Избор на категория
Вашата количка

Картички за Великден

Картички за Великден

Малки и големи картички за Великден – стилни, забавни, цветни, елегантни великденски картички. При нас ще намерите страхотни хоризонтални и вертикални варианти с двойно отваряне. Отпечатани са на висококачествен картон с пълноцветен офсетов печат с цветен принт на лицевата част. 

Колкото и да се изменят традициите с времето, има празници, които са особено важни за повечето християни. Като Великден например - светъл ден, свързан с надеждата за нов живот. И дори и да не сте сред най-вярващите, дни като този са чудесна възможност семейството да се събере на едно място. Ако и вие имате такъв обичай, зарадвайте всички около себе си с малък жест на внимание – прекрасна картичка за празника. Фирма Джу-бокс е насреща, за да помогне в тази задача, засилвайки вярата в доброто и любовта.

Великденски картички от фирма Джу-бокс:

Магазин Cardbg предлага голямо разнообрази от покани и картички за всеки повод, в това число и за един от най-почитаните християнски празници – Великден. При нас можете да закупите стилни двойни и единични малки и големи модели за Великден. Също така можете да използвате някои от предложенията ни за реклама на вашия бизнес, поставяйки вашето лого – единични и двойни брандирани картички с великденски пожелания. 

Какво трябва да направите? Просто изберете модела, който ви допада най-много, и поръчайте в няколко лесни стъпки. След уточняване на детайлите, ние се ангажираме да доставим нужните великденски пощенски картички до вас в най-кратки срокове. Освен това ще можете да се възползвате от страхотни отстъпки за количества. 

Защо да подарите картичка за Великден?

Да, знаем, че сме в ерата на интернет и всичко се случва много по-лесно в дигитален вариант. Подаръците засега обаче все още са приоритетно материални, така че ако искате да покажете на другите, че са значими за вас, добавете и лично послание с една красива Великденска картичка. В днешно време тя е по-стойностна от всякога, защото отделяте от свободното си време, за да я изберете и надпишете. И ако наистина се постараете в избора на великденски модел, несъмнено ще провокирате усмивки. Също така пощенската картичка може да стане част от празничната украса в дома.

Кой празнува на Великден?

Разбира се, всички християни отбелязват Възкресение Христово, но има и хора, които празнуват своя имен ден – Велико, Велика, Величка, Величко и всички производни. Затова е добре да помислите и по въпроса с имениците като им подарите картичка за имен ден.

Великденските картички като традиция

Началото на този обичай е поставен в края на 19 век – 1898 г., когато хората започнали да изпращат поздравления и пожелания за Възкресение Христово на своите роднини и приятели. В началото са изпратени едва няколко броя, но много скоро идеята се разпространява по цял свят. Първоначално великденските картички били с яйце в центъра, като предната страна била оставяна празна за надписване с пожеланията. Причината за това била, че пощенските станции на гърба на картичката позволявали да се напише само адреса и да се сложи печат. Само няколко години по-късно обаче се сещат да разделят задната страна на картичките за Великден на две половини, за да има повече място и през 1906 г. официално се появяват двойните великденски картички.

Кое прави Великденските картички на Джу бокс толкова предпочитани?

  • Ще откриете голямо разнообразие от модели картички за празника;
  • Предлагаме великденски поздравителни картички на доказания български производител Джу бокс (Jue-box);
  • Даваме страхотни отстъпки за количества;
  • Имаме възможност да отпечатаме вашето лого върху избраните великденски картички;
  • Можете да разгледате предложенията ни за Възкресение Христово в нашия онлайн магазин, а също и в шоурума ни в гр. София;
  • Изпълняваме поръчките във възможно най-кратки срокове.
Продуктов код: M285
Поздравителна картичка на декоративна клечка за поздрав за Великден и за декорация на букети, саксии с цветя, кошници и подаръци. В пакет се предлагат 20 броя по 10 от два различни модела. Цената е за опаковка от 20 броя декоративни клечици на бамбукова пръчица. Предлагаме ниски цени на едро само з..
15.80 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: 301
Красива цветна картичка за най-светлия празник Великден.  Джу-бокс предлага красиви картички с пожелания за Великден. Моделът, който избрахме за вас, изобразява красиво нарисувани цветни яйца в кошничка от естествени материали и пъстри цветни лалета. Моделът е двоен. Отвътре има достатъчно мя..
2.50 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: 300
Картички за Великден. Красиви картички за Великден с пъстри цветни яйца и свежи пролетни цветя. Моделът се предлага с пощенски плик, двойно сгънат. Отвътре има достатъчно място за надписване. Ето и нашите предложения за великденски поздрави. Великден - обичаи и традиции  Великден е един от н..
2.50 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: 303
За най-хубавия празник Великден предлагаме да зарадвате близки и познати с нашите красиви великденски картички. Моделът е изключително стилен. Художниците на Cardbg умело съчетаха червения и черен цвят комбинирани с червени яйца, българска шевица и естествени материали. Картичката за Великден е с ..
2.50 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: 302
Стилна картичка за Великден. Моделът представлява готова отпечатана картичка, която се предлага на дребно и на едро. Всички търговци с магазини могат да пазаруват на ниски цени след като направят регистрация. Това може лесно да направите оттук. Картички за Великден воистина воскресе. Поздравът, ко..
2.50 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: L1321
Стилна картичка за Великден в свежи цветове с великденски елементи.Картичката е единична с размер 10,5/15,1 см. На гърба е бяла.На лицето се отпечатва логото на фирмата и текст, пожелание за Великден.Великденската картичка е отпечатана на висококачествен плътен картон.Допълнително предлагаме и пощен..
1.45 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: L1320
Великденски картички с пожелание, брандирани с фирмено лого.Картичките са единични, на лицевата страна се отпечатва вашето пожелание. За ваше улеснение предлагаме няколко варианта на текст, пожелание за Великден или може да изберете и предложеният от нас вариант на картичката, който гласи:"Екипът на..
1.45 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: L1319
Единична картичка за Великден, която можете да вземете по поръчка. С принт на лицето и място за лично послание и фирмено лого.От падащите менюта в дясно на снимката може да изберете дали към поръчката ви да добавим и обикновен бял пощенски плик. Пликовете ни са с лента за лесно залепване. Ако желает..
1.45 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: L1322
Посочената цена е при поръчка на 100 броя.Двойни великденски картички, които можете да използвате за поздрав към колегите и партньорите. На лицето може да отпечатаме вашето фирмено лого. Моделът е в стандартен пощенски формат с печат на лицевата страна и бял гръб. Вътрешната част на великденската ка..
1.69 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: L1323
Свеж модел поздравителна картичка за Великден, с който да пожелаете нещо мило на фирмените си партньори. Включва вашето фирмено логo и страхотно пожелание. Двойно отваряем модел с принт на лицето и бял гръб. Вътре можете да добавите допълнително послание лично от вас.Великденската картичка е произве..
1.69 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: L1318
Посочената цена е при поръчка на 100 броя.Чудесна картичка за Великден, който можете да използвате, за да поздравите колегите и партньорите си. Моделът включва печат на фирмено лого и пожелание на лицевата страна. Във вътрешността има достатъчно място за лично послание.Картичката не е налична, но мо..
1.69 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: 77
Посочената цена е при поръчка на 100 броя.Цветна великденска картичка по поръчка. Същия модел можете да намерите и в нежен мини вариант.  Цените включват: Печат на фирмено лого и великденско пожелание от лицевата страна, сгъната картичка в готов вид. Цени и Отстъпки: Посочени..
1.69 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: 74
Посочената цена е при поръчка на 100 броя.Нежна картичка за Великден в стандартен пощенски формат с принт на лицевата част и на гърба. Предлага се без пощенски плик, но ако искате да я приберете някъде, можеете да изберете подходящ вариант от категорията Пощенски пликове. Същия модел можете да намер..
1.69 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: L1318
Посочената цена е при поръчка на 100 броя. Красива великденска картичка с цветя и пиленца в стандартен пощенски формат. Двойно отваряем модел с принт на лицевата страна и на гърба. Отпечатана е върху едностранно хромов картон с пълноцветен офсетов печат. Цените включват: Печат на фирмено лого..
1.69 лв.

цената е с вкл. ДДС

Лилави мини картички за Великден с пиленца
✈ Очакваме доставка
Продуктов код: M106
Нежна картичка за Великден с пиленца и цветя в лилаво. Мини размерите ѝ я правят компактна и удобна за съхранение, освен това е чудесно допълнение към всеки подарък или изненада. Направена е от едностранно хромов картон и е с двойно отваряне, за да можете във вътрешната част да напишете кратко пожел..
0.50 лв.

цената е с вкл. ДДС

Цветни мини картички за Великден с яйце и пиленца
✈ Очакваме доставка
Продуктов код: M107
Цветна мини картички за Великден с типичните за празника символи - яйце и пиленца. Направена е в малки размери (5.5х7.5 см) от висококачествен картон, за да сме сигурни в качеството, което предлагаме. Двойноотваряем модел с принт на лицето и празно място във вътрешната част, на което да напишете сво..
0.50 лв.

цената е с вкл. ДДС

Мини картички за Великден с пиле и цветя
✈ Очакваме доставка
Продуктов код: M108
Още един чудесен мини вариант за поздрав за Великденските празници. Фактът, че картичката е малък размер, не означава, че няма къде да напишете вашите мили думи към получателя. Напротив, във вътрешната част има достатъчно място за кратко, но смислено послание. Ако пък нищо не ви идва наум, достатъчн..
0.50 лв.

цената е с вкл. ДДС

от 1 до 17 от общо 17 резултата (1 стр.)