Избор на категория
Вашата количка

Картичка за мама с червени божури

Картичка за мама с червени божури
✈ Очакваме доставка

Картичка за мама с червени божури

  • Размер в см.: 10.5x16
  • Включен ли е плик в цената: Да
  • Продуктов код: 281
Цена:
3.00 лв.

цената е с вкл. ДДС

Отстъпки за количества

3 бр. или повече за 2.00 лв.

цените са с вкл. ДДС

Минимален брой за търговци - 5 бр.

Един от най-важните хора в живота на несъмнено е майката. Затова тя заслужава специално внимание и отношение и ако се чудите как да покажете благодарността си към тази важна жена, предлагаме да го направите с чудесна картичка. Един от вариантите е с послание "За най-обичаната майка" и е с червени божури и златен надпис. Нежните думи са отпечатани във вътрешната част на картичката:

"За най-обичаната майка.

Моя майчице любима,

най-грижовна, най-добра,

мила, нежна, всеотдайна,

за мен ти си най-скъпа на света!

Две думички ще кажа само:

обичам те, мамо!"

Красивата картичка за мама е в стандартен пощенски формат 10.5х16 см и в комплект с бял плик, в който да я приберете. В случай че искате по-цветен вариант, можете да разгледате в секцията Пощенски пликове. Картичката е отпечатана върху висококачествен картон с пълноцветен офсетов печат. Произведена е от българската фирма Джу-бокс, която вече от две десетилетия радва всички с прекрасните си модели. В изработката на всеки от моделите са ангажирани професионални художници, които работят с много страст, любов и внимание към детайла.

Още картички от онлайн магазин Cardbg:

  • Разнообразие от модели и размери;
  • Страхотни дизайни;
  • Направени с много любов;
  • Произведени в България;
  • На достъпни цени.

Може да харесате още

Минимален брой за търговци - 10 бр.Малка синя картичка за Баба Марта с Пижо и Пенда. И не мислете, че мини размерите ѝ са недостатък, напротив - правя..
0.29 лв.

цената е с вкл. ДДС

Малка вертикална картичка за Баба Марта в син цвят. Моделът е с картинка на мартеничка с Пижо и Пенда и поздрав за празника. Мини размерите го правят ..
0.29 лв.

цената е с вкл. ДДС

Минимален брой за търговци - 10 бр.Милите жестове към любимите хора нямат размер. Затова нашата красива малка картичка със свежи цветя е един чудесен ..
0.50 лв.

цената е с вкл. ДДС

Минимален брой за търговци - 10 бр.Нежна картичка за Баба Марта с букет от момина сълза и мартеничка. Малките размери я правят изключително удобна, ма..
0.50 лв.

цената е с вкл. ДДС