Избор на категория
Вашата количка

Тишу хартия светло розов, 50х76 см, 20 листа в пакет

Тишу хартия светло розов, 50х76 см, 20 листа в пакет

Тишу хартия светло розов, 50х76 см, 20 листа в пакет

  • Размер в см.: 50x76
  • Продуктов код: EP19402
Цена:
4.50 лв.

При нас ще намерите разнообразие от цветове висококачествена тишу хартия на листа. Светло розовият вариант също като останалите е в пакети от по 20 листа с размери 50х76 см. Цената е за цялата опаковка (стойността на 1 лист е 0.225 лв).

За какво служи хартията тишу?

Тишу хартията е мека, мачкаема и полупрозрачна. Отличава се с водоустойчиви цветове, които не избледняват. Тя е сравнително здрава и много удобна за употреба. Най-често се използва за опаковането на различни продукти, предимно подаръци и букети. Намира място и при декупажа и изработката на различни парти декорации и цветя. Също така служи и за уплътняване на кутии и кашони.

Начини на доставка:

  • От наш магазин в гр. София, ж.к. Младост 1, ул. Никола Генадиев, бл. 49 А, магазин 2 (отваряне на карта)
  • Спиди от 1 до 3 работни дни
  • Еконт от 1 до 3 работни дни

Доставката е за ваша сметка. Цените са според тарифния план на всеки куриер.

Начини на плащане:

  • На място в магазина ни (в брой или с карта)
  • Плащане в брой или с карта на куриер
  • Чрез банков превод /поръчката се изпълнява след получена сума/

Може да харесате още

Тънка едноцветна хартия в бежов, крафт цвят. Използва за опаковане и създаване на украси. Можете да я закупите на пакети от по 20 листа като обявената..
4.50 лв.
Нежна полупрозрачна хартия тишу в черен цвят. Можете да я закупите в опаковка от 20 листа с размери 50х76 см, като цената на един лист е 0.225 лв.Грам..
4.50 лв.
Още един чудесен ярък цвят от нашата тишу хартия. Изключително нежна, тънка и прозрачна с водоустойчиви цветове, които не избледняват*. Предлага се в ..
4.50 лв.
При нас ще намерите огромно разнообразие от цветове на хартия тишу. Кафявият вариант, също както останалите, е с високо качество, водоустойчиви и ярки..
4.50 лв.