Избор на категория
Вашата количка

Безплатни електронни картички

Продуктов код: EK 20
Прекрасните имена Искра и Искрен имат специален празник?! Зарадвайте притежателите им с чудесно пожелание и свежа електронна картичка от Cardbg. Можете да споделите модела абсолютно безплатно, при това бързо и лесно, в социалните мрежи или да го пратите по електронната поща. ..
0.00 лв.
Продуктов код: EK 24
В днешното забързано време често пропускаме най-важните дни за хората около нас. Ние обаче ви предлагаме чудесен начин да им засвидетелствате вашето внимание. Как ли?! С красив поздрав от нашата категория Безплатни електронни картички. Лесно и бързо споделяте в социалните мрежи или пращате по електр..
0.00 лв.
Продуктов код: EK 17
Безплатна електронна картичка с пожелание за Трифон Зарезан. Наздраве на всички с повод и без повод!А защо празнуваме Трифон Зарезан?Православната църква почита мъченика Свети Трифон, смятан за пазител на лозята. Той произхожда от една от прародините на лозата и виното. Още като младеж си спече..
0.00 лв.
Продуктов код: EK 22
Евлоги и Евлогия не са сред най-често срещаните имена, но "притежателите" им са много специални. Празнуват имен ден два пъти в годината и за тези моменти ние от Cardbg ви предлагаме чудесна електронна картичка, която абсолютно безплатно можете да споделите в социалните мрежи. Кога празнуват Евл..
0.00 лв.
Продуктов код: EK 27
Рожденият ден на малчуганите е особено вълнуващ не само за тях самите, но и за всички около тях. Ето защо ние от Cardbbg и Джу-бокс ви предлагаме възможност да направите оригинален поздрав с безплатна електронна картичка. Детският модел за рожден ден с мече включва страхотно пожелание, което родител..
0.00 лв.
Продуктов код: EK 28
Нежна безплатна електронна картичка за хлапетата, за да почетете най-важния ден от годината за тях. Изпратете бързо и лесно в социалните мрежи или по електронната поща. В случай че предпочитате хартиен вариант, можете да разгледате супер моделите ни в категорията Детски картички. Те са създадени от ..
0.00 лв.
Продуктов код: EK 19
Хората с имена Огнян и Огняна имат повод да почерпят повече от веднъж в годината за своя имен ден. Ако искате да ги поздравите по оригинален и мил начин, използвайте нашата безплатна електронна картичка с детелинки. Тя е с мило пожелание здраве и късмет...
0.00 лв.
Продуктов код: EK 12
Струва ви се, че думите "Обичам те" не са достатъчни, за да изразят истинската дълбочина и красота на чувствата ви към любимия човек?! А какво ще кажете за нежна любовна поезия?!Безплатната електронна картичка "Обичам те" е излючително нежна и в цветовете на любовта. Освен това включва лириката на г..
0.00 лв.
Продуктов код: EK 14
Доротея е още едно от имената, които празнуват на две дати в годината. На 6 февруари почитаме Св. Фотий I Константинополски и повод за почерпка имат още Огнян, Огняна, Искра, Искрен, Пламен, Пламена, Светла, Светлана, Светозар, Светлозар, Светослав, Светослава, Фотьо, Фотина. Но да се върнем отново ..
0.00 лв.
Продуктов код: EK 15
Пламен и Пламена са сред имената, които имат повод за веселие няколко пъти в годината. Не пропускайте възможността да ги поздравите с нашата безплатна електронна картичка с мило пожелание.Кога празнуват имен ден Пламен и Пламена?На 2 януари - Св. Силвестър;На 6 февруари - Св. Фотий;На 8 ноември - Ар..
0.00 лв.
Продуктов код: EK 17
Зарадвайте някой свой познат на име Светослав или Светозар с нашата безплатна електронна картичка за имен ден. Бързо и лесно можете да я споделите в социалните мрежи, да я пратите като съобщение в месинджър, Viber или електронната поща.Не пропускайте да поздравите близките си! За още безплатни елект..
0.00 лв.
Продуктов код: EK 13
Всички с имената Симеон, Симона, Симеонка, Мони, Мона, Моника и производните празнуват имен ден два пъти в годината. На 3 февруари е т.нар. Зимен Симеон, който се смята за един от най-лошите дни в годината. Това е третият вълчи празник и затова на този ден не се работи с вълна, не се изхвърля пепел ..
0.00 лв.
Продуктов код: EK 16
Ако в близкото си обкръжение имате Симона, не пропускайте да я зарадвате за личния ѝ празник. Как?! Със страхотна електронна картичка от нас, която включва мило послание. Можете лесно и бързо да я споделите в социалните мрежи или да я пратите като съобщение, за да накарате усмивката да грейне на лиц..
0.00 лв.
Продуктов код: EK 10
Честит Трифон Зарезан! Имен ден празнуват всички с имената Трифон, Трифонка, Лозан, Лозанка. На 1 февруари православната църква почита Св. Трифон - лечител, станал известен с чудесата, които правел. Роден е през 225 г. сл. н. е. в семейството на бедни християни в Римската империя. Когато бил на..
0.00 лв.
Продуктов код: EK 11
Изпратете оригинален поздрав за половинката си, защото любовта изисква внимание. Направете го с една от чудесните ни безплатни електронни картички. Зарадвайте любимия човек със страхотно послание и му напомнете колко много го обичате.Моделът "С много любов за теб" е с нежните стихове на Георги Конст..
0.00 лв.
Продуктов код: ЕК 09
Още една нежна картичка, посветена на необяснимото, но прекрасно чувство любов. Дори и вече да не сте в онази начална еуфорична фаза на любовта, все още си струва да правите мили изненади на половинката си. Изпратете тази безплатна електронна картичка и напомнете на човека до вас, че го цените, уваж..
0.00 лв.
Продуктов код: EK 08
Вярно е, че любовта не трябва да се казва, а да се показва. Затова Cardbg ще ви помогне да изразите това силно чувство с помощта на стилна електронна картичка за любовта. С нея абсолютно безплатно можете да зарадвате любимия човек като му напомните колко много държите на него/нея...
0.00 лв.
Продуктов код: EK 07
Мило пожелание за един от най-важните хора в живота - майката. Зарадвайте тази специална дама с безплатна електронна картичка от Cardbg...
0.00 лв.
Продуктов код: EK 23
Направете специалния ден на хората около вас още по-прекрасен с помощта на поздравителна картичка за рожден ден. И ако графикът ви е претоварен, но все пак искате да направите нещо по-различно за празнуващия, поздравете го с някоя от нашите безплатни електронни картички. За рождения ден на дамите пр..
0.00 лв.
Продуктов код: EK 05
Cardbg и Джу-бокс ви предлагат страхотна безплатна електронна картичка за рожден ден, с която да зарадвате любим човек. Нежни цветя в розово и сиво с мило послание, защото рожденият ден е наистина специален празник...
0.00 лв.
Продуктов код: EK 06
Ваш приятел има рожден ден и се чудите как да го поздравите?! Направете го с нашата страхотна безплатна електронна картичка, която е с мило пожелание...
0.00 лв.
от 1 до 24 от общо 28 резултата (2 стр.)

Безплатни електронни картички. Изпрати бързо и лесно поздравителна картичка от Джу-бокс.