Избор на категория
Вашата количка

Хартия тишу тъмносиня 50х75 см, 20 листа в пакет

Хартия тишу тъмносиня 50х75 см, 20 листа в пакет

Хартия тишу тъмносиня 50х75 см, 20 листа в пакет

  • Размер в см.: 50x75
  • Продуктов код: EP19422
Цена:
5.30 лв.

цената е с вкл. ДДС

Направете изненадите си за любимите хора невероятно красиви с нашата тишу хатия, която е с ярка водоустойчиви и неизбледняващи цветове. Изработена е от качествени материали и е фина, нежна и полупрозрачна. Най-често се използва за опаковане и уплътняване на празното пространство в подаръчни пликчета и кутии.

Мачкаемата хартия тишу можете да вземете в опаковки от по 20 листа. Обявената цена е за целия пакет, като 1 лист е със стойност 0.225 лв. В категорията Луксозни опаковки за подаръци ще намерите още бял, розов, червен, зелен, кафяв, черен, сив, лилав и слонова кост вариант.

Как да използвате меката тишу хартия?

Има различни предназначения, но най-често се употребява за опаковане на подаръци и цветя, както и за запълването на кутии, кашони и подаръчни пликчета. Страхотна е обаче и за изработването на нежни изкуствени цветя и други декорации. Силно предпочитана е при декупажа.

Начини на доставка:

  • От наш магазин в гр. София, ж.к. Младост 1, ул. Никола Генадиев, бл. 49 А, магазин 2 (отваряне на карта)
  • Еконт от 1 до 3 работни дни

Доставката е за ваша сметка. Цените са според тарифния план на всеки куриер.

Начини на плащане:

  • На място в магазина ни (в брой или с карта)
  • Плащане в брой или с карта на куриер
  • Чрез банков превод /поръчката се изпълнява след получена сума/

Другите купиха също

Предлагаме ви картонени кутии изработени от висококачествен италиански картон с лека релефна структура.Цвета на кутиите е наситено тъмно син.Посоченат..
3.15 лв.

цената е с вкл. ДДС

Може да харесате още

Хартията се предлага на руло по 10 бр.Грамаж - 70Размер - 70/100 смЦвят - тъмно кафявСтруктура - гладкаКрафтовата хартия е плътна и е подходяща за опа..
0.70 лв.

цената е с вкл. ДДС

Тънка едноцветна хартия в бежов, крафт цвят. Използва за опаковане и създаване на украси. Можете да я закупите на пакети от по 20 листа като обявената..
5.30 лв.

цената е с вкл. ДДС

Нежна полупрозрачна хартия тишу в черен цвят. Можете да я закупите в опаковка от 20 листа с размери 50х76 см, като цената на един лист е 0.225 лв.Грам..
5.30 лв.

цената е с вкл. ДДС