Избор на категория
Вашата количка

Детски и парти салфетки, рамки за снимки

Детски и парти салфетки, рамки за снимки

Важни детайли за детското парти

Всяко едно детско тържество има нужда от някои допълнителни детайли, които да допълнят празничната атмосфера. Разбира се, едно от най-важните неща е красивата покана, с която да впечатлите гостите си. За самия купон пък имаме страхотни салфетки за декупаж и украси с героите на уингс, а за да увековечите незабравимите моменти, вземете интересна рамка за детски снимки.

Как да поръчате детски и парти салфетки или рамки за снимки?

Борса за картички и покани Cardbg предлага страхотните модели на българския производител Jue-box (Джу-бокс), утвърдил се на родния пазар в последните две десетилетия. Идейните предложения са изработени от качествени материали, за да сме сигурни в крайни продукт. Освен това са дело на професионални художници, специализирали се в сферата на парти артикулите.

Различните ни предложения можете да разгледате в нашия онлайн магазин, като предлагаме възможност за пазаруване на дребно и на едро с големи отстъпки от цените. Когато сте готови с избора си, просто уточнете броя на желаните продукти и завършете поръчката в няколко кратки стъпки. След уточняването на подробностите, ние се ангажираме да доставим желаните парти модели до вас във възможно най-кратък срок.

За тези, които биха искали да разгледат на живо различните парти предложения на Cardbg, имаме шоурум и магазин в град София. Там ще имате възможността също така да се срещнете и с наш консултант, който да отговори на всичките ви въпроси. Подробности за точната локация вижте на страницата Контакти, където ще намерите и другите начини за връзка с нас.

Парти артикули от Джубокс:

  • Парти предложенията ни са изработени от български производител с дългогодишен опит в сферата;
  • Създадени са с много любов, старание и внимание към детайла;
  • Осигуряваме възможност за атрактивни отстъпки при поръчка на по-големи количества детски и парти салфетки или рамки за снимки;
  • Работим бързо и всичко пристига при вас в кратки срокове;
  • Готови сме да отговорим на всичките ви въпроси, за да помогнем в избора на парти модели.

Няма добавени продукти в тази категория.