Избор на категория
Вашата количка

Картички с благодарност, за пенсиониране

Картички с благодарност, за пенсиониране

Картички Благодаря, картички с благодарност, луксозни картички за пенсиониране на едро от български производител. Благодарствените картички са подходящи за изразяване на благодарност към учителя, лекаря или човек, към когото искате да покажете лично уважение и да благодарите за конкретна житейска ситуация.

Картичка за благодарност за любим човек

„Да се чувствате благодарни, без да го изразите, е като да опаковате подарък, без да го подарите“ – Уилям Артър Уорд

Дори да сте от хората, които досега не са подарявали картички с благодарност, знайте, че никога не е късно да изразите чувствата и признателността си към другите. Ако все още имате колебания дали да го направите, ще ви кажем, че според изследванията хората обичат да получават благодарствени поздрави. И вероятно този факт няма да ви изненада, но пък резултатите от проучванията колко много хора подценяват положителната стойност на благодарствените картички, определено ни учудва. 

Какви са резервите, свързани с благодарствените картички?

Повечето хора се притесняват дали посланието им ще звучи достатъчно искрено. И да, подготвянето на най-завладяващия текст и изборът на идеалния модел картичка с благодарност ще отнемат от личното ви време, но уважението не може да бъде измерено в минути, нали така?!

Какви модели има в борса за картички и покани Cardbg?

При нас ще откриете различни размери и стилове картички, с които да благодарите на всички, заемащи специално място в живота ви. Също така можете да изберете прекрасен модел за пенсиониране.

Нашият онлайн магазин предлага асортимента на производителя на картички и покани Jue-box (Джу-бокс), лидер на българския пазар вече повече от две десетилетия. Фирмата изработва атрактивни модели, създадени с много любов и старание от професионални художници с голям опит в тази сфера. Освен това не прави компромис с качеството и затова използва материали от проверени доставчици.

Защо да изпратите благодарствена картичка?

За да покажете уважението си най-вече… И не е нужно да е към някого, който е част от живота ви. Можете да засвидетелствате признателност дори на някой автор, който ви е впечатлил с книгата си например. Разбира се, в ежедневието на всеки от нас има множество хора, на които си струва да кажем няколко мили думи и да им благодарим за споделените моменти.

Как да надпишем картичката с благодарност?

Най-краткият отговор е от сърце. Няма нужда от високопарни думи, а само от искреност и уважение. Засвидетелствайте на получателя, че има наистина голяма стойност за вас, защото в този забързан и особен свят трябва да сме искрени благодарни за хубавите неща около нас. 

Как да се сдобиете с картички за благодарност и за пенсиониране от Cardbg?

Всички картички с благодарност могат да бъдат закупени на дребно или на едро с атрактивни отстъпки от цените. Различните варианти можете да разгледате в съответната категория в нашия онлайн магазин и да поръчате бързо и лесно, след което да очаквате пратката си в кратки срокове. 

Ако предпочитате да видите благодарствените модели на живо, можете да го направите в нашия шоурума в град София. Точната локация ще откриете в страницата ни Контакти. Също така на място или по телефона можете да се свържете с наш представител, който да ви консултира относно благодарствените и всички останали картички.  

Предимства на нашите благодарствени картички и картички за пенсиониране:

  • Разнообразие от стилове и модели;
  • Кратки срокове за доставка;
  • Конкурентни цени;
  • Големи отстъпки за количества;
  • Гарантирано качество.
Продуктов код: 256
Минимален брой за търговци - 5 Текст на картичката: "С благодарност!"..
3.00 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: 260
Минимален брой за търговци - 5 Текст на картичката: "Благодаря от сърце!"..
2.40 лв.

цената е с вкл. ДДС

от 1 до 2 от общо 2 резултата (1 стр.)