Избор на категория
Вашата количка

Баба Марта и 8 ми март

Продуктов код: 281
Минимален брой за търговци - 5 бр. Текст на картичката: "За най-обичаната майка. Моя майчице любима, най-грижовна, най-добра, мила, нежна, всеотдайна, за мен ти си най-скъпа на света! Две думички ще кажа само: обичам те, мамо!"..
1.50 лв.
Продуктов код: 274
Минимален брой за търговци - 5 бр. Текст на картичката: "Честита баба Марта! С усмивка като Пижо, с бузки като Пенда."..
1.50 лв.
Продуктов код: M50
Минимален брой за търговци - 10 бр...
0.30 лв.
Продуктов код: M51
Минимален брой за търговци - 10 бр...
0.30 лв.
Продуктов код: M01
Подходящ плик към картичките - https://www.cardbg.com/пощенски-пликове/19/0..
1.30 лв.
Продуктов код: M02
Подходящ плик към картичките - https://www.cardbg.com/пощенски-пликове/19/0..
1.30 лв.
Продуктов код: M03
Подходящ плик към картичките - https://www.cardbg.com/пощенски-пликове/19/0..
1.30 лв.
Продуктов код: M04
Подходящ плик към картичките - https://www.cardbg.com/пощенски-пликове/19/0..
1.30 лв.
от 1 до 11 от общо 11 резултата (1 стр.)

Картички за баба Марта. Картички за 8-ми март. Картички за мама.

Да започнем „женския месец“ с уважение и картичка за дамите

Март месец е много специален в българските традиции – идва краят на зимата и началото на пролетта. Това обаче е и време, в което трябва да отдадем почит на дамите – към Баба Марта (за да се радваме на хубаво време), и към майката и всички жени на 8-ми март. Направете го с тематична картичка от магазин Джу бокс, на която да напишете своите пожелания за здраве и щастие. При нас ще намерите картички за Баба Марта, картички за8-ми март, както и картички за най-важната жена в живота на всеки човек мама.

Коя е Баба Марта?

Баба Мартае един от най-почитаните митични персонажи в българския фолклор. В народните вярвания нейното име е свързано с името на месец март. Баба Мартае смятана за сестра на Голям Сечко (януари) и Малък Сечко (февруари), която винаги е недоволна от братята си – те или са ѝ изпили виното, или са свършили някоя голяма пакост. Затова тя ту е усмихната, ту много зла и за да бъде умилостивена, през целия месец се извършват различни обреди. Баба Мартасе почита на 1 март, на 9 март (Младенци) и на 25 март (Благовец). В основата на традициите е древната езическа история на Балканите, която е свързана с всички земеделски култове към природата.

Историята на Международния ден на жената 8-ми март

Много хора твърдят, че 8-ми марте социалистически празник и той наистина започва като политическо събитие на социалистите. Постепенно обаче празникът се превръща в ден за засвидетелстване на уважение към дамите и съчетава западните празници Ден на майката и Свети Валентин. У нас се празнува и като Ден на майката, макар според някои вярвания Благовещение (25 март) да е християнският празник на майката и жената.

Защо не трябва да пропускаме картичката в мартенските си изненади?

Мартенските празници ни дават чудесна възможност да покажем обичта си към дамите в нашия живот. Картичките за поводите през март са мил жест, който остава за спомен, а може да бъде използван също така и като украса в дома. В Cardbg предлагаме страхотни мини картички с мартеници, както и различни други картички за Баба Марта и картички за мама, с които да спазите традициите и да отправите пожеланията си към любимите жени. Харесайте желаните картички за някой от мартенските празници, а след това с няколко прости стъпки можете да поръчате от нашия сайт. Ние обещаваме само за ден-два да доставим всичко при вас.

Картички за Баба Марта и 8-ми март от фирма Джу-бокс

  • Голямо разнообразие от поздравителни картички за дамите;
  • Атрактивни отстъпки за по-големи количества;

  • Доказано качество на нашите картички за Баба Марта и 8-ми март;

  • Кратки срокове на доставка на избраните от вас модели мартенски картички.