Избор на категория
Вашата количка

За търговци и агенции

Ако Вие сте търговец на едро или дребно с книжарница, магазин за цветя, подаръци, фотостудио, детски магазин, онлайн магазин, склад на едро и желаете да продавате поздравителни картички и опаковки или имате сватбена или рекламна агенция и желаете да предлагате покани за сватба, кръщене и юбилеи, ние ще се радваме на съвместна дейност с Вас.

За търговците с обекти или с онлайн магазини предлагаме алтернативни варианти на работа и на продажба на нашите продукти. Ползвате ниски и атрактивни едрови цени, добри проценти и отстъпки. За излагане на стоката предлагаме варианти на стелажи.

За да може да пазарувате по цени на едро, е необходимо да си направите регистрация. Акаунтът не се активира автоматично. Администратор ще се свърже с Вас по телефона за повече информация преди активацията.

За всички агенции, които се занимават с организацията на сватби, кръщенета и тържества предлагаме каталог с нашите покани. Каталогът представлява луксозна папка с реалната покана. При закупуване на каталог, ползвате преференциални цени за всички модели покани. Каталог можете да поръчате по телефон или и-мейл.