Избор на категория
Вашата количка

Коледни картички

Картички за Коледа и Нова година, фирмени коледни и новогодишни картички. Нестандартни коледни картички. Картички ръчна изработка.

Фирмени коледни картички, новогодишни картички, отпечатване на лого и текст.

Фирмата предлага отпечатване на текст и избор на шрифт

Вълшебни празници с коледните картички на Cardbg

Най-големият християнски празник – Рождество Христово, е особено време от годината не само за най-малките, които пишат писма и с трепет очакват Дядо Коледа, а също и за порасналите и позабравили за магията на този ден. Отворете сърцата си и подарете усмивки и „топлина“ с коледните картички на Cardbg, произведени от лидера на българския пазар Jue box.

Какви коледни картички можете да вземете от Cardbg?

При нас ще намерите различни предложения картички за Коледа и Нова година, които можете да вземете на дребно или на едро с отстъпка от цената. Ако искате празниците да бъдат по-интересни и забавни, имате нужда от нашите нестандартни коледни картички. В случай че се стремите да изненадате близки и приятели с нещо уникално, правилният избор са ръчно изработените коледни картички. А ако искате да подготвите фирмени коледни или новогодишни картички, ние ще отпечатаме вашето лого и текст с избран от вас шрифт.

Защо да пращаме картички за Коледа?

Първата коледна картичка в света е изпратена в Лондон преди повече от 150 години. Историята можете да видите на страницата ни Картички. Оттогава обаче доста неща се промениха, най-вече с навлизането на дигитализацията. В това число влиза и традицията с пращането на хартиени коледни картички. Много хора започнаха да предпочитат по-бързата и лесна алтернатива – онлайн коледна или новогодишна картичка, която можем да пратим на всички свои познати.

Хартиената коледна картичка обаче си остава класика. Може и на пръв поглед да ви се струва малко натоварващо, но определено е много мило и трогателно, освен това остава за спомен, на който можем да се радваме и след години. Затова разгледайте красивите идеи за коледни картички на Cardbg и придайте на празниците по-личен характер.

Какво да правим със старите коледните картички?

  • Приберете ги в кутия и ги запазете за спомен;
  • Може да ги ползвате за разделите на страници за книгата, която четете;
  • Поставете ги като украса в дома;
  • Бъдете креативни и ги трансформирайте в нови ръчно изработени празнични картички.

Как да поръчате коледни картички на българския производител Jue-box?

Всички модели можете да разгледате на сайта Cardbg.com. Също така сте добре дошли и в нашия магазин и шоурум в гр. София, където са изложени предложенията ни. Ще откриете празничните картички на Jue-box и в търговската мрежа на нашите партньори. Информация за тях можете да получите на телефон 0888 42 62 10, както и на e-mail адрес info@cardbg.com.

Защо да вземете от предложенията за Коледа и Нова година на борса за картички Cardbg?

  • Имаме дългогодишен опит и голямо разнообразие;
  • Предлагаме коледните картички на българския производител на картички и покани Jue-box;
  • Даваме отстъпки при поръчка на по-големи количества картички за празниците в края на годината;
  • Доставяме избраните модели до вас в кратки срокове, стига да има желания брой на склад;
  • С удоволствие ще ви посъветваме, ако се колебаете какво да изберете.
Продуктов код: 308
Поздравителна картичка в класическия цвят за Коледа, а именно червеният. Представлява красиви коледни топки в червени и златисти цветове.Пожеланието е на български и на английски език, което дава възможност да изпратите картичката и на ваши партньори или приятели от други страни.Пожеланието от лицев..
2.00 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: 309
Коледни картички с красив зимен пейзаж и красива коледна рисунка на планинска къщичка.Картичката е налична и може да се поръчва на едро и на дребно през сайта ни, по телефон или имейл.Картичките се отпечатват на плътен картон, двойни са и позволяват печат на коледно пожелание от вътрешната страна.&n..
2.00 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: 307
Коледна картичка със зимен пейзаж и с коледно пожелание.Надписът на картичката е на бьлгарски и на английски език:"Весела Коледа и щастлива Нова година! Merry Christmas and Happy New Year!" Картичките са авторски, дизайнът е на фирма Джу-бокс. Отпечатани са на плътен висококачествен картон с гр..
2.00 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: 127
Коледни картички с красив венец..
2.00 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: 205
Отстъпки за количества за 1 брой в лева: до 29 бр - 1,50 лв/бр.  от 30 до 149 бр - 0,90 от 150 до 199 - 0,75 от 200 до 299 - 0,65 за и над 300 бр - 0,50 За търговци минимален брой - 5..
2.00 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: 133
Минимален брой за търговци - 5 бр.Картичката е с ограничени количества.За по-големи бройки се приемат поръчки само с предварителна заявка и капаро.За повече детайли се свържете с нас на тел.: 0888 42 62 10 ..
2.00 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: 287
Минимален брой за търговци -5 бр...
2.00 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: 231
Моделът е в ограничени количества.За поръчка на количества - с предварителна заявка и капаро.За повече информация се свържете с нас на тел. 0888 42 62 10..
2.00 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: 242
Минимален брой за търговци -5 бр...
2.00 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: 204
Минимален брой за търговци -5 бр...
2.00 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: 199
Минимален брой за търговци -5 бр...
2.00 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: 97P
Картичката е с три страни, двойно отваряема, с прозорче и панделка...
2.50 лв.

цената е с вкл. ДДС

Тройни коледни картички с прозорче
отстъпки за количества
Продуктов код: 97
Минимален брой за търговци - 5 бр.Стилна коледна картичка от три части с изрязано прозорче...
2.00 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: PM1628
Картичките са двойно отваряеми. Отвътре са с хумористична картинка.Бройките са ограничени...
2.00 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: 57
Минимален брой за търговци -5бр.Коледна картичка с рамка вътрешният подлистник е подвижен за лесно надписване прикрепва  се към рамката чрез прорези/ушички/. ..
2.00 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: 99А
Картичката е единична, на гърба е бяла.Текст с коледно пожелание може да се отпечати на лицевата страна или на гърба.На лицето може да отпечатите лого на фирмата.Отпечатана е на плътен 200 грамов картон...
0.29 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: 100
Коледна картичка зимен пейзаж.Картичката е единична, отпечатана на плътен картон. На гърба е бяла и позволява отпечатване на коледен текст.На лицето на картичката може да отпечатите коледно пожелание "Весела Коледа и Честита нова година", може да добавите и фирмено лого...
0.29 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: PM1731
Единична коледна картичка с пейзаж и елхи.Картичката е с бял гръб и това позволява да се отпечати коледно пожелание...
0.35 лв.

цената е с вкл. ДДС

от 1 до 24 от общо 47 резултата (2 стр.)