Избор на категория
Вашата количка

Картички за юбилей

Картички за юбилей

При нас ще намерите разнообразие от картички за юбилей, картички за 50, 60 и 70 годишнина. За най-прекрасния празник - Вашата годишнина Картбг изработва ефектни поздравителни картички в различни формати и стилове. 

Специален поздрав за годишнина

Картичките за юбилей са сред най-търсените, защото в живота на всеки човек има място за най-различни годишнини – от раждането, важни събития или срещи в някого. Подобни поводи заслужават да им бъде отделено подобаващо внимание и да бъдат подобаващо отпразнувани.

Джубокс предлага голямо разнообразие от картички за годишнини:

  • Картичка за юбилей с готово пожелание за мъж;
  • Картичка за юбилей 60 години.

За 50, 60 или 70 годишен юбилей, за мъж или жена, различни модели, размери и стилове, така че да намерите нещо подходящо за всеки вкус. Вземете картичка за юбилей, която идеално да подхожда на вашите отношения с празнуващия. За шегаджиите имаме забавни модели за годишнини, за по-сериозните натури са нашите елегантни и изисквани варианти за юбилей. Ще намерите и страхотни луксозни тематични предложения за всяко по-официално събитие, както и нестандартни картички за годишнини за онези, които предпочитат по-нетрадиционните неща.

В нашия онлайн магазин се предлагат страхотните модели за юбилей, произведени от нас – фирма Jue-box (Джу-бокс), която е дългогодишен лидер на пазара. Това, което отличава нашите от останалите варианти за годишнини на пазара, е страстта и голямата любов, с която са направени. Дизайните са дело на професионални художници, а за изработката са използвани само качествени материали, за да бъде крайният резултат с гарантирани характеристики.

Какво да напишете на картичките за юбилей?

Всяка връзка е различна, така че персонализирайте избраната картичка за годишнина специално за получателя. Напишете нещо от сърце като се съобразите с връзката помежду ви – бъдете възможно най-насърчителни, забавни или романтични. Докато пишете, следвайте тези стъпки за идеалната картичка за юбилей:

1. Поздрав – обърнете се към получателя с подходящия поздрав. За приятели или познати използвайте собствените им имена. Поздравителната картичка за годишнината на вашия любим човек може да започне с начина, по който се наричате на галено. Към родителите или бабите и дядовците се обърнете с с „Мама и татко“ или „Мои любящи бабо и дядо“, за да ги накарат да се почувстват специални.

2. Смислено пожелание – не пишете нещо банално, колкото да имате някакъв текст. Ако сте избрали картичка за юбилей, на която вече има някакво мило послание, можете и да сте по-лаконични, но в противен случай не пропускайте да изкажете с най-прекрасните думи любовта си към получателя.

3. Лично съобщение – най-важното в подаряването на картичка за някаква годишнина или какъвто и да е друг повод е смисълът, който искате да придадете с нея. Използвайте възможността да кажете на другия какво означава той за вас и колко сте благодарни за времето, прекарано заедно.

4. Финал – не забравяйте и за подобаващия завършек на пожеланието си. Използвайте нещо просто като „Поздравления“ или нещо малко по-лично, като например „С любов“.

Как да поръчате картички за юбилей от нашия онлайн магазин?

Поздравителните картички за годишнина можете да закупите както на дребно, така и на едро със специална отстъпка от цената. Моделите за юбилей можете да разгледате в нашия онлайн магазин, откъдето лесно и бързо да поръчате. Избирате предпочитаните варианти и ги добавяте в „пазарската си количка“, където отбелязвате желаното количество. След това остават няколко бързи стъпки за финализиране на поръчката и когато уточним детайлите, се заемаме да изпратим всичко до вас в най-кратки срокове.

В случай че бихте искали да разгледате възможностите за поздрав за годишнина на живо, заповядайте в нашия шоурум в град София. Подробности за точното място ще откриете на страницата Контакти, където ще намерите и другите начини за връзка с нас. В магазина ни ще имате възможността също така и да се срещнете с наш представител, който да отговори на всички ваши въпроси.

Защо да изберете картичките за юбилей на борса за картички и покани Джубокс?

  • Имаме дългогодишен опит в производството на поздравителни картички за подобни поводи;
  • Доказали сме, че не правим компромис с качеството на нашите продукти;
  • Предлагаме ниски конкурентни цени и големи отстъпки при покупка на по-големи количества;
  • Държим на коректността, качеството и положителното изживяване;
  • Разполагаме с голямо разнообразие от модели и стилове модели за юбилей;
  • Стараем се да доставяме до вас в кратки срокове, за да имате време за други неща.
Продуктов код: 327
Зарадвайте вашите близки и приятели с нашите красиви поздравителни картички за 50 годишен юбилей. Отпечатихме елегантна картичка, която може да се подари за юбилей на жена, а също е подходяща и да се поднесе при честване на юбилей на мъж. Честитката е отпечатана на плътен картон. Към нея има бял п..
3.00 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: M283
Поздрав на бамбукова пръчка за букети с цветя. Размер на картончето около 5,5х8 см. Дължина на пръчката около 29-30 см. Предлагат се като картички на едро в пакет от 20 броя. Посочената цена на едро или на дребно е за 20 броя пръчици.  Какво представляват картичките на Мая на клечици? Тези к..
15.00 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: 267
Минимален брой за търговци, които пазаруват по цени на едро - 5 брояСтилна картичка за юбилей 70 години...
2.50 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: 263
Минимален брой за търговци - 5 Текст на картичката: "Всяка година е корен от минало, неугасващо още в очите ти. А онези малки следи по челото, са толкова хубави мигове...! Има още много да изживееш, да преоткриеш нови светове и да сбъднеш стари мечти! Честит Юбилей!"..
2.99 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: 32704
Минимален брой за търговци - 5 бр.Стилна картичка за юбилей в бяло и черно с надпис "Честит юбилей!"..
4.90 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: 172
Минимален брой за търговци -5 бр.Текст на картичката: "С най-искрени пожелания в този чудесен празничен ден!" Минимален брой на едро - 5 броя...
2.50 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: 194
Минимален брой на едро - 5..
2.50 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: 39216
Минимален брой за търговци - 3 бр.Картичката се предлага с различни години в лицевата страна - 40, 50, 60, 70, 80 или други. При поръчка, молим, посочете с колко години желаете да е моделът...
5.50 лв.

цената е с вкл. ДДС

Картичка за юбилей за 50 години № 171
✈ Очакваме доставка
Продуктов код: 171
Минимален брой за търговци -5 бр.Картичка за юбилей 50 години в розово...
2.99 лв.

цената е с вкл. ДДС

Картичка за имен ден 50 години за мъж и за жена № 245
✈ Очакваме доставка
Продуктов код: 245
Минимален брой за търговци - 3 бр. Текст на картичката: "Честити 50 години! С пожелание за много късмет и още  3 х 25 !"..
2.40 лв.

цената е с вкл. ДДС

Квадратна картичка за юбилей № 83
✈ Очакваме доставка
Продуктов код: 83
Минимален брой за търговци -5 бр...
1.20 лв.

цената е с вкл. ДДС

Картички за юбилеи с релефни цифри за 25, 65 и 75 години
✈ Очакваме доставка
Продуктов код: PM1683
Минимален брой за търговци - 5 бр.Числата са релефни, перлени. При поръчка посочете с кои години желаете и точен брой...
2.00 лв.

цената е с вкл. ДДС

Луксозни картички с релефни цифри за 40, 50 и 60 години
✈ Очакваме доставка
Продуктов код: PM1684
Минимален брой за търговци - 5 бр.Числата са релефни, перлени. При поръчка посочете с кои години желаете и точен брой...
2.00 лв.

цената е с вкл. ДДС

Картичка за годишнина, юбилей от сватбата № 39239
✈ Очакваме доставка
Продуктов код: 39239
Минимален брой за търговци - 3 бр.Стилизирана  картичка в черно бяло...
4.20 лв.

цената е с вкл. ДДС

от 1 до 18 от общо 18 резултата (1 стр.)