Избор на категория
Вашата количка

Картички за сватба

Картички за сватба

Картички за сватба. Сватбени картички с готови пожелания за сватбата, луксозни сватбени картички, сватбени пликове за пари с украса на едро и дребно.

Ако сте поканени на сватба и вместо подарък сте решили да дадете пари на младоженците, които сами да изхарчат, една красива картичка за сватба би била подходяща за случая. Картичките ни за сватба са с пощенски плик, в който заедно с картичката се поставят парите, а пожеланието остава за скъп спомен. Може да изберете модел с готово пожелание или вие сами да напишете. Освен картички за сватба за случая предлагаме и красиво украсени пликове за пари.

Празнувайте любовта заедно със самите влюбени

"Винаги има лудост в любовта. Но винаги има и смисъл в лудостта!" е казал  Фридрих Ницше. Помогнете на вашите приятели или роднини в техния най-важен ден от живота да се почувстват още по-празнично. Всяка двойка има своя собствена история, но в борса за картички и покани Джу-бокс ще откриете подходяща сватбена картичка за всички влюбени. 

Какви картички за сватба има в онлайн магазин Cardbg?

При нас има огромна палитра от разнообразни сватбени картички, с които да допълните магията на всяко вричане във вярност. За шегаджиите и купонджиите имаме хумористични сватбени картички, а за почитателите на по-изчистените модели ще предложим куп стилни, елегантни и луксозни варианти за венчавка. Имаме малки и големи, тип хармоника, картички с издърпване, свитъци или папируси, единични, двойни… А ако искате да подарите на младоженците определена сума, с която сами да си купят подарък, направете го с красив елегантен плик за пари или папка за пари с майсторски направена украса.

Как да пазарувате сватбени картички при нас?

Всички наши модели са произведени в България от фирмата Jue-box (Джу-бокс), лидер на пазара от повече от две десетилетия. Изработени са с много любов и внимание към всеки един детайл, като са използвани само качествени материали. Можете да закупите картичките за сватба както на дребно, така и на едро за търговци със специална отстъпка за количества. 

Ако предпочитате всичко да се случва в онлайн пространството, изберете желаните сватбени картички в нашия онлайн магазин и ги добавете в „пазарската си количка“. След това с няколко кратки стъпки ще финализирате поръчката, а ние ще доставим до вас желаните модели в най-кратък срок след уточняване на всички детайли.

В случай че бихте искали да видите на живо различните сватбени картички, заповядайте в нашия шоурум в столицата. Ще ни откриете в кв. Младост в град София, а точни координати ще намерите на страницата ни Контакти, където ще видите и другите варианти за връзка с нас.

Как да изберете правилната поздравителна картичка за сватба?

Когато става въпрос за поздравителна картичка за сватба, а и не само, едно от най-важните неща е да съобразите избора с личните характеристики на получателя. Затова помислете добре колко добре познавате двойката и ако младоженците са ви просто познати, може би някой по-стилен и непретенциозен модел е за предпочитане. Ако двойката е с добро чувство за хумор, можете да ѝ покажете и вашето с една забавна сватбена картичка. 

Помислете над тези неща, преди да надпишете сватбената картичка:

 • Колко добре познавате двойката;
 • Какви хора са младоженците;
 • Двойката религиозна ли е;
 • Ще присъствате ли лично на сватбата.

Имате ли наистина нужда от сватбена картичка?

Разбира се, независимо дали ще присъствате на важното събитие, или просто ще изпратите поздравите и положителните си мисли към влюбените. Етикетът изисква към подготвения подарък да добавите и красива картичка за сватба. С нейна помощ двойката ще разбере от кого е подаръкът и ще можете да пожелаете нещо хубаво на младото семейство.

Защо да вземете от нашите сватбени картички?

 • Можете да избирате между огромен брой разнообразни предложения;
 • Ще намерите страхотни картички за сватба за всеки вкус;
 • Произведени са в България само от качествени материали;
 • Предлагаме страхотни цени и отстъпки за количества;
 • Изработваме всички модели сватбени картички с много любов;
 • С радост ще ви помогнем да изберете най-подходящия вариант за сватба за вас;
 • Освен онлайн, можете да разгледате всички сватбени модели на живо и в нашия магазин в град София;
 • Няма нужда да чакате, защото изпълняваме поръчките в кратки срокове.
Продуктов код: 32405
Хумористична и нестандартна сватбена картичка. Моделът е ръчно изработен с движение. Какво представляват сватбените картички с издърпване? Това са класически сватбени картички, но вложката, на която се надписва пожеланието, може да се издърпа и така се получава движение на фигурите на рисунката. С..
7.90 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: 32841
Моделът картичка е изработен от картон в цвят екрю или яйчена черупка. Отпечатани са нежни перлени сърчица. Картичката е декорирана със сатенена панделка с красив кръгъл аксесоар с имитация на бижу.Моделът е подходящ за различни поводи - сватба, годишнина, за близък човек за различен празник.Няма от..
4.20 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: 3219
Весела хумористична картичка..
7.90 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: 82903
Картичката представлява папка в цвят екрю с изрязани на лазер цветя и флорални елементи с нежни златни акценти. В папката се поставя сгънат на две подлистник или вложка, на която се надписва желания текст.  На подлистника без проблем може да се отпечати текст на мастилено струен или на лазарен..
6.99 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: 31301
Забавна и нестандартна картичка за сватбено тържество. Моделът изобразява младоженци, които вървят по пътеката. Картичката е подходяща не само като честитка, с която да поздравите младоженците, но е подходяща и за поставяне на пари. Към нея има голям бял плик, в който без проблем се поставят ба..
7.90 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: 282
Минимален брой за търговци - 5 бр.Красива сватбена картичка с младоженци и флорални елементи...
2.50 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: 283
Минимален брой за търговци - 5 бр. Текст на картичката: "Честито! Мило семейство, днес е най-хубавият ден в живота ви. Нека дните занапред да са също толкова щастливи и усмихнати. Нека очите ви в една посока да гледат, около голяма къща да тичат вашите деца, нозете ви една пътека да следват ..
2.50 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: 268
Минимален брой за търговци - 5 бр. Текст на картичката: "За ваше здраве бутилката до дъно ще изпия аз! Нека радост ви изпраща съдбата всеки следващ час!"..
2.50 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: 34937
Сватбени покани с подвижен елемент.Ефектна картичка за сватба с младоженци на пейка...
7.90 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: 227
Минимален брой за търговци - 5 бр...
2.50 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: 149
Минимален брой за търговци -5 бр.Текст на картичката: "Нека звънът на чашите с вино и блясъкът в очите да Ви съпътстват през целия живот! Бъдете най-веселите, най-щастливите! Нека се сбъдне всичко, за което мечтаете сега! Бъдете заедно и се обичайте! Честито!"..
2.50 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: 31509
Поздравителна картичка за сватба от серията забавни картички. Защо да изберете ръчно изработена сватбена картичка? Моделът, който предлагаме е нестандартен и изключително интересен не само заради авторската рисунка, но и заради висящите две сърца. Те наистина висят прикрепени към картичката и са р..
7.90 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: 32744
Забавна сватбена картичка.  Представлява кръг, който се върти...
2.50 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: 39230
Минимален брой за търговци - 3 бр.Стилна и забавна картичка с движение при издърпване на панделката се показва написаният текст...
7.90 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: 39218
Минимален брой за търговци - 3 бр.Забавна и стилна картичка с младоженци с ретро автомобил...
5.00 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: 39324
Минимален брой за търговци - 3 бр.Забавна и елегантна картичка за сватба с движение на елементите .При издърпване на пандеката се показва текста с пожеланието ...
7.90 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: 10525
Минимален брой за търговци - 3 бр.Стилна картичка с лазарно изрязани прехлупващи се сърца в кремаво и лак.Не се поддържа постоянна наличност . Срок на доставка - 5 дни...
6.00 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: 10522
Минимален брой за търговци - 3 бр.Стилн акартичка в златно и пепел от рози.Не се поддържа постоянна наличност . Срок на доставка - 5 дни...
5.00 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: 10416
Минимален брой за търговци - 3 бр.Стилна кортичка с пеперуда изработена в слонова кост и крафт.Не се поддържа постоянна наличност . Срок на доставка - 5 дни...
5.00 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: 39215
Минимален брой за търговци - 3 бр.Елегантна картичка свитък с кутия в лилаво.Размер на свитъка - 16 х 22 см Размер на кутията - 19 х 4 см..
4.20 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: PM1664
Минимален брой на едро - 3..
1.90 лв.

цената е с вкл. ДДС

от 1 до 24 от общо 48 резултата (2 стр.)