Избор на категория
Вашата количка

Книги, скицници, албуми

Книги, скицници, албуми

Джу-бокс предлага висококачествени скицници за рисуване с маслени бои, акрилни бои, водни бои, скицници за акварел, за рисуване с моливи и маркери, графити и пастел, туш, креда и за много други техники на рисуване и пособия. Предлагаме и бели книги подходящи за украсяване и аранжировки за сватби и кръщенета или така наречените сватбени книги за пожелания и книги за пожелания на кръщенето.

За какво служат книгите за пожелания и как се украсяват

С красивите ни бели книги можете да развихрите вашето въображение и майсторски способности като ги украсите прилагайки различни техники – апликации с арт хартии, залепване на естествени и арт материали като розички, листа, елементи изработени с техниката квилинг, може да рисувате върху тях или да приложите техниката декупаж.

Украсените от вас книги са чудесен и необходим аксесоар към всяка сватба или кръщене. В тях гостите могат да напишат своите пожелания към младоженците или към кръщелника. Тези пожелания остават като скъп спомен. Книгите са изработени от плътни бели листа, което позволява в тях да се прикрепят или директно залепят снимки от събитието. Така книгата освен книга за пожелания се превръща и в чудесен фотоалбум.

Скицниците за рисуване на румънската марка School Friendly Art

На онлайн магазина Cardbg можете да намерите и поръчате на едро и дребно различни по формат скицници. Блоковете за рисуване се предлагат на цена на едро за всички търговци, които имат регистрация в сайта ни, можете да ги закупите и в единични бройки по цени на дребно. Предлагат се за рисуване с различни техники и бои. Фирмата School Friendly Art произвежда скицници във формати А4, А3, А5 и по-малки. Те са специализирани за рисуване с маслени бои, с акварелни бои, предлагат се скицници за рисуване с водни бои, за рисуване с моливи и тънкописци, графити, пастели, креди и много други. Хубавото е, че се предлага скицник в зависимост от техниката и боите, които ще ползвате.

Скицниците са с или без спирала, с меки или с твърди корици. Блоковете за рисуване са изработени от висококачествена хартия с памучна вложка, която спомага за задържане на боята и предпазва от просмукване.

Защо за поръчате от Джу-бокс?

  • Защото внимателно изучаваме и наблюдаваме във времето всички партньори и доставчици, с които работим.
  • Държим постоянна връзка с фирмите вносители и актуализираме информацията за техните продукти, които предлагаме
  • Държим на високото качество и прецизната изработка
Скицник за рисуване на скици, графика, масло, акрил, 160 гр, 30 листа, 17х24 см,
✈ Очакваме доставка
Продуктов код: BD17X2416
Малък скицник за рисуване - тове е един от най-продаваните ни артикули заради добрата си цена и високо качество на листата.Скицникът е подходящ най-вече за правене на скици, за графика, ползва се и за рисуване с маслени и акрилни бои.Форматът не е голям, леснопреносим. Съдържа 30 листа с грамаж..
3.50 лв.

цената е с вкл. ДДС

Скицник специализиран за рисуване с маслени бои, 190 гр, 24 листа, А4, със спирала
✈ Очакваме доставка
Продуктов код: FYBDA4OIL
Скицникът за рисуване е предназначен за ползване предимно на маслени бои.С вложените в хартията памучни нишки, вашите картини ще станат уникални и незабравими.Вложеният памук в листата хартия спомага маслената боя да не се просмуче от хартията и да остане максимално на повърхността. Скицникът е..
6.90 лв.

цената е с вкл. ДДС

Скицник за графика и скици, 160 гр, 30 листа, формат А4
✈ Очакваме доставка
Продуктов код: FYBDA4SCH
Специализиран скицник за рисуване на графики и правене на скици.Скицникът е изработен от висококачествена хартия с вложени в нея памучни нишки. Те спомагат за това боята да не се просмуква от хартията.В удобен размер А4, със спирала...
6.90 лв.

цената е с вкл. ДДС

Скицник за темперни и акрилни бои, 190 гр, 24 листа, А4, със спирала
✈ Очакваме доставка
Продуктов код: FYBDA4ACR
Скицникът е специализиран за рисуване с акрилни и темперни бои...
7.50 лв.

цената е с вкл. ДДС

Скицник А3 за рисуване с маслени бои, 190 гр, 24 листа, със спирала
✘Изчерпано
Продуктов код: FYBDA3OIL
Скицникът за рисуване е в голям формат А3 или 29,7х42 смСпециализиран е за рисуване с маслени бои...
11.90 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: ML39
Книгата е с бели корици. Съдържа 50 бр бели плътни страници...
18.60 лв.

цената е с вкл. ДДС

от 1 до 6 от общо 6 резултата (1 стр.)