Избор на категория
Вашата количка

Книги, скицници, албуми

Книги, скицници, албуми

Джу-бокс предлага висококачествени скицници за рисуване с маслени бои, акрилни бои, водни бои, скицници за акварел, за рисуване с моливи и маркери, графити и пастел, туш, креда и за много други техники на рисуване и пособия. Предлагаме и бели книги подходящи за украсяване и аранжировки за сватби и кръщенета или така наречените сватбени книги за пожелания и книги за пожелания на кръщенето.

За какво служат книгите за пожелания и как се украсяват

С красивите ни бели книги можете да развихрите вашето въображение и майсторски способности като ги украсите прилагайки различни техники – апликации с арт хартии, залепване на естествени и арт материали като розички, листа, елементи изработени с техниката квилинг, може да рисувате върху тях или да приложите техниката декупаж.

Украсените от вас книги са чудесен и необходим аксесоар към всяка сватба или кръщене. В тях гостите могат да напишат своите пожелания към младоженците или към кръщелника. Тези пожелания остават като скъп спомен. Книгите са изработени от плътни бели листа, което позволява в тях да се прикрепят или директно залепят снимки от събитието. Така книгата освен книга за пожелания се превръща и в чудесен фотоалбум.

Скицниците за рисуване на румънската марка School Friendly Art

На онлайн магазина Cardbg можете да намерите и поръчате на едро и дребно различни по формат скицници. Блоковете за рисуване се предлагат на цена на едро за всички търговци, които имат регистрация в сайта ни, можете да ги закупите и в единични бройки по цени на дребно. Предлагат се за рисуване с различни техники и бои. Фирмата School Friendly Art произвежда скицници във формати А4, А3, А5 и по-малки. Те са специализирани за рисуване с маслени бои, с акварелни бои, предлагат се скицници за рисуване с водни бои, за рисуване с моливи и тънкописци, графити, пастели, креди и много други. Хубавото е, че се предлага скицник в зависимост от техниката и боите, които ще ползвате.

Скицниците са с или без спирала, с меки или с твърди корици. Блоковете за рисуване са изработени от висококачествена хартия с памучна вложка, която спомага за задържане на боята и предпазва от просмукване.

Защо за поръчате от Джу-бокс?

  • Защото внимателно изучаваме и наблюдаваме във времето всички партньори и доставчици, с които работим.
  • Държим постоянна връзка с фирмите вносители и актуализираме информацията за техните продукти, които предлагаме
  • Държим на високото качество и прецизната изработка
Продуктов код: ML39
Книгата е с бели корици. Съдържа 50 бр бели плътни страници...
18.60 лв.

цената е с вкл. ДДС

от 1 до 1 от общо 1 резултата (1 стр.)