Избор на категория
Вашата количка

Безплатни електронни картички

Безплатни електронни картички

Безплатни електронни картички. Изпрати бързо и лесно поздравителна картичка от Джу-бокс.

Продуктов код: EK32
С пожелание за много здраве, щастие и късмет!Свежа картичка за рожден ден с красив букет полски цветя. ..
0.00 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: EK29
Безплатна електронна картичка от Джу-бокс за юбилей 50 години. Картичката е подходяща за рожден ден за жена.Букет с красиви цветя изпратен на и-мейл, по вайбър или през фейсбук винаги ще зарадва рожденичката...
0.00 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: EK30
Красива електронна картичка за рожден ден за 60 години за жена.С красив букет с цветя винаги може да зарадвате рожденичката дори и само с електронна картичка.Зарадвайте вашата любима жена, близка, приятелка или колежка бързо и лесно с нашата красива, свежа картичка за юбилей...
0.00 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: EK31
Елегантна и свежа електронна картичка за юбилей 70 години с красиви фрезии.Моделът е подходящ за жена. Можете да изпратите бързо и лесно чрез сваляне на картичката или чрез бързо споделяне във фейсбук от бутона под снимката...
0.00 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: EK25
Безплатна електронна картичка за рожден ден за най-малките. Зарадвайте хлапетата и техните родители със свеж онлайн поздрав, защото в последно време почти всичко се случва в дигиталното пространство. Не губите никакво време, а успявате да провокирате усмивки. Чудите се дали да поздравите с елек..
0.00 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: EK05
Cardbg и Джу-бокс ви предлагат страхотна безплатна електронна картичка за рожден ден, с която да зарадвате любим човек. Нежни цветя в розово и сиво с мило послание, защото рожденият ден е наистина специален празник...
0.00 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: EK 12
Струва ви се, че думите "Обичам те" не са достатъчни, за да изразят истинската дълбочина и красота на чувствата ви към любимия човек?! А какво ще кажете за нежна любовна поезия?!Безплатната електронна картичка "Обичам те" е излючително нежна и в цветовете на любовта. Освен това включва лириката на г..
0.00 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: EK 15
Пламен и Пламена са сред имената, които имат повод за веселие няколко пъти в годината. Не пропускайте възможността да ги поздравите с нашата безплатна електронна картичка с мило пожелание.Кога празнуват имен ден Пламен и Пламена?На 2 януари - Св. Силвестър;На 6 февруари - Св. Фотий;На 8 ноември - Ар..
0.00 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: EK 23
Направете специалния ден на хората около вас още по-прекрасен с помощта на поздравителна картичка за рожден ден. И ако графикът ви е претоварен, но все пак искате да направите нещо по-различно за празнуващия, поздравете го с някоя от нашите безплатни електронни картички. За рождения ден на дамите пр..
0.00 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: EK 17
Безплатна електронна картичка с пожелание за Трифон Зарезан. Наздраве на всички с повод и без повод!А защо празнуваме Трифон Зарезан?Православната църква почита мъченика Свети Трифон, смятан за пазител на лозята. Той произхожда от една от прародините на лозата и виното. Още като младеж си спече..
0.00 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: EK 13
Всички с имената Симеон, Симона, Симеонка, Мони, Мона, Моника и производните празнуват имен ден два пъти в годината. На 3 февруари е т.нар. Зимен Симеон, който се смята за един от най-лошите дни в годината. Това е третият вълчи празник и затова на този ден не се работи с вълна, не се изхвърля пепел ..
0.00 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: EK06
Ваш приятел има рожден ден и се чудите как да го поздравите?! Направете го с нашата страхотна безплатна електронна картичка, която е с мило пожелание...
0.00 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: EK 07
Мило пожелание за един от най-важните хора в живота - майката. Зарадвайте тази специална дама с безплатна електронна картичка от Cardbg...
0.00 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: EK 10
Честит Трифон Зарезан! Имен ден празнуват всички с имената Трифон, Трифонка, Лозан, Лозанка. На 1 февруари православната църква почита Св. Трифон - лечител, станал известен с чудесата, които правел. Роден е през 225 г. сл. н. е. в семейството на бедни християни в Римската империя. Когато бил на..
0.00 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: EK 14
Доротея е още едно от имената, които празнуват на две дати в годината. На 6 февруари почитаме Св. Фотий I Константинополски и повод за почерпка имат още Огнян, Огняна, Искра, Искрен, Пламен, Пламена, Светла, Светлана, Светозар, Светлозар, Светослав, Светослава, Фотьо, Фотина. Но да се върнем отново ..
0.00 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: EK 11
Изпратете оригинален поздрав за половинката си, защото любовта изисква внимание. Направете го с една от чудесните ни безплатни електронни картички. Зарадвайте любимия човек със страхотно послание и му напомнете колко много го обичате.Моделът "С много любов за теб" е с нежните стихове на Георги Конст..
0.00 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: EK 16
Ако в близкото си обкръжение имате Симона, не пропускайте да я зарадвате за личния ѝ празник. Как?! Със страхотна електронна картичка от нас, която включва мило послание. Можете лесно и бързо да я споделите в социалните мрежи или да я пратите като съобщение, за да накарате усмивката да грейне на лиц..
0.00 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: EK 17
Зарадвайте някой свой познат на име Светослав или Светозар с нашата безплатна електронна картичка за имен ден. Бързо и лесно можете да я споделите в социалните мрежи, да я пратите като съобщение в месинджър, Viber или електронната поща.Не пропускайте да поздравите близките си! За още безплатни елект..
0.00 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: EK 18
Ваша приятелка, роднина или просто позната носи името Светла, Светлана, Светослава или Светлозара и има имен ден?! Тогава предлагаме да я накарате да се усмихне в този специален за нея ден. Направете го с чудесна електронна картичка от Cardbg с нежни цветя и мило пожелание. Можете да споделите модел..
0.00 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: EK 19
Хората с имена Огнян и Огняна имат повод да почерпят повече от веднъж в годината за своя имен ден. Ако искате да ги поздравите по оригинален и мил начин, използвайте нашата безплатна електронна картичка с детелинки. Тя е с мило пожелание здраве и късмет...
0.00 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: EK 20
Прекрасните имена Искра и Искрен имат специален празник?! Зарадвайте притежателите им с чудесно пожелание и свежа електронна картичка от Cardbg. Можете да споделите модела абсолютно безплатно, при това бързо и лесно, в социалните мрежи или да го пратите по електронната поща. ..
0.00 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: EK 21
Поздравете всички дами с името Зоя за техния имен ден! Направете го с нашата нежна картичка с розово-зелени флорални мотиви и страхотно пожелание. Споделете я бързо и лесно в социалните мрежи или я изпратете по електронната поща.И не забравяйте: личният празник на всеки заслужава да бъде отбелязан п..
0.00 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: EK 22
Евлоги и Евлогия не са сред най-често срещаните имена, но "притежателите" им са много специални. Празнуват имен ден два пъти в годината и за тези моменти ние от Cardbg ви предлагаме чудесна електронна картичка, която абсолютно безплатно можете да споделите в социалните мрежи. Кога празнуват Евл..
0.00 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: EK24
В днешното забързано време често пропускаме най-важните дни за хората около нас. Ние обаче ви предлагаме чудесен начин да им засвидетелствате вашето внимание. Как ли?! С красив поздрав от нашата категория Безплатни електронни картички. Лесно и бързо споделяте в социалните мрежи или пращате по електр..
0.00 лв.

цената е с вкл. ДДС

от 1 до 24 от общо 33 резултата (2 стр.)