Избор на категория
Вашата количка

Книги, скицници, албуми

Книги, скицници, албуми

Джу-бокс предлага висококачествени скицници за рисуване с маслени бои, акрилни бои, водни бои, скицници за акварел, за рисуване с моливи и маркери, графити и пастел, туш, креда и за много други техники на рисуване и пособия. Предлагаме и бели книги подходящи за украсяване и аранжировки за сватби и кръщенета или така наречените сватбени книги за пожелания и книги за пожелания на кръщенето.

За какво служат книгите за пожелания и как се украсяват

С красивите ни бели книги можете да развихрите вашето въображение и майсторски способности като ги украсите прилагайки различни техники – апликации с арт хартии, залепване на естествени и арт материали като розички, листа, елементи изработени с техниката квилинг, може да рисувате върху тях или да приложите техниката декупаж.

Украсените от вас книги са чудесен и необходим аксесоар към всяка сватба или кръщене. В тях гостите могат да напишат своите пожелания към младоженците или към кръщелника. Тези пожелания остават като скъп спомен. Книгите са изработени от плътни бели листа, което позволява в тях да се прикрепят или директно залепят снимки от събитието. Така книгата освен книга за пожелания се превръща и в чудесен фотоалбум.

Скицниците за рисуване на румънската марка School Friendly Art

На онлайн магазина Cardbg можете да намерите и поръчате на едро и дребно различни по формат скицници. Блоковете за рисуване се предлагат на цена на едро за всички търговци, които имат регистрация в сайта ни, можете да ги закупите и в единични бройки по цени на дребно. Предлагат се за рисуване с различни техники и бои. Фирмата School Friendly Art произвежда скицници във формати А4, А3, А5 и по-малки. Те са специализирани за рисуване с маслени бои, с акварелни бои, предлагат се скицници за рисуване с водни бои, за рисуване с моливи и тънкописци, графити, пастели, креди и много други. Хубавото е, че се предлага скицник в зависимост от техниката и боите, които ще ползвате.

Скицниците са с или без спирала, с меки или с твърди корици. Блоковете за рисуване са изработени от висококачествена хартия с памучна вложка, която спомага за задържане на боята и предпазва от просмукване.

Защо за поръчате от Джу-бокс?

  • Защото внимателно изучаваме и наблюдаваме във времето всички партньори и доставчици, с които работим.
  • Държим постоянна връзка с фирмите вносители и актуализираме информацията за техните продукти, които предлагаме
  • Държим на високото качество и прецизната изработка
Продуктов код: ML39
Книгата е с бели корици. Съдържа 50 бр бели плътни страници. Какво представляват заготовките за книги? Направихме за вас заготовка за книга за пожелания с изчистени бели корици. Външната част е матирана и твърда и позволява лесно да бъде аранжирана. Заготовките за пожелания всъщност са книга израб..
19.35 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: 100569
Детайли на дневника на пътешественика:размер 21,5х15х1,5 см. твърди бели корици пълноцветен печат от лицевата страна 96 броя бели страници с отпечатани редовеЗа какво се използва дневник на пътешествията? Дневникът на пътешественика е полезен инструмент за записване и организиране на пре..
14.99 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: 100586
Книги за пожелания за спомен на бала. Подходяща е за всички, които завършват и се дипломират.Съдържа 96 страници...
14.99 лв.

цената е с вкл. ДДС

Книга за пожелания за кръщене кръщелни книги
Не се предлага вече
Продуктов код: 100576
Книги за пожелания за спомен от кръщенето на малкото дете. Книгите са подходящи за кръщене на момиченце или на момченце. Изработени са от висококачествани материали, имат гланцирани твърди корици. Книгата съдържа 96 броя страници с цветни раирани редове. ..
14.99 лв.

цената е с вкл. ДДС

Сватбени книги за пожелания за сватбата
Не се предлага вече
Книга подарък Дневникът на един супер учител
Не се предлага вече
Продуктов код: 100599
Книгата представлява бележник с отпечатани редове за по-лесно писане. Подходяща е за подарък на учителя, учителката в училище...
14.99 лв.

цената е с вкл. ДДС

Абитуриентски книги за пожелания за бал
Не се предлага вече
Продуктов код: 100587
Книгите за пожелания са с готово отпечатано изображение и са с отпечатани редове, за по-лесно надписване.Съдържат 96 броя листа. Бележниците са подходящи както за оставяне на хубави пожелания за абитуриентите, така и са чудесен подарък за тях от гостите им...
14.99 лв.

цената е с вкл. ДДС

Книга бележник за спомен Най-добрата класна на света
Не се предлага вече
Продуктов код: 100589
Книгата е чудесен подарък за вашата класна ръководителка за 24 май, за рожден ден, имен ден или друг повод и прекрасен спомен от вас - нейните ученици. Бележникът е и тефтер, който може да се ползва за пожелания за спомен и за лични записки. Книгата съдържа 96 листа, които са с отпечатани линии, р..
14.99 лв.

цената е с вкл. ДДС

Книга за пожелания за кръщене за момиче с печат
✈ Очакваме доставка
Продуктов код: 100567-1
Книга албум за кръщенето. ..
14.99 лв.

цената е с вкл. ДДС

Кръщелна книга за пожелания за кръщене на момиченце
Не се предлага вече
Книга за пожелания за кръщене за момче с редове
✈ Очакваме доставка
Продуктов код: 100567-2
Книга за пожелания Моето кръщене за спомен от гостите на тържеството. Съдържа 96 листа с отпечатани редове. Има твърди корици. Размер 21,5х15х1,5 см...
14.99 лв.

цената е с вкл. ДДС

от 1 до 15 от общо 15 резултата (1 стр.)