Избор на категория
Вашата количка

Сватбени покани свитък, покани в кутия

Сватбени покани свитък, покани в кутия

Покани свитък, покани папирус, покани в кутия. Елегантен и ефектен начин да поканите близки, приятели и колеги на вашето тържество.

Сватбена покана, която 100% ще направи впечатление

Вече сме говорили за това, че сватбеното тържество е важен ден за влюбените. Затова подготовката за празника започва от рано и изисква обмислянето на много детайли. Един от най-важните сред тях е как ще изглежда поканата за вричането във вярност. И ако все още не сте убедени в това, че трябва да се постараете в избора си, само ще ви напомним, че сватбените покани са като визитна картичка на предстоящото събитие. С тях ще създадете предварително впечатление у гостите, можете да зададете темата на тържеството, както и въведете определени изисквания.

Какви покани за сватба има в борса за картички и покани Джу-бокс?

Онлайн магазинът ни предлага богатия асортимент на българския производител Джу-бокс (Jue-box), който е сред водещите марки на пазара вече от над две десетилетия. Всички видове сватбени покани можете да разгледате в различните подкатегории на нашия сайт. Тук обаче искаме да акцентираме върху поканите за сватба във формата на свитък или папирус, както и на тези в кутия. Макар да са малко по-нетрадиционни, моделите са не по-малко нежни, елегантни и стилни от стандартните варианти. Те обаче дават възможност на влюбените да заявят своята индивидуалност по запомнящ се начин, който няма как да остане незабелязан.

За кои двойки са подходящи сватбените покани свитък, папирус или в кутия?

Влюбените, които държат всичко да е изпипано до последния детайл и не се задоволяват със стандартни предложения, определено ще се спрат на някои от интересните модели в тази подкатегория. С тяхна помощ влюбените ще демонстрират своето въображение и креативност в най-важния ден от живота си. Смело можем да кажем, че подобни решения са подходящи за почти всяка сватба, освен ако не планирате нещо от рода на хавайски празник или плажна сватба например.

Поканата за сватба под формата на свитък, папирус или в кутия винаги се свързва с мистерия и някаква препратка към древността. Определено е сред оригиналните варианти, но трябва да се съобразят с цялостната тема на събитието – подходящи са за „потапяне“ в старите времена, за приключенска или магическа обстановка.

Как да поръчате от сватбените покани папирус, свитък или в кутия на Джубокс?

Всички наши модели са на ваше разположение в нашия онлайн магазин, откъдето лесно можете да поръчате само в няколко стъпки. След уточняване на детайлите с наш представител, се ангажираме да изработим и изпратим сватбените покани при вас във възможно най-кратки срокове.

Ако все пак държите на живия контакт, въпреки дигитализацията на съвременния свят, ви очакваме в нашия шоурум в град София. На място ще имате възможността да се консултирате с представител на Джубокс, който да ви даде ценни препоръки и насоки, така че да ви улесни в най-правилния избор за вас. Точния адрес на магазина, както и другите начини за връзка с нас ще намерите на страницата Контакти

Защо да поръчате сватбена покана от нашия онлайн магазин?

Всички наши предложения са създадени с много любов от професионални художници и експерти в сферата на картичките и поканите. Изработени са от материали, доставени от доверени доставчици, защото ние от Джу-бокс (Jue-box) държим на доброто качество. Използваме пълноцветен дигитален печат и следим всичко до последния детайл. 

А ето и още няколко предимства на нашите модели:

  • Страхотни цени и голям асортимент от български производител;
  • Имаме дългогодишен опит и можем да помогнем с ценни съвети;
  • Работим с внимателно подбрани материали и можем да гарантираме качеството на крайния продукт;
  • Доставяме всичко до вас във възможно най-кратки срокове, за да ви остане време за другите важни неща.
Продуктов код: 32403
Елегантна покана с акрилна папка и кутия в екрю с панделки ...
4.50 лв.
Продуктов код: 34939
Елегантна покана в кафяво и мед изработена от перлен картон.Размер на кутията - 25х5,5х1,5 см Размер на вътрешния картон за печат на текст: ширина - 24 см дължина - 15,3 см ..
1.60 лв.
Продуктов код: 34909
Луксозна покана съндъче със свитък в бежаво и сребристо...
3.50 лв.
Продуктов код: PM1580
Ръчно изработен свитък от перлени картони с канелени пръчки и морска звезда...
2.40 лв.
Продуктов код: 39227
Размер на свитъка - 17 х 22 см Размер на кутията - 17,5 х 4 см..
2.20 лв.
Продуктов код: PM1591
Нестандартна покана свитък с канелени пръчки и панделки бордо.Възможност за смяна на цвета на панделките ...
2.95 лв.
Продуктов код: 30109 б
Елегантна сватбена покана свитък с кутия и аранжировка в лилаво...
1.85 лв.
Продуктов код: 30118 а
Посочената цена включва свитък, кутия и украса със сатенени панделки и канела...
2.35 лв.
Продуктов код: 39308
Поканата се състои от свитък /папирус/ с кутия Размер на кутията: 17 х 5 см, височина: 7,5 см. Размер на папируса /свитъка/: 16 х 31 см...
2.60 лв.
Продуктов код: 32428
Текстът на поканата се отпечатва на листа, както е показано на снимката. Поканата е с брокатни елементи.  Навива се и се поставя в кутията. Размер на свитъка - 17 х 26 см Размер на кутията - 18 х 4 см..
1.50 лв.
Продуктов код: PM1604
Елегантен свитък ръчна изработка от перлен червен картон и подлистник бяла перла.Към поканата се предлага и картичка за масите със същия дизайн...
2.60 лв.
Продуктов код: PM1602
Посочената цена е без сърца с имена. Сърца с имена - 0,65 лв / бр. Поканата е изработена с истинска канела, с перлени златисти и екрю картони, сатенена панделка екрю, роза цвят екрю...
2.95 лв.
Продуктов код: 30109C
Поканата представлява шестъгълна кутия с размери 17,5 х 4,5 см и основен голям лист за отпечатване на текст с размери - 16,5 х 23,5 см Цвета на кутията и подлистника са в сиво-бежавата гама с релефни цветя и елементи. По края поканата е със сребрист кант. Украсата е от 2 панделки в лилаво - широ..
1.85 лв.
Продуктов код: 34951
Покана кутия в бяло с черен капак с флорални мотиви. Моделът е в ограничени бройки. Предлага се до изчерпване на количествата...
1.80 лв.
Продуктов код: PM1608
На листата се отпечатват имената на младоженците...
2.60 лв.
Продуктов код: 34949
Елегантна сватбена покана кутия с пръстен и панделка изработена в бяло с елементи лак...
1.50 лв.
Продуктов код: PM1589
Покана свитък изработен от перлен картон и лилава украса.Възможност за смяна на цвета на панделките . ..
2.30 лв.
Продуктов код: 31328 а
Покана свитък с кутия цвят пепел от рози и розова панделка...
1.80 лв.
Продуктов код: PM1547
Сватбена покана в цветове шоколад и яйчена черупка...
1.95 лв.
Продуктов код: 39347
Поканата се състои от свитък /папирус/, вързан с вълнен конец, с кутия Размер на кутията: 17 х 5 см, височина: 7,5 см. Размер на папируса /свитъка/: 16 х 31 см...
2.60 лв.
Продуктов код: PM1561
Ефектна покана пеперуда изработена от лилав перлен картон с циркони...
1.95 лв.
Продуктов код: PM1592
Сватбена покана свитък в бяло и розово...
2.40 лв.
Продуктов код: PM1599
Поканата е изработена с истинска канела в цветове златиста и екрю перла, бяла роза и сатенена панделка цвят екрю...
2.95 лв.
Продуктов код: PM1607
На листата се отпечатват имената на младоженците...
2.60 лв.
от 1 до 24 от общо 42 резултата (2 стр.)