Избор на категория
Вашата количка

Често задавани въпроси

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

Относно поръчка

Нужна ли е регистрация, за да направя поръчка?

Не, не е задължително да се регистрирате в системата, за да направите поръчка. В случай, че решите да го направите, вие ще можете да пазарувате по-бързо, да следите състоянието и историята на поръчките, както и да получавате информация за най-актуалните ни предложения и промоции.

Ако имам търговски обект и желая да предлагам вашите продукти, как мога да поръчам и ще има ли разлика в цените?

Да, разлика в цените ще има. За всички търговци предлагаме цени на едро, които може да видите само след направена регистрация в сайта като отметнете при регистрацията опцията Търговец на едро. Акаунтът ще се активира след преглед от администратор. 

Какви са начините, по които мога да направя поръчка?

Можете да направите поръчка в уеб сайта, на телефон +359 888 426 210, или на имейл card@cardbg.com

Мога ли да направя промени по поръчката?

Поръчката Ви се приема автоматично в нашата система. Ако желаете да коригирате Вашата поръчка, моля, свържете се с наш представител на +359 888 426 210 възможно най-скоро след заявяването й.

Как да направя поръчка?

Просто добавете избраните продукти в количката и следвайте стъпките, за да завършите поръчката. Ако не сте добри в пазаруването онлайн, можете просто да създадете списък с избрани продукти и да ни го изпратите на имейл адрес card@cardbg.com

Мога ли да анулирам направена поръчка?

В случай, че промените желанието си и искате да анулирате направена поръчка, моля свържете се с нас възможно най-бързо на телефон +359 888 426 210 или изпратете свободен текст на имейл адрес card@cardbg.com

Какво е списък с „любими“?

Този списък Ви дава възможност да добавяте всички продукти, които Ви харесат и след това по-лесно да си изберете този, който най- много Ви допада, вместо да го търсите отново. След като си направите регистрация и влезете в своя профил в горния десен ъгъл ще видите няколко бутона, единият от които е "Любими". Когато го натиснете ще се появи списък с продукти, които сте добавяли като любими. Можете да добавяте продукти към този списък като отворите даден продукт и натиснете бутон „добави в любими“ /натиснете иконка „сърце“/.

Относно Доставка

С коя куриерска фирма се осъществява доставка?

ДЖУ-БОКС ТРЕЙД ЕООД използва услугите на куриерските фирми Спиди и Еконт, като е възможно колета да се изпрати и с друг куриер по ваше желание.

Може ли пратката да бъде изпратена с опция „преглед и тест“?

Да, възможно е. Това трябва да се упомене при поръчката.

Относно продукти

Възможно ли е разминаване в цвета на продукта, с този на снимката и в действителност?

Изложените в онлайн магазин www.cardbg.com артикули са с реални техни снимки. Въпреки това различните монитори показват цветовете по различен начин, затова може да има цветово несъответствие между получената стока и показаната в уеб сайта. Ние полагаме максимални усилия да покажем стоките в реалния им вид. www.cardbg.com не носи отговорност за неточното възпроизвеждане на цветовете, дължащо се на технически параметри и настройки на дисплей на устройствата.

Относно фирмата

Имате ли физически магазин?

Да. Можете да ни посетите на адрес: гр. София, ж.к. Младост 1, ул. Никола Генадиев, бл. 49А, магазин 2 /на гърба на блока/. За улеснение вижте картата в меню Контакт.

Мога ли да получа продуктите от поръчката във ваш офис?

Да, всички поръчки можете да вземете от физическия ни магазин на горепосочения адрес, както и на този адрес може на място да закупите или поръчате желаните продукти.

Относно плащания

Какви са начините на плащане, мога ли да платя с карта?

На място във физическия ни магазин може да платите в брой или с карта.

Поръчките направени през сайта се плащат с наложен платеж /в брой на куриера/ или предварително по банка. 

Относно печат на текст и предпечат

Отпечатвате ли текст на картичките или поканите?

Да, отпечатваме. Текстовете, които допълнително се печатят, обикновено са за покани за сватба, кръщене или юбилей. Отпечатваме и индивидуални текстове на поздравителни картички за рожден ден, на любим човек и др. Може да изпратите ваш текст на и-мейл или да изберете от нашите примерни текстове за сватба, примерни текстове за кръщене или за картички или покани за друг повод.

Какво е предпечат на текст и заплаща ли се?

Предпечат или оформление на текст преди печат включва вложения труд и време по оформянето му по размера и формата на поканата или картичката, поставяне на текста в избран от вас шрифт, добавяне на болдване, главни букви, наклонени или други детайли, изпращане на текста на ваш и-мейл и нанасяне на корекции, ако се налага. Тъй като всеки текст е индивидуален и изисква време за неговото оформяне според вашето желание, този труд се заплаща.