Избор на категория
Вашата количка

Тишу хартия бяла 50х75 см, 20 листа в пакет

Тишу хартия бяла 50х75 см, 20 листа в пакет

Тишу хартия бяла 50х75 см, 20 листа в пакет

  • Размер в см.: 50x75
  • Продуктов код: EP19401
Цена:
5.30 лв.

цената е с вкл. ДДС

Нежна и изключително лека бяла тишу хартия за опаковане на подаръци и уплътняване на кутии. В пакети от по 20 листа с размери 50х75 см. Цената на един лист е 0.225 лв.

Как да използвате хартията тишу?

С нея можете да опаковате подаръци и цветя или просто да уплътните празното пространство в някоя кутия. Тя е мачкаема и сравнително здрава. Удобна и лесна за употреба. Чудесна е още за декорации, декупаж, създаване на украса, гирлянди, топки и др.

Кога е измислена тишу хартията?

На този въпрос няма съвсем точен отговор, защото създаването ѝ не е документирано. Най-ранната известна употреба на хартия за опаковъчен материал е в Китай през 2 век пр. н.е. С течение на времето опаковането на продукти при транспортиране става от голямо значение за бизнеса и световната икономика. Така постепенно се променя дебелината на използваната хартия, за да се стигне до популярната днес тишу хартия. 


Начини на доставка:

  • От наш магазин в гр. София, ж.к. Младост 1, ул. Никола Генадиев, бл. 49 А, магазин 2 (отваряне на карта)
  • Еконт от 1 до 3 работни дни

Доставката е за ваша сметка. Цените са според тарифния план на всеки куриер.

Начини на плащане:

  • На място в магазина ни (в брой или с карта)
  • Плащане в брой или с карта на куриер
  • Чрез банков превод /поръчката се изпълнява след получена сума/

Другите купиха също

Предлагаме ви картонени кутии изработени от висококачествен италиански картон с лека релефна структура.Цвета на кутиите е наситено тъмно син.Посоченат..
3.15 лв.

цената е с вкл. ДДС

Може да харесате още

Хартията се предлага на руло по 10 бр.Грамаж - 70Размер - 70/100 смЦвят - тъмно кафявСтруктура - гладкаКрафтовата хартия е плътна и е подходяща за опа..
0.70 лв.

цената е с вкл. ДДС

Тънка едноцветна хартия в бежов, крафт цвят. Използва за опаковане и създаване на украси. Можете да я закупите на пакети от по 20 листа като обявената..
5.30 лв.

цената е с вкл. ДДС

Нежна полупрозрачна хартия тишу в черен цвят. Можете да я закупите в опаковка от 20 листа с размери 50х76 см, като цената на един лист е 0.225 лв.Грам..
5.30 лв.

цената е с вкл. ДДС