Избор на категория
Вашата количка

Лепило, рафия, канап

Продуктов код: ML71
Какво да лепим с универсалното лепило ВекторУникалното лепило на българската фирма "Вектор" ви позволява да лепите трайно всякакви повърхности.Изключително е подходящо за лепене на хартия и картон. Освен хартиени изделия лепилото лепи и естествена и изкуствена кожа, гьон, текстил, дърво, корк, подов..
2.95 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: ML72
С нашето сухо лепило на стик можете лесно и бързо да залепите вашите хартиени изделия. Лепило на много изгодна цена. Лепилото е подходящо за залепване и на пощенски пликове. Лесно, малко, удобно и компактно. При зацапване на хартията лесно се почиства, изцапаните повърхности или ръцете лесно мо..
1.20 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: ML73
Лепилото е подходящо за залепване на хартия, хартиени изделия, картон и картонени изделия, изделия от дърво и плат.Със своя издължен и тънък накрайник е лесно и удобно да се залепят дори и най-фините и дребни неща.Разфасовка от 100 мл...
2.50 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: ML58
Лентата е подходяща за залепване на хартия, картон, пенокартон, филц.След като се залепи върху повърхността, се притиска добре и се издърпва предпазната лента. ..
0.96 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: ASH25
Дебелината на нишката е приблиително 1-2 ммИзползва се за украси, аранжировки, опаковане. Канапът е подходящ за връзване на тагове, картички и други. ..
2.10 лв.

цената е с вкл. ДДС

Натурален коноп, 50 м
✈ Очакваме доставка
Продуктов код: ASH24
Приблизителна дебелина на нишката 1,5 мм..
2.20 лв.

цената е с вкл. ДДС

Рафия, натурално лико 50 гр.
неналичен
Продуктов код: ASH23
..
3.90 лв.

цената е с вкл. ДДС

от 1 до 7 от общо 7 резултата (1 стр.)