Избор на категория
Вашата количка

Коледни картички

Картички за Коледа и Нова година, фирмени коледни и новогодишни картички. Нестандартни коледни картички. Картички ръчна изработка.

Фирмени коледни картички, новогодишни картички, отпечатване на лого и текст.

Фирмата предлага отпечатване на текст и избор на шрифт

Вълшебни празници с коледните картички на Cardbg

Най-големият християнски празник – Рождество Христово, е особено време от годината не само за най-малките, които пишат писма и с трепет очакват Дядо Коледа, а също и за порасналите и позабравили за магията на този ден. Отворете сърцата си и подарете усмивки и „топлина“ с коледните картички на Cardbg, произведени от лидера на българския пазар Jue box.

Какви коледни картички можете да вземете от Cardbg?

При нас ще намерите различни предложения картички за Коледа и Нова година, които можете да вземете на дребно или на едро с отстъпка от цената. Ако искате празниците да бъдат по-интересни и забавни, имате нужда от нашите нестандартни коледни картички. В случай че се стремите да изненадате близки и приятели с нещо уникално, правилният избор са ръчно изработените коледни картички. А ако искате да подготвите фирмени коледни или новогодишни картички, ние ще отпечатаме вашето лого и текст с избран от вас шрифт.

Защо да пращаме картички за Коледа?

Първата коледна картичка в света е изпратена в Лондон преди повече от 150 години. Историята можете да видите на страницата ни Картички. Оттогава обаче доста неща се промениха, най-вече с навлизането на дигитализацията. В това число влиза и традицията с пращането на хартиени коледни картички. Много хора започнаха да предпочитат по-бързата и лесна алтернатива – онлайн коледна или новогодишна картичка, която можем да пратим на всички свои познати.

Хартиената коледна картичка обаче си остава класика. Може и на пръв поглед да ви се струва малко натоварващо, но определено е много мило и трогателно, освен това остава за спомен, на който можем да се радваме и след години. Затова разгледайте красивите идеи за коледни картички на Cardbg и придайте на празниците по-личен характер.

Какво да правим със старите коледните картички?

  • Приберете ги в кутия и ги запазете за спомен;
  • Може да ги ползвате за разделите на страници за книгата, която четете;
  • Поставете ги като украса в дома;
  • Бъдете креативни и ги трансформирайте в нови ръчно изработени празнични картички.

Как да поръчате коледни картички на българския производител Jue-box?

Всички модели можете да разгледате на сайта Cardbg.com. Също така сте добре дошли и в нашия магазин и шоурум в гр. София, където са изложени предложенията ни. Ще откриете празничните картички на Jue-box и в търговската мрежа на нашите партньори. Информация за тях можете да получите на телефон 0888 42 62 10, както и на e-mail адрес info@cardbg.com.

Защо да вземете от предложенията за Коледа и Нова година на борса за картички Cardbg?

  • Имаме дългогодишен опит и голямо разнообразие;
  • Предлагаме коледните картички на българския производител на картички и покани Jue-box;
  • Даваме отстъпки при поръчка на по-големи количества картички за празниците в края на годината;
  • Доставяме избраните модели до вас в кратки срокове, стига да има желания брой на склад;
  • С удоволствие ще ви посъветваме, ако се колебаете какво да изберете.
Голяма ефектна 3Д картичка дядо коледа с шейна Весела Коледа!
отстъпки за количества
Продуктов код: PM1722
Нестандартна картичка за коледа 3Д. Размер в разгънат вид 21 х 48 см. Размер на сгъната картичка 21 х 10,5 см Надпис на картичката: "Честита Коледа!"..
2.50 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: 1603
Красива голяма картичка с народни мотиви и коледна трапеза. Коледната картичка е в топли червени цветове.Отпечатана е на висококачествен плътен картон и сгъната на две.На лицето е отпечатано следното коледно пожелание изписано на четири езика - български, английски, френски и гръцки:"Весела Коледа! ..
1.99 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: 1604
Картичката е двойно отваряема. Има сребриста панделка или панделка в цвят бордо.  Възможно е да се постави като пирамидка на масата или бюрото. Пожеланието се отпечатва от вътрешната страна на допълнителен подлистник на хартия или паус.На лицевата страна е отпечатано коледни пожелание на три..
1.99 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: 1601
Картичката е двойно отваряема. Има червена панделка. Възможно е да се постави като пирамидка. Пожеланието се отпечатва от вътрешната страна на допълнителен подлистник от хартия или паус.Картичката е с коледно пожелание от лицевата страна на три езика - български, английски и руски.Текстът гласи:"..
1.99 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: 132
Коледна картичка с красива авторска арт рисунка. В дясно на снимката са нашите отстъпки за закупени количества...
1.99 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: M110
Малки коледни картички. "Надписът на модела е:Весела Коледа и честита Нова година!"..
0.24 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: M113
Картички в мини вариант за Коледа и Нова година.Моделът е в синьо и бяло.Картичката е двойно сгъната с надпис:"Весели празници!"..
0.24 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: 012023
Направихме за вас красива коледна картичка със специално пожелание от вътрешната страна. Картичката е отпечатана на плътен картон, нежно украсена с традиционни коледни елементи в златисти, топли цветове. Отваря се и е с честитка на лицето и лично послание от вътрешната страна. Окомплектована е с бя..
2.99 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: 022023
Коледна картичка със специално пожелание за мама. Картичката е богато украсена с традиционни коледни елементи в ярки и топли цветове. С честитка на лицето и лично послание за мама от вътрешната страна. В цената е включен и бял пощенски плик. Рядко думите са достатъчни да изразим любов и благодарно..
2.99 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: 032023
Коледна картичка със специално пожелание за татко Отваряща се картичка от твърд картон, украсена с традиционни коледни елементи на наситен тъмно зелен фон. С честитка на лицето и лично послание за татко от вътрешната страна. В цената е включен и бял пощенски плик с лента. Защо да подарим пощенска ..
2.99 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: 308
Поздравителна картичка в класическия цвят за Коледа, а именно червеният. Представлява красиви коледни топки в червени и златисти цветове.Пожеланието е на български и на английски език, което дава възможност да изпратите картичката и на ваши партньори или приятели от други страни.Пожеланието от лицев..
1.99 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: 309
Коледни картички с красив зимен пейзаж и красива коледна рисунка на планинска къщичка.Картичката е налична и може да се поръчва на едро и на дребно през сайта ни, по телефон или имейл.Картичките се отпечатват на плътен картон, двойни са и позволяват печат на коледно пожелание от вътрешната страна.&n..
1.99 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: 287
Минимален брой за търговци -5 бр...
1.99 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: 133
Минимален брой за търговци - 5 бр...
1.99 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: 97
Стилна коледна картичка от три части с изрязано прозорче. Картичката е подходяща за фирми, които желаят да поздравят своите колеги и партньори. Моделът е отпечатан на плътен картон, който се сгъва на две. От лицевата страна има ефектно изрязано прозорче, през което се вижда част от вътрешната стра..
1.99 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: 307
Коледна картичка със зимен пейзаж и с коледно пожелание.Надписът на картичката е на бьлгарски и на английски език:"Весела Коледа и щастлива Нова година! Merry Christmas and Happy New Year!" Картичките са авторски, дизайнът е на фирма Джу-бокс. Отпечатани са на плътен висококачествен картон с гр..
1.99 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: 127
Коледни картички с красив венец..
1.99 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: 205
Красива картичка за новогодишните празници...
1.99 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: 231
Картички за коледа и нова година с красив зимен пейзаж...
1.99 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: 242
Минимален брой за търговци -5 бр...
1.99 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: 286
Минимален брой за търговци -5 бр...
1.99 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: 204
Минимален брой за търговци -5 бр...
1.99 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: 199
Минимален брой за търговци -5 бр...
1.99 лв.

цената е с вкл. ДДС

от 1 до 24 от общо 41 резултата (2 стр.)