Избор на категория
Вашата количка

Покани за юбилей, парти, корпоративни събития

ПОСОЧЕНИТЕ ЦЕНИ СА ЗА НАД 10 БРОЯ ОТ ВИД, НЕ включват отпечатване на текст!

Печат на текст в черно - 0,45 лв/бр

Срок на изпълнение с печат на текст: ЕКСПРЕСЕН: от 1 до 2 работни дни и ОБИКНОВЕН: до 7 дни

Само при печат на тексте необходимо капаро от 50%.

Капарото може да се плати на място във фирмения магазин или по банка.

Ако не желаете отпечатване на текст, поканите може да вземете или да изпратим по куриер в деня на поръчката, без да се капарират. Куриерските разходи са за сметка на получателя. 

Продуктов код: 39320
Елегантна единична покана с лилави цветя и сребрист релефен акцент...
1.95 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: PM1526
Цветовете на паднелката може да се променят...
1.45 лв.

цената е с вкл. ДДС

Елегантна покана за всякакви събития № 39113
✈ Очакваме доставка
Продуктов код: 39113
Цвят на поканата - светло сив.  Цветя - сребърни и релефни. Панделка - лилав сатен. Текстът, както и табелката отпред, се предлагат в 2 варианта - в бяло и в сиво.  На снимките се виждат двата варианта на табелки и отпечатан текст - върху бяла и сива основа. На лицевата страна на табе..
3.95 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: PM1733
Елегантна покана с фино изрязани елементи. Цветната част е изработена от перлена хартия, вътрешната бяла вложка е от картон. Вътрешната част е двойно сгъната и се изважда с издърпване нагоре. Не е нужно развързване на панделката. На вътрешна част се отпечатва текста, с който се канят гостите. Н..
3.95 лв.

цената е с вкл. ДДС

Елегантна покана за юбилей, годишнина № 34943 а
✈ Очакваме доставка
Продуктов код: 34943 а
Поканата е изработена от висококачествен перлен картон в цвят тъмно кафява перла. Елементите са релефни...
3.25 лв.

цената е с вкл. ДДС

Елегантна покана цвят патладжан със сребро № 39111
✘Изчерпано
Продуктов код: 39111
Поканата е от типа папки. Картонът с отпечатан текст се пъхва в папката. От лицевата страна се отпечатват години, име, Покана или друго по избор. Панделката е бяла органза. Цвят на поканата - тъмно лилав, патладжан. Поканата се предлага в няколко разновидности: - вертикална или хоризонтална - ..
2.50 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: 34941
Горната част на поканата е в цвят светло екрю с релефни елементи, долната е кафеникава със златисти релефни цветя. Поканата е украсена със сатенена панделка и стъклено мънисто. Поканата се отваря нагоре и текста се отпечатва от вътрешната страна...
2.60 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: PM1520
Елегантна покана изработена от висококачествен златен перлен картон с екрю подлистник.От лицевата страна на поканата се отпечатват годините, възможно е да пише само "Покана"..
2.50 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: PM1519
Елегантна покана изработена от висококачествен зелен перлен картон с екрю подлистник. От лицевата страна на поканата се отпечатват годините, възможно е да пише само "Покана"..
2.50 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: PM1646
Елегантна покана изработена от висококачествен син перлен картон с екрю подлистник.От лицевата страна на поканата се отпечатват годините, възможно е да пише само "Покана"..
2.50 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: PM1521
Елегантна покана изработена от висококачествен зелен перлен картон с екрю подлистник.От лицевата страна на поканата се отпечатват годините, възможно е да пише само "Покана"..
2.50 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: 32430
Луксозна покана от бял перлен картон с елементи в цвят шампанско. Цената включва и външна папка, в която се поставя поканата. От лицевата страна се отпечатват годините. Текста може да се променя...
1.95 лв.

цената е с вкл. ДДС

Луксозна покана за юбилей, рожден ден, годишнина № 39216
✈ Очакваме доставка
Продуктов код: 39216
Поканата се предлага с различни години в лицевата страна - 40, 50, 60, 70, 80 или други., ако поканата е за юбилей или годишнина. Освен години на лицето може да се отпечати: "Покана", конкретно име, дата или друго по ваш избор. Моделът е подходящ за юбилей, годишнина, рожден ден или друг повод...
2.55 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: 34909
Размер на кутията: 17 х 5 см, височина: 7,5 см. Размер на папируса /свитъка/: 16 х 31 см. Папирусът е подходящ като покана за различни поводи - рожден ден, юбилей, сватба. Елементите върху кутията и подлистника са универсални...
4.20 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: PM1303
Стилна покана в червено и златно подходяща за всякакви поводи...
2.95 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: 39237
Покана съндъче с подлистник в лилаво и патладжанено лилаво.Размер на кутията: 17 х 5 см, височина: 7,5 см. Размер на папируса /свитъка/: 16 х 31 см...
4.20 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: 39347
Поканата се състои от свитък /папирус/, вързан с вълнен конец, с кутия в битов стил. Размер на кутията: 17 х 5 см, височина: 7,5 см. Размер на папируса /свитъка/: 16 х 31 см...
3.10 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: 39313
От лицевата страна се отпечатват допълнително "Покана" или датата на събитието. Поканат е с частично релефно лаково покритие..
3.36 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: 0711
Поканата е подходяща за всякакъв повод. Надписът "Покана" от лицевата страна се отпечатва допълнително и е по ваше желание. На това място може да бъде изписано каквото пожелаете.Моделът не е наличен, изпълнява се само с предварителна заявка и капаро. Срокът за изпълнение след капариране е около едн..
2.95 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: 39308
Покана  карта със съндъче от картон с подлистник.Размер на кутията: 17 х 5 см, височина: 7,5 см. Размер на папируса /свитъка/: 16 х 31 см...
3.10 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: PM24
Поканата се изработва от луксозен тъмно син перлен картон. Моделът не е наличен, изработва се само по поръчка. Текстът се отпечатва също на перла. Поканата се предлага и в други цветове по ваш избор. Подходящи пликове ..
3.75 лв.

цената е с вкл. ДДС

Покана с кафяви рози и органза на бял фон № 0411
✈ Очакваме доставка
Продуктов код: PM0411
В сглобен вид в бялата част по средата може да се отпечати името на рожденика, дата на събитието, "ПОКАНА" или друго. Тази вложка се издърпва и на гърба или на лицето се отпечатва текст. Ако той е прекалено дълъг, вътрешната част може да е двойна. Цена на двойна вложка + 0,25 лв / брой На снимки..
2.25 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: 32414 а
Поканата представлява лусозна папка с украса  и вътрешен подлистник за отпечатване на текста към поканата...
2.29 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: PM0811
Поканата е изработена от ефектен бял картон с отпечатани черни елементи. Поканата е подходяща за всякакъв повод.Надписът "Покана" от лицевата страна се отпечатва допълнително и е по ваше желание. На това място може да бъде изписано каквото пожелаете.Моделът не е наличен, изпълнява се само с пре..
2.95 лв.

цената е с вкл. ДДС

от 1 до 24 от общо 40 резултата (2 стр.)