Избор на категория
Вашата количка

Метални стелажи

Метални стелажи

Метални стелажи за малки и големи картички, стойки за хартиени торбички за подаръци.

Щендерите за картички са въртящи изработени от метал, с различна ширина на гнездата.

Стелажите могат да се ползват не само за картички, но и за други продукти като книги, списания, чорапогащници и др.

Стелажите ни са качествено изработени така че стоката да е максимално видима за клиента, удобни са и компактни.

Инвестицията в стелажи си заслужава, тъй като те заемат малко място в обекта, а гнездата са достатъчно широки, за да поберат голям брой картички.

Продуктов код: ST21
Стелажите са изработени от метал, масивни са, тежки и много здрави.  Важно - стелажите не са нови, ползвани са известно време, но са напълно запазени. Предлагат се в два цвята - сиво като цвета на снимката и в бяло. За какво се ползват металните стелажи? Стелажът, който предлагаме, е универс..
115.00 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: ST17
Предлаганите стелажи представляват метални колони от 5 броя гнезда за излагане на поздравителни картички, малки книжки, брошури, дипляни и други.Предназначени са за закачане на стена посредством куки разположени в горната им част. Стелажите може да се ползват поединично, но е възможно, ако се п..
25.00 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: ST06
Стелажът се предлага единствено с покупката допълнително на поздравителни картички на стойност минимум 250,00 лева с ддс. Така общата сума на поръчката трябва да бъде не по-малка от 378,60 лева. Може да избирате от посочените модели картички на сайта като се съобразявате единствено с необходимия мин..
128.60 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: ST16A
Стелажът се предлага единствено с покупката допълнително на поздравителни картички на стойност минимум 300,00 лева с ддс. Така общата сума на поръчката трябва да бъде не по-малка от 465,00 лева. Може да избирате от посочените модели картички на сайта като се съобразявате единствено с необходимия мин..
165.60 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: ST06
Стелажът е изработен от метал, въртящ е, състои се от 2 сглобяеми части. Състои се от четири колони, всяка с по 6 широки гнезда. Общ брой гнезда на металния стелаж - 24. Ширина на всички гнезда - 17,5 см Височина на стелажа - 70 см Ширина, диаметър на целия стелаж - около 30 см Големината на гн..
176.90 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: ST16
Стелажът е изработен от метал, въртящ, състои се от 2 сглобяеми части с 36 гнезда18 бр широки с ширина 17,5 см18 бр тесни с ширина 13 см височина на стелажа - 1,80 см.диаметър - 28 см...
215.90 лв.

цената е с вкл. ДДС

Допълнителни гнезда за стелаж за картички, стелаж колона, голям с 8 гнезда
✈ Очакваме доставка
Продуктов код: ST18
Стенен стелаж за картички представляващ една колона за закачане на стена. Ако се закачат няколко колони една до друга, ще се получи чудесен стенен стелаж.Стелажите може да бъдат ползвани както за картички, така и за излагане на книги, брошури, дипляни и друго.Стелажите са подходящи за търговски обек..
36.80 лв.

цената е с вкл. ДДС

Метални въртящи стойки с 45 позиции с допълнителна поръчка на картички
✘Изчерпано
Продуктов код: ST03A
Фирма Джу-бокс предлага голям стелаж за излагане на поздравителни картички в различни размери и формати. Стелажът се предлага единствено с покупката допълнително на поздравителни картички на стойност минимум 390,00 лева с ддс. Така общата сума на поръчката трябва да бъде не по-малка от 595,90 лева...
205.90 лв.

цената е с вкл. ДДС

Стелаж за торби малък
✘Изчерпано
Продуктов код: ST15
височина - 87 см. диаметър - 41 см...
45.00 лв.

цената е с вкл. ДДС

Метален въртящ стелаж, стойка за картички с 45 позиции /гнезда/
✘Изчерпано
Продуктов код: ST03
Стелажът е изработен от метал, въртящ, състои се от 2 сглобяеми части 18 тесни и 27 широки гнезда с ширина - 13,5 и 17,5 см. 45 позиции височина на стелажа - 1,80 см. диаметър около 35 см...
255.90 лв.

цената е с вкл. ДДС

Малка настолна стойка, стелаж, щендер за мини картички с 30 гнезда
☎ С предварителна заявка
Продуктов код: ST05
Компактен метален въртящ стелаж за малки картички, подходящ и за карти. Поставя се на бюро, щанд. ширина на гнездата - 7 см Височина на стелажа - 49 см Диаметър - 22 см..
85.00 лв.

цената е с вкл. ДДС

Метален въртящ стелаж за торби
☎ С предварителна заявка
Продуктов код: ST12
Стелаж за излагане на торби за подаръци. Стелажът не е наличен на склад. Предлага се само с предварителна заявка.Повече информация относно срокове на доставка може да получите на нашия телефон или по имейл.Височина: 1,78 см Диаметър: 55 см Стелажът е масивен, въртящ, могат да се излагат торби..
162.00 лв.

цената е с вкл. ДДС

от 1 до 14 от общо 14 резултата (1 стр.)