситено лилаво.Грамаж на хартията - 120 гр.Произведено в България.Без лепило.Пликовете ни са подходящи за изпращане на вашите писма, картички или покани.Те ..
0.95 лв.
Продуктов код: DL21
Минимален брой при поръчка - 10.Пликовете са изработени от висококачествена плътна перлена хартия.Цвят на хартията от лицето и от вътре - наситено бордо.Грамаж на хартията - 120 гр.Произведено в България.Без лепило.Пликовете ни са подходящи за изпращане на вашите писма, картички или покани.Те с..
0.95 лв.
Пощенски плик перлен цвят тюркоаз
✈ Очакваме доставка
Продуктов код: DL20
Минимален брой при поръчка - 10.Пликовете са изработени от висококачествена плътна перлена хартия.Цвят на хартията от лицето и от вътре- тюркоаз.Грамаж на хартията - 120 гр.Произведено в България.Без лепило.Пликовете ни са подходящи за изпращане на вашите писма, картички или покани.Те са без ле..
0.95 лв.
Перлен плик размер DL зелен без лепило
✈ Очакваме доставка
Продуктов код: DL19
Минимален брой при поръчка - 10.Пликовете са изработени от висококачествена плътна перлена хартия.Цвят на хартията от лицето и от вътре - насетено зелен.Грамаж на хартията - 120 гр.Произведено в България.Без лепило.Пликовете ни са подходящи за изпращане на вашите писма, картички или покани.Те с..
0.95 лв.
Плик бяла перла с лепило 21,5х11,5 см
✈ Очакваме доставка
Продуктов код: DL23
Минимален брой при поръчка - 10.Пликовете са изработени от висококачествена перлена хартия.Цвят на хартията - бял перлен.Грамаж на хартията - 90 гр.Произведено в България.С лепило.Пликовете ни са подходящи за изпращане на вашите писма, картички или покани.Приемаме поръчки за изработка на пликов..
0.95 лв.
от 1 до 24 от общо 26 резултата (2 стр.)

Цветни пощенски пликове. Пощенски пликове DL в различни цветове.