Избор на категория
Вашата количка

Детски картички, за бебе, картички за кръщене

Детски картички, за бебе, картички за кръщене

Борса за картички Джу-бокс предлага на едро детски картички, картички за бебе, за новородено, картички за кръщене, за момиче, картички за момче в голям асортимент, високо качество и ниски цени.

Впечатляващ поздрав за поводите на най-малките

Децата са смисълът на живота, а техните празници безспорно са много специални за близките хора. Затова подобни поводи заслужават и подобаващо внимание и отношение, което можем да демонстрираме с красива тематична детска картичка. Без значение дали става въпрос за рожден ден, кръщене, раждане на бебе, погача, прощъпулник или някакъв друг повод, в борса за картички и покани Джубокс ще откриете различни предложения. 

Какви детски картички имаме в онлайн магазин Cardbg?

Сред асортимента ни ще откриете различни размери детски картички – малки, големи, квадратни, правоъгълни, хоризонтални, вертикални, нестандартни… Ако предпочитате нещо по-забавно, вероятно ще ви допаднат 3D моделите или тези с издърпване.

Безспорно детските предложения са много по-весели и цветни от останалите, но можете да намерите и по-изчистени и стилни варианти, ако предпочитате такива. Имаме картички за новородено, за кръщене, за рожден ден и какъвто друг повод се сетите. А в случай че не сте по прочувствените послания, можете просто да се спрете на някоя от картичките с пожелания.

Детските картички в нашия онлайн магазин са произведени в България от фирма Jue-box (Джу-бокс). Изработени са с много отдаденост и внимание дори към най-малките детайли. Моделите са дело на професионални художници, специализирани в дизайна на поздравителни картички. Освен това фирмата използва суровини и материали от доверени доставчици, за да може да гарантира доброто качество на крайния продукт

Кои са най-популярните детски картички?

Макар родителите да са получателите, най-предпочитани сред детските картички са забавните модели. Те създават още повече настроение и са чудесно допълнение към всеки подарък за малките човечета.

Какво да правим със старите поздравителни детски картички?

  1. Ако често получавате поздравителни картички, в това число и детски, и искате да ги запазите за спомен, най-добрият начин е да си направите албум с тях. Така ще ги съхраните във времето и ще можете да им се радвате и след години, припомняйки си милите думи на вашите близки и приятели.
  2. Старите детски картички бихте могли да сложите и като украса на различни места в дома си. По този начин ежедневно ще провокирате усмивки у членовете на семейството заради страхотните спомени от празника.
  3. В случай че не сте толкова сантиментално настроени, но все пак не ви се иска да изхвърляте старите поздравителни детски картички в боклука (най-малкото защото някой се е постарал да ги избере и надпише), просто им намерете друго предназначение. Ето и едно предложение – използвайте ги за материал за нови handmade картички.

Как да вземете от детските картички, моделите за кръщене или вариантите за бебе на Джу-бокс?

Картичките за различни детски поводи можете да закупите на дребно и на едро с големи отстъпки. Различните модели са на ваше разположение в категорията Детски картички в онлайн магазин Cardbg. Там ще намерите кратко описание за всеки от моделите, включващо основните им характеристики. Когато се спрете на дадена честитка за детски празник, добавете я в „пазарската си количка“, където след като отбележите количеството можете да завършите поръчката в няколко кратки стъпки. Магазин Cardbg обещава да достави всичко при вас в рамките на няколко дни.

Тези, които биха искали да разгледат детските картички на живо, имат възможност да го направят в нашия магазин в град София. Подробности за адреса и другите начини за връзка с нас ще намерите на страницата Контакти. На място можете да получите и консултация с наш сътрудник, който да отговори на всичките ви въпроси.

Защо да купите детски картички точно от нас?

  • Имаме дългогодишен опит в бранша;
  • Разполагаме с голямо разнообразие за всеки повод;
  • Държим на качеството и доброто преживяване;
  • Осигуряваме страхотни цени и големи отстъпки за количества;
  • Доставяме всичко в кратки срокове. 
Продуктов код: 2615
Минимален брой за търговци - 5 Страхотна пиратска картичка за детски рожден ден. Направена е в стандартен пощенски формат, отпечатана с пълноцветен офсетов печат. Моделът е специално създаден от професионални художници с голям опит сред картичките и поканите. Освен това включва чудесно пожелание, к..
2.40 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: 15510
Минимален брой за търговци - 3 бр.Красив модел квадратна детска картичка от плътен крафт картон с релефни елементи в долната част. Веселата цветна картинка на лицето е отделен елемент, който се връзва с рафия. Във вътрешната част на модела можете да напишете вашето мило пожелание към празнуващото хл..
5.50 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: 15312
Минимален брой за търговци - 3 бр.Детска картичка с басейн за момче. Моделът е така направен, че като е в затворен вид се вижда момченце в басейн, а когато се отвори се вижда празен басейн. Много идеен вариант, който гарантирано ще привлече вниманието на малчуганите, а също и на техните родители. Им..
4.50 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: 241
Минимален брой за търговци - 5 бр.Изключително нежна детска картичка за кръщене. Моделът е в розово за специалния ден на малките момиченца и включва поздрав "Честито кръщене". Направен е в стандартен пощенски формат, двойно отваряем с принт на лицевата част. За изработката му е използван едностранно..
2.40 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: 15207
Весела 3D детска картичка с релефни елементи. Направена е в свежи цветове и картинката включва някои от любимите животни на хлапетата. Отварянето е тип "Хармоника" и във вътрешната част има достатъчно място за вашето страхотно пожелание към празнуващия/ата и неговите/нейните родители.Защо да изберет..
5.50 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: 15301
Минимален брой за търговци - 5 бр.Забавна детска картичка, която ще впечатли не само родителите, но и малкия получател. Моделът е направен с издърпване и бебето се движи надолу, а вътре има достатъчно място за най-прекрасното пожелание, за което се сетите. Картичката е в комплект с нежен розов плик...
5.50 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: 265
Минимален брой за търговци - 5Отправете пожеланията си към най-малките с красива картичка от Джу-бокс. Дори и понякога малчуганите да не могат да прочетат какво сте им написали, несъмнено изборът ви ще им направи впечатление. Особено ако е шарен и забавен като този модел, който е с цяла кошница пода..
2.40 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: 15308
Минимален брой за търговци - 3 бр.Атрактивна детска картичка с момченце-моряк в синьо. Предлага се в комплект с бял пощенски плик, в който да я приберете. Отпечатана е на едностранно хромов картон с пълноцветен офсетов печат. Моделът е създаден от опитни професионални художници и е произведен под бъ..
4.50 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: 15511
Минимален брой за търговци - 3 бр.Още един страхотен модел детска картичка за празника на някой малчуган. Чудесна е за рожден ден, кръщене, парти или някакъв друг повод. Много ще допадне на хлапетата почитатели на пиратската тематика. Отваря се като хармоника и се завръзка с канап. В цената ѝ е вклю..
4.90 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: 264
Минимален брой за търговци - 5Има ли дете, което не харесва пухкави мечета?! Може и да има, но са малко, така че тази цветна картичка с мече гарантирано ще накара малките рожденици да се усмихнат. Отправете пожеланията си към тях с нашия красив модел и напишете страхотно послание. Родителите няма на..
2.40 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: 15414
Ефектна картичка - кутия, с която няма начин да не направите впечатление. Предлага се без отпечатания текст от снимката. Във вътрешната част можете да напишете вашето послание към празнуващия малчуган. Картичката е двойно отваряема, отпечатана с пълноцветен офсетов печат.Произведена е от експертите ..
6.90 лв.

цената е с вкл. ДДС

Ефектни детски картички с релеф, 3D, с мечета
✈ Очакваме доставка
Продуктов код: PM1675
Минимален брой за търговци - 5 бр.Различни варианти ефектни 3D детски картички с релеф. Страхотни модели с едно от любимите животни на всички деца - мечето. Това, което обаче най-много ще привлече погледа на малчуганите, са релефните елементи. Картичките са в стандартен пощенски формат и се пре..
2.50 лв.

цената е с вкл. ДДС

Забавна детска картичка № 15309
✈ Очакваме доставка
Продуктов код: 15309
Минимален брой за търговци - 5 бр.Забавна детска картичка с релеф и лак от вътре подлистника е от сатениран картон...
5.90 лв.

цената е с вкл. ДДС

Забавни детски картички с цветя и животни
✈ Очакваме доставка
Продуктов код: 15310
Минимален брой за търговци - 5 бр.Забавна детска картичка с релеф и лак. Вътрешната част е от сатениран картон. Отпечатана е върху висококачествен картон с пълноцветен офсетов печат. Този чудесен модел е произведен от фирма Джубокс, успешно развиваща се на българския пазар вече две десетилетия...
5.90 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: 15419
Минимален брой за търговци - 5 бр.Оригинален модел детска картичка в кутия - изключително ефектна и красива. Предлага се без отпечатания текст и можете сами да напишете вашето лично послание към празнуващия малчуган и неговите близки.Ефектната картичка е създадена от експертите в областта Джубокс. З..
6.90 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: 15404
Минимален брой за търговци - 3 бр.Забавна детска картичка с пожелание за новородено - "Честито бебе". Моделът е квадратен (15х15 см) двойно отваряем с принт на лицевата страна. Във вътрешната част има възможност за лично послание. Отпечатан е едностранно на хромов картон с пълноцветен офсетов печат...
4.50 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: 246
Минимален брой за търговци - 5 Текст на картичката: "На най-щастливите родители: Честито Бебче! Да е много здраво, весело, засмяно, да ви радва от сърце малкото дете!"..
2.40 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: 15404
Минимален брой за търговци - 3 бр.Моделът се предлага с два варианта на надпис: за кръщене и за рожден ден В това меню моделът е за кръщене. Картичката е в мек лилав цвят и е универсална за момиче и за момче...
4.50 лв.

цената е с вкл. ДДС

Картичка за кръщене за момиче № 1006А
✈ Очакваме доставка
Продуктов код: 1006A
Минимален брой за търговци - 3 бр.Картичката е подходяща за кръщене за момиче. Много приятен модел с релефни златисти елементи Картичката е тип хармоника, сгъната на две. Предлага се с пощенски плик, бял...
3.90 лв.

цената е с вкл. ДДС

Картичка за кръщене за момче №100б
✈ Очакваме доставка
Продуктов код: 1006
Минимален брой за търговци - 3 бр.Ако сте поканине на кръщене на момче, тази картичка е точно за вас! Много приятен модел с релефни златисти елементи. Сгъва се като хармоника, надписва се отвътре. Ако ви предстои кръщене, тази картичка се предлага и като покана. Моделът позволява лесно и бързо от..
3.90 лв.

цената е с вкл. ДДС

Картичка с бебе за новородено, кръщене № 15201
✈ Очакваме доставка
Продуктов код: 15201
Минимален брой за търговци - 3 бр.Детска картичка за кръщене.На плика има лепенка за затваряне...
4.50 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: 257
Минимален брой за търговци - 5 Текст на картичката: "На най-щастливите родители ЧЕСТИТО прекрасно момиченце!"..
2.40 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: 261
Минимален брой за търговци - 5 Текст на картичката: "На най-щастливите родители ЧЕСТИТО прекрасно момченце!"..
2.40 лв.

цената е с вкл. ДДС

Картички с пожелание за кръщене
✈ Очакваме доставка
Продуктов код: 262
Минимален брой за търговци - 5 бр. Стилна картичка за един специален момент в живота на най-малките - тяхното кръщене. Нежен модел в бяло и златно с картинки на бебешки крачета, цвете и мече. Освен това включва мило послание, което ви спестява усилията да измисляте специални думи. Ако все пак държи..
2.40 лв.

цената е с вкл. ДДС

от 1 до 24 от общо 25 резултата (2 стр.)