Избор на категория
Вашата количка

Баба Марта и 8 ми март

Баба Марта и 8 ми март

Картички за Баба Марта, картички за 8-ми март, картички за мама – малки и големи пощенски картички. Отпечатани са на висококачествен картон с пълноцветен офсетов печат. Някои от моделите са със специално послание, други – в комплект с мартеница.

Да започнем „женския месец“ с уважение и картичка за дамите

Март месец е много специален в българските традиции – идва краят на зимата и началото на пролетта. Това обаче е и време, в което трябва да отдадем почит на дамите – към Баба Марта (за да се радваме на хубаво време), и към майката и всички жени на 8-ми март. Направете го с мартенска картичка от магазин Джу бокс, на която да напишете своите пожелания за здраве и щастие. При нас ще намерите картички за Баба Марта, картички за 8-ми март, както и картички за най-важната жена в живота на всеки човек – мама.

Коя е Баба Марта?

Баба Марта е един от най-почитаните митични персонажи в българския фолклор. В народните вярвания нейното име е свързано с името на месец март. Баба Марта е смятана за сестра на Голям Сечко (януари) и Малък Сечко (февруари), която винаги е недоволна от братята си – те или са ѝ изпили виното, или са свършили някоя голяма пакост. Затова тя ту е усмихната, ту много зла и за да бъде умилостивена, през целия месец се извършват различни обреди. Баба Марта се почита на 1 март, на 9 март (Младенци) и на 25 март (Благовец). В основата на традициите е древната езическа история на Балканите, която е свързана с всички земеделски култове към природата.

Историята на Международния ден на жената 8-ми март

Много хора твърдят, че 8-ми март е социалистически празник и той наистина започва като политическо събитие на социалистите. Постепенно обаче празникът се превръща в ден за засвидетелстване на уважение към дамите и съчетава западните празници Ден на майката и Свети Валентин. У нас се празнува и като Ден на майката, макар според някои вярвания Благовещение (25 март) да е християнският празник на майката и жената.

Защо не трябва да пропускаме картичката в мартенските си изненади?

Мартенските празници ни дават чудесна възможност да покажем обичта си към дамите в нашия живот. Картичките за поводите през март са мил жест, който остава за спомен, а може да бъде използван също така и като украса в дома. В Cardbg предлагаме страхотни малки картички с мартеници, както и различни други картички за Баба Марта и картички за мама, с които да спазите традициите и да отправите пожеланията си към любимите жени. Харесайте желаните картички за някой от мартенските празници, а след това с няколко прости стъпки можете да поръчате от нашия сайт. Ние обещаваме само за ден-два да доставим всичко при вас.

Картички за Баба Марта и 8-ми март от фирма Джу-бокс:

  • Голямо разнообразие от поздравителни картички за дамите;
  • Атрактивни отстъпки за по-големи количества;
  • Доказано качество на нашите картички за Баба Марта и 8-ми март;
  • Кратки срокове на доставка на избраните от вас модели мартенски картички.

Защо да се доверя на картички Джу бокс и на Cardbg електронен магазин?

Репутацията и опитът ни през годините показва, че сме предпочитан избор при нужда от поздравителни картички и покани.

При нас можете да бъдете сигурни и спокойни, че ще получите само най-доброто качество на най-добрата цена, защото вие сте най-важен за нас.

Създадохме този онлайн магазин, за да отговорим на нуждите на нашите приятели и клиенти, защото само така можем да бъдем сигурни, че ще получите висококачествени продукти на атрактивни цени.

Продуктов код: 155
Красива цветна картичка за най-очаквания български празник - баба Марта. Картичката е авторска, изработена от нашите опитни дизайнери. Моделът представлява отпечатана ефектна мартеничка комбинирана с интересни български шевици и елементи. Основни характеристики на картичките Джу-бокс:отпечатани..
2.99 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: 315
Пощенските ни картички за баба Марта са с изображение на мартеничка с образа на Пижо и Пенда вързани на снежни мартенски кокичета. Картичката е двойна и е с готово мартенско пожелание: "Честита баба Марта! Зимата си отива, идва пролетта, а баба Марта днес мартенички връзва с пожелание за мно..
2.99 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: 274
Традициите в днешно време не са каквито бяха, но въпреки това има някои обичаи, които остават във времето. Такива са и тези, свързани с Баба Марта. Но освен с красива мартеница, можете да зарадвате близки и приятели с красиви картички от борса за картички и покани Cardbg. Предлагаме ви един чудесен ..
3.00 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: 317
За празника на 8 ми март Джу-бокс изработи ефектна картичка за 8 март, изобразяваща осмица от красиво преплетени пролетни цветя. Картичката е двойно сгъната, опакована с пощенски плик и целуфан.  Размер - С6 или 10,5 х 16,1 см. На лицето на картичката пише само "Честит 8 ми март!" като остав..
2.99 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: 316
Традиционни картички за 8 ми март с пролетни цветя в духа на красивия женски празник. Картичката е двойно сгъната с пожелание от лицевата страна "Честит 8 ми март!". Има възможност и достатъчно място да се надпише или отпечати пожелание от вътрешната страна. Ето няколко примерни пожелания за 8 ми ..
2.99 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: 151
минимален брой на едро - 5 текст на картичката: "Моя майчице любима, най-красива, най-добра, мила, нежна, всеотдайна, за мен най-скъпа ти си на света! Две думички ще ти кажа само: обичам те МАМО...
2.99 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: M131
Минимален брой за търговци - 10 бр.Милите жестове към любимите хора нямат размер. Затова нашата красива малка картичка със свежи цветя е един чудесен начин да покажете уважението и топлите си чувства към другите хора. Сред предложенията ни ще намерите и картички в коплект с мартеници.Защо да подарит..
0.50 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: M 199
Минимален брой за търговци - 10 бр.Нежна картичка за Баба Марта с букет от момина сълза и мартеничка. Малките размери я правят изключително удобна, макар и да не ви оставят кой знае колко място за лично послание. Можете обаче да сте сигурни, че притежателят ѝ няма да се чуди къде да ѝ намери място, ..
0.50 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: M 200
Минимален брой за търговци - 10 бр.След краткия, но мразовит (в повечето случаи) февруари, Баба Марта идва като предвестник на пролетта. За този празник българският производител Джу-бокс предлага разнообразие от модели, сред които и този чудесен свеж вариант с цветя - лалета и зюмбюли, с който да по..
0.50 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: M51
Минимален брой за търговци - 10 бр.Малка синя картичка за Баба Марта с Пижо и Пенда. И не мислете, че мини размерите ѝ са недостатък, напротив - правят я компактна и лесна за съхранение, като в същото време има достатъчно място за лично послание. Зарадвайте близките си с този чудесен модел или с няк..
0.29 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: M50
Малка вертикална картичка за Баба Марта в син цвят. Моделът е с картинка на мартеничка с Пижо и Пенда и поздрав за празника. Мини размерите го правят изключително удобен за допълнение към всяка една изненада. Освен това има достатъчно място да напишете кратко мило послание.Картичката е направена от ..
0.29 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: M01
Още един мини вариант по случай Баба Марта, защото традициите са си традиции и е добре да се спазват. И ако и вие обичате да подарявате бяло-червени украшения на приятелите си в началото на март месец, можете да го направите в комплект с нежна картичка. Мини предложенията са изключително удобни, защ..
2.99 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: M03
Уважението към другите не е нужно да се демонстрира в големи размери. Затова ви предлагаме красиви малки картички с цветя и мартеница, които да подарите на близките и познатите си в Деня на Баба Марта. Така ще спазите традицията, свързана с размяната на бяло-червени мартенички за здраве и ще накарат..
2.99 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: M02
Малките картички за Баба Марта с мартеница са чудесен вариант да поздравите всички, които искате, за празника. Така ще можете също и да им напишете мило пожелание за здраве или просто да отбележите името си. А ако искате да приберете избрания вариант в красив плик, така че да изглежда още по-стилно ..
2.99 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: M04
По традиция подарявате мартеници на близките хора, но ви се иска да добавите и някое мило пожелание?! Какъв по-добър начин от чудесните мини картички с мартеница на Cardbg. Подходящ плик към картичките можете да намерите в подкатегорията ни Пощенски пликове.Картичките са с компактни размери от 5.5х7..
2.99 лв.

цената е с вкл. ДДС

Картичка за мама с червени божури
✈ Очакваме доставка
Продуктов код: 281
Минимален брой за търговци - 5 бр. Един от най-важните хора в живота на несъмнено е майката. Затова тя заслужава специално внимание и отношение и ако се чудите как да покажете благодарността си към тази важна жена, предлагаме да го направите с чудесна картичка. Един от вариантите е с послание "За н..
3.00 лв.

цената е с вкл. ДДС

от 1 до 16 от общо 16 резултата (1 стр.)