Избор на категория
Вашата количка

Стелажи за картички и пощенски пликове

Стелажи за картички и пощенски пликове

Метални стелажи за излагане на картички, въртящи стелажи, стенни, щендери за мини картички, стелаж за торби за подаръци, поставки за картички и пликове от плексиглас

Как да увеличим продажбите на картичките и печатните си материали

Дори ако вашият магазин не продава канцеларски материали или други подобни артикули, поздравителните картички са чудесно допълнение към артикулите ви. В забързаното си ежедневие често купуваме подаръци в последния момент, така че дайте възможност на клиентите си да се погрижат и за подобаващия поздрав. 

Поздравителните картички и другите печатни материали имат нужда от специални поставки, които да разположите на стратегически места във вашите обекти. За да се продават по-добре, несъмнено е нужно да привлечете вниманието на клиентите. И какъв по-добър начин от един подходящ стелаж, вместо да ги подреждате по рафтове заедно с другите си стоки. Така можете да поставите вашите картички на най-правилното място, от което да подсещат клиентите за последния щрих към всеки подарък.

Стелажите на борса за картички и покани Джубокс

В онлайн магазин за картички и покани Cardbg ще намерите разнообразие от варианти на стойки, за да можете да изберете най-подходящия за вашия обект. Атрактивни, висококачествени стелажи. Разполагаме с различни размери PVC, плексигласови и метални модели щендери, като някои от тях са въртящи, а други – статични. Имаме още и стелажи за вестници и такива за подаръчни торбички, така че да можете да изложите материалите си за опаковане, без да се чудите къде да им намерите място.

Разгледайте нашите предложения от поставки, а когато харесате някое от тях, просто го добавете в „пазарската си количка“. След това в няколко кратки стъпки можете да поръчате, а ние, от своя страна, обещаваме да доставим до вас желаните стелажи във възможно най-кратък срок и да започнете да ги използвате.

Фиксирани и въртящи се стелажи

Подходящи са за използване в книжарници, фотостудиа, сватбени агенции, парти агенции и във всички обекти, в които се предлагат картички, покани и торбички за подаръци. Вместо да се чудите по какъв начин да покажете различните модели, с които разполагате, направете го лесно и красиво с подходяща стойка. 

Стенни ПВЦ модели стелажи за малки и големи картички:

 • Леки и удобни поставки;
 • Лесни за монтиране;
 • С джобове;
 • За единично поставяне на картички;
 • За монтиране на стената.

Настолни дисплеи от плексиглас:

 • Удобни за използване;
 • Лесен начин за излагане на продуктите;
 • За поставяне върху рафт;
 • Различни размери – за картички, пощенски пликове, брошури.

Метални стелажи:

 • Различни размери щендери;
 • Въртящи се и статични;
 • Идеални за съхранение на много картички на малко пространство;
 • Разнообразни модели – за картички, за торбички, за вестници, списания и хартия;
 • Металните стелажи са дълготрайна инвестиция, тъй като са изработени от висококачествени и здрави материали
 • За лесно показване на асортимента.

Други приложения на поставките за картички

Стелажите за поздравителни картички могат да се използват и с други предназначения. Например, чудесно място са за различни брошури и други рекламни материали. Идеалният начин да разпространите информация за себе си..

Предимства на стелажите на Джу-бокс:

 • Разнообразие от модели и размери;
 • Качествено изпълнение;
 • Конкурентни цени;
 • Кратък срок на доставка;
 • Щендери на българската фирма Jue-box (Джу-бокс), лидер в производството на картички и покани.
Продуктов код: ST21
Стелажите са изработени от метал, масивни са, тежки и много здрави.  Важно - стелажите не са нови, ползвани са известно време, но са напълно запазени. Предлагат се в два цвята - сиво като цвета на снимката и в бяло. За какво се ползват металните стелажи? Стелажът, който предлагаме, е универс..
115.00 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: ST17
Предлаганите стелажи представляват метални колони от 5 броя гнезда за излагане на поздравителни картички, малки книжки, брошури, дипляни и други.Предназначени са за закачане на стена посредством куки разположени в горната им част. Стелажите може да се ползват поединично, но е възможно, ако се п..
25.00 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: ST06
Стелажът се предлага единствено с покупката допълнително на поздравителни картички на стойност минимум 250,00 лева с ддс. Така общата сума на поръчката трябва да бъде не по-малка от 378,60 лева. Може да избирате от посочените модели картички на сайта като се съобразявате единствено с необходимия мин..
128.60 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: ST16A
Стелажът се предлага единствено с покупката допълнително на поздравителни картички на стойност минимум 300,00 лева с ддс. Така общата сума на поръчката трябва да бъде не по-малка от 465,00 лева. Може да избирате от посочените модели картички на сайта като се съобразявате единствено с необходимия мин..
165.60 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: ST06
Стелажът е изработен от метал, въртящ е, състои се от 2 сглобяеми части. Състои се от четири колони, всяка с по 6 широки гнезда. Общ брой гнезда на металния стелаж - 24. Ширина на всички гнезда - 17,5 см Височина на стелажа - 70 см Ширина, диаметър на целия стелаж - около 30 см Големината на гн..
176.90 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: ST16
Стелажът е изработен от метал, въртящ, състои се от 2 сглобяеми части с 36 гнезда18 бр широки с ширина 17,5 см18 бр тесни с ширина 13 см височина на стелажа - 1,80 см.диаметър - 28 см...
215.90 лв.

цената е с вкл. ДДС

Дисплей за излагане на пощенски пликове, книги, брошури размер а5
✘Изчерпано
Продуктов код: ST09
Дисплеят е подходащ за продукти /пликове, картички, рекламни брошури, книги и др./ със ширина максимум 16 см. Състои се от 4 ри реда...
46.50 лв.

цената е с вкл. ДДС

Настолен стелаж за картички формат а5 и квадратни 16х16 см
✘Изчерпано
Продуктов код: ST10
Дисплеят е подходащ за продукти /пликове, картички, рекламни брошури, книги и др./ със ширина максимум 16 см. Състои се от 4 ри реда...
46.50 лв.

цената е с вкл. ДДС

Стелаж за големи картички от pvc, стенен с джобове
✘Изчерпано
Продуктов код: ST02
Размер на гнездата - 11,7 / 16 см. Брой гнезда - 16 /4-ри реда с по 4 ри гнезда/ Размери на стелажа: ширина - 47,5 см. дължина - 71,5 см. Продуктът не е наличен, очаква се доставка...
12.00 лв.

цената е с вкл. ДДС

Стелаж за малки картички от pvc, стенен
✘Изчерпано
Продуктов код: ST01
Стелаж с 19 позиции. Размер на стелажа: ширина - 29 см. дължина - 46 см. Продуктът не е наличен, очаква се доставка...
8.00 лв.

цената е с вкл. ДДС

Стелаж, дисплей за излагане на салфетки, 4 ри реда
✘Изчерпано
Продуктов код: ST11
Дисплеят е подходащ за салфетки, пликове, картички, рекламни брошури, книги и др. със ширина максимум 16 см. Състои се от 4 ри реда...
46.50 лв.

цената е с вкл. ДДС

Допълнителни гнезда за стелаж за картички, стелаж колона, голям с 8 гнезда
✈ Очакваме доставка
Продуктов код: ST18
Стенен стелаж за картички представляващ една колона за закачане на стена. Ако се закачат няколко колони една до друга, ще се получи чудесен стенен стелаж.Стелажите може да бъдат ползвани както за картички, така и за излагане на книги, брошури, дипляни и друго.Стелажите са подходящи за търговски обек..
36.80 лв.

цената е с вкл. ДДС

Метални въртящи стойки с 45 позиции с допълнителна поръчка на картички
✘Изчерпано
Продуктов код: ST03A
Фирма Джу-бокс предлага голям стелаж за излагане на поздравителни картички в различни размери и формати. Стелажът се предлага единствено с покупката допълнително на поздравителни картички на стойност минимум 390,00 лева с ддс. Така общата сума на поръчката трябва да бъде не по-малка от 595,90 лева...
205.90 лв.

цената е с вкл. ДДС

Стелаж за торби малък
✘Изчерпано
Продуктов код: ST15
височина - 87 см. диаметър - 41 см...
45.00 лв.

цената е с вкл. ДДС

Метален въртящ стелаж, стойка за картички с 45 позиции /гнезда/
✘Изчерпано
Продуктов код: ST03
Стелажът е изработен от метал, въртящ, състои се от 2 сглобяеми части 18 тесни и 27 широки гнезда с ширина - 13,5 и 17,5 см. 45 позиции височина на стелажа - 1,80 см. диаметър около 35 см...
255.90 лв.

цената е с вкл. ДДС

Малка настолна стойка, стелаж, щендер за мини картички с 30 гнезда
☎ С предварителна заявка
Продуктов код: ST05
Компактен метален въртящ стелаж за малки картички, подходящ и за карти. Поставя се на бюро, щанд. ширина на гнездата - 7 см Височина на стелажа - 49 см Диаметър - 22 см..
85.00 лв.

цената е с вкл. ДДС

Метален въртящ стелаж за торби
☎ С предварителна заявка
Продуктов код: ST12
Стелаж за излагане на торби за подаръци. Стелажът не е наличен на склад. Предлага се само с предварителна заявка.Повече информация относно срокове на доставка може да получите на нашия телефон или по имейл.Височина: 1,78 см Диаметър: 55 см Стелажът е масивен, въртящ, могат да се излагат торби..
162.00 лв.

цената е с вкл. ДДС

от 1 до 21 от общо 21 резултата (1 стр.)