Избор на категория
Вашата количка

Картички за Великден

Картички за Великден

Малки и големи картички за Великден – стилни, забавни, цветни, елегантни великденски картички. При нас ще намерите страхотни хоризонтални и вертикални варианти с двойно отваряне. Отпечатани са на висококачествен картон с пълноцветен офсетов печат с цветен принт на лицевата част. 

Колкото и да се изменят традициите с времето, има празници, които са особено важни за повечето християни. Като Великден например - светъл ден, свързан с надеждата за нов живот. И дори и да не сте сред най-вярващите, дни като този са чудесна възможност семейството да се събере на едно място. Ако и вие имате такъв обичай, зарадвайте всички около себе си с малък жест на внимание – прекрасна картичка за празника. Фирма Джу-бокс е насреща, за да помогне в тази задача, засилвайки вярата в доброто и любовта.

Великденски картички от фирма Джу-бокс:

Магазин Cardbg предлага голямо разнообрази от покани и картички за всеки повод, в това число и за един от най-почитаните християнски празници – Великден. При нас можете да закупите стилни двойни и единични малки и големи модели за Великден. Също така можете да използвате някои от предложенията ни за реклама на вашия бизнес, поставяйки вашето лого – единични и двойни брандирани картички с великденски пожелания. 

Какво трябва да направите? Просто изберете модела, който ви допада най-много, и поръчайте в няколко лесни стъпки. След уточняване на детайлите, ние се ангажираме да доставим нужните великденски пощенски картички до вас в най-кратки срокове. Освен това ще можете да се възползвате от страхотни отстъпки за количества. 

Защо да подарите картичка за Великден?

Да, знаем, че сме в ерата на интернет и всичко се случва много по-лесно в дигитален вариант. Подаръците засега обаче все още са приоритетно материални, така че ако искате да покажете на другите, че са значими за вас, добавете и лично послание с една красива Великденска картичка. В днешно време тя е по-стойностна от всякога, защото отделяте от свободното си време, за да я изберете и надпишете. И ако наистина се постараете в избора на великденски модел, несъмнено ще провокирате усмивки. Също така пощенската картичка може да стане част от празничната украса в дома.

Кой празнува на Великден?

Разбира се, всички християни отбелязват Възкресение Христово, но има и хора, които празнуват своя имен ден – Велико, Велика, Величка, Величко и всички производни. Затова е добре да помислите и по въпроса с имениците като им подарите картичка за имен ден.

Великденските картички като традиция

Началото на този обичай е поставен в края на 19 век – 1898 г., когато хората започнали да изпращат поздравления и пожелания за Възкресение Христово на своите роднини и приятели. В началото са изпратени едва няколко броя, но много скоро идеята се разпространява по цял свят. Първоначално великденските картички били с яйце в центъра, като предната страна била оставяна празна за надписване с пожеланията. Причината за това била, че пощенските станции на гърба на картичката позволявали да се напише само адреса и да се сложи печат. Само няколко години по-късно обаче се сещат да разделят задната страна на картичките за Великден на две половини, за да има повече място и през 1906 г. официално се появяват двойните великденски картички.

Кое прави Великденските картички на Джу бокс толкова предпочитани?

  • Ще откриете голямо разнообразие от модели картички за празника;
  • Предлагаме великденски поздравителни картички на доказания български производител Джу бокс (Jue-box);
  • Даваме страхотни отстъпки за количества;
  • Имаме възможност да отпечатаме вашето лого върху избраните великденски картички;
  • Можете да разгледате предложенията ни за Възкресение Христово в нашия онлайн магазин, а също и в шоурума ни в гр. София;
  • Изпълняваме поръчките във възможно най-кратки срокове.
Продуктов код: L1323
Посочената цена е при поръчка на 100 брояСвеж модел поздравителна картичка за Великден, с който да пожелаете нещо мило на фирмените си партньори. Включва вашето фирмено логo и страхотно пожелание. Двойно отваряем модел с принт на лицето и бял гръб. Вътре можете да добавите допълнително послание личн..
1.39 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: L1322
Посочената цена е при поръчка на 100 броя.Двойни великденски картички, които можете да използвате за поздрав към колегите и партньорите. На лицето може да отпечатаме вашето фирмено лого. Моделът е в стандартен пощенски формат с печат на лицевата страна и бял гръб. Вътрешната част на великденската ка..
1.39 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: L1318
Посочената цена е при поръчка на 100 броя. Красива великденска картичка с цветя и пиленца в стандартен пощенски формат. Двойно отваряем модел с принт на лицевата страна и на гърба. Отпечатана е върху едностранно хромов картон с пълноцветен офсетов печат. Цените включват: Печат на фирмено лого..
1.39 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: L1321
Посочената цена е при поръчка на 103 броя. Цените включват: Печат на фирмено лого и великденско пожелание от лицевата страна. Цени и отстъпки: Посочените цени са крайни за 1 брой в лв.47 бр. - 1,95103 бр. - 1,10 200 бр. - 0,79303 бр. -&..
1.10 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: L1319
Посочената цена е при поръчка на 103 броя.Единична картичка за Великден, която можете да вземете по поръчка. С принт на лицето и място за лично послание на гърба. От категорията Пощенски пликове можете да изберете подходящ цвят, в който да я приберете.Картичката е произведена от лидера сред картички..
1.10 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: L1320
Пожелание от лицевата страна: "Екипът на фирма ....... Ви поздравява с Великденските празници и сърдечно пожелава здраве, щастие и благополучие на Вас и Вашите семейства!" Посочената цена е при поръчка на 103 броя  Цените включват: Печат на фирмено лого и великденско пожелание от лицев..
1.10 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: 74
Посочената цена е при поръчка на 100 броя.Нежна картичка за Великден в стандартен пощенски формат с принт на лицевата част и на гърба. Предлага се без пощенски плик, но ако искате да я приберете някъде, можеете да изберете подходящ вариант от категорията Пощенски пликове. Същия модел можете да намер..
1.39 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: M106
Минимален брой на едро - 10брНежна картичка за Великден с пиленца и цветя в лилаво. Мини размерите ѝ я правят компактна и удобна за съхранение, освен това е чудесно допълнение към всеки подарък или изненада. Направена е от едностранно хромов картон и е с двойно отваряне, за да можете във вътрешната ..
0.50 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: M108
Минимален брой за търговци - 10 брОще един чудесен мини вариант за поздрав за Великденските празници. Фактът, че картичката е малък размер, не означава, че няма къде да напишете вашите мили думи към получателя. Напротив, във вътрешната част има достатъчно място за кратко, но смислено послание. Ако п..
0.50 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: L1318
Посочената цена е при поръчка на 100 броя.Чудесна картичка за Великден, който можете да използвате, за да поздравите колегите и партньорите си. Моделът включва печат на фирмено лого и пожелание на лицевата страна. Във вътрешността има достатъчно място за лично послание.Картичката не е налична, но мо..
1.39 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: M107
Минимален брой за търговци - 10Цветна мини картички за Великден с типичните за празника символи - яйце и пиленца. Направена е в малки размери (5.5х7.5 см) от висококачествен картон, за да сме сигурни в качеството, което предлагаме. Двойноотваряем модел с принт на лицето и празно място във вътрешната..
0.50 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: 77
Посочената цена е при поръчка на 100 броя.Цветна великденска картичка по поръчка. Същия модел можете да намерите и в нежен мини вариант.  Цените включват: Печат на фирмено лого и великденско пожелание от лицевата страна, сгъната картичка в готов вид. Цени и Отстъпки: Посочени..
1.39 лв.

цената е с вкл. ДДС

от 1 до 12 от общо 12 резултата (1 стр.)