Избор на категория
Вашата количка

Детски и парти салфетки, рамки за снимки

Детски и парти салфетки, рамки за снимки

Важни детайли за детското парти

Всяко едно детско тържество има нужда от някои допълнителни детайли, които да допълнят празничната атмосфера. Разбира се, едно от най-важните неща е красивата покана, с която да впечатлите гостите си. За самия купон пък имаме страхотни салфетки за декупаж и украси с героите на уингс, а за да увековечите незабравимите моменти, вземете интересна рамка за детски снимки.

Как да поръчате детски и парти салфетки или рамки за снимки?

Борса за картички и покани Cardbg предлага страхотните модели на българския производител Jue-box (Джу-бокс), утвърдил се на родния пазар в последните две десетилетия. Идейните предложения са изработени от качествени материали, за да сме сигурни в крайни продукт. Освен това са дело на професионални художници, специализирали се в сферата на парти артикулите.

Различните ни предложения можете да разгледате в нашия онлайн магазин, като предлагаме възможност за пазаруване на дребно и на едро с големи отстъпки от цените. Когато сте готови с избора си, просто уточнете броя на желаните продукти и завършете поръчката в няколко кратки стъпки. След уточняването на подробностите, ние се ангажираме да доставим желаните парти модели до вас във възможно най-кратък срок.

За тези, които биха искали да разгледат на живо различните парти предложения на Cardbg, имаме шоурум и магазин в град София. Там ще имате възможността също така да се срещнете и с наш консултант, който да отговори на всичките ви въпроси. Подробности за точната локация вижте на страницата Контакти, където ще намерите и другите начини за връзка с нас.

Парти артикули от Джубокс:

  • Парти предложенията ни са изработени от български производител с дългогодишен опит в сферата;
  • Създадени са с много любов, старание и внимание към детайла;
  • Осигуряваме възможност за атрактивни отстъпки при поръчка на по-големи количества детски и парти салфетки или рамки за снимки;
  • Работим бързо и всичко пристига при вас в кратки срокове;
  • Готови сме да отговорим на всичките ви въпроси, за да помогнем в избора на парти модели.
Продуктов код: AE218
Весела рамка за детски снимки с външен размер на рамката 20 х 23 см и дебелина 1 см. Размерът на прозорчето за снимката е 9 х 14 см. Рамката е със стойка на гърба и може да стои самостоятелно.Украсете детската стая с това идейно предложение или направете чудесен подарък на някого. Забавната цветна р..
3.50 лв.

цената е с вкл. ДДС

Продуктов код: AE217
Момичешките партита имат нужда от елегантен цветен акцент. Предлагаме ви един такъв с красивите салфетки с героите на Уингс. Можете да ги използвате за декупаж и украси, разбира се и за почистване.Какво е декупаж?Думата звучи доста специфично, но истината е, че идва от френски и означава "изрязвам"...
2.50 лв.

цената е с вкл. ДДС

Весели цветни салфетки с Мечо Пух, Йори и Тигър, 12 бр.
Не се предлага вече
Продуктов код: AE216
Всяко тематично парти има нужда от някои допълнения - като тези меки и атрактивни салфетки. Направени са в една от любимите детски теми - "Мечо Пух" от популярната анимация. Картинката включва героите Мечо Пух, Йори и Тигърчо. Парти салфетките са с размери 17х17 см и се предлагат по 12 бр в опаковка..
2.50 лв.

цената е с вкл. ДДС

от 1 до 3 от общо 3 резултата (1 стр.)