Избор на категория
Вашата количка

Лепило, рафия, канап

Продуктов код: Juterope 8 mm
Ютеното въже се предлага на чиле с дължина 10 метра. Дебелината на нишката е 8 мм. Поради естествения си характер диаметърът може леко да варира от порядъка на няколко милиметра.Конопеното въже е направено от естествени материали. Ютата е характерна с малкото си тегло и същевременно голяма здравина...
7.50 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: ASH
Лененият конец представлява стегната натурална нишка с дебелина 1 мм. ..
7.90 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: ASH24
Приблизителна дебелина на нишката 1,5 мм..
3.90 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: ML72
С нашето сухо лепило на стик можете лесно и бързо да залепите вашите хартиени изделия. Лепило на много изгодна цена. Лепилото е подходящо за залепване и на пощенски пликове. Лесно, малко, удобно и компактно. При зацапване на хартията лесно се почиства, изцапаните повърхности или ръцете лесно мо..
1.95 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: ML58
Двойнозалепващо тиксо, полка с дължина 10 м. Лентата е подходяща за залепване на хартия, картон, пенокартон, филц.След като се залепи върху повърхността, се притиска добре и се издърпва предпазната лента. ..
1.50 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: ASH25
Дебелината на нишката е приблиително 1-2 ммИзползва се за украси, аранжировки, опаковане. Канапът е подходящ за връзване на тагове, картички и други. ..
2.95 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: ML71
Какво да лепим с универсалното лепило ВекторУникалното лепило на българската фирма "Вектор" ви позволява да лепите трайно всякакви повърхности.Изключително е подходящо за лепене на хартия и картон. Освен хартиени изделия лепилото лепи и естествена и изкуствена кожа, гьон, текстил, дърво, корк, подов..
4.99 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: 2513
Лепяща лента или канцеларско тиксо е незаменим помощник за всеки офис, склад или за опаковане на вашите пратки, ако имате електронен магазин или търговски обект.Тиксото е с ширина 45 мм, дължина 66 метра, дебелина 40 микронаПрозрачно с марка Spree ..
3.50 лв.

цената е с вкл. ДДС

от 1 до 10 от общо 10 резултата (1 стр.)