Избор на категория
Вашата количка

Авторски картини

Авторски картини

Какво представляват картините на Джу-бокс

Специфичното на нашите картини:

  • Картините ни са уникални, всяка една е различна от останалите, дори да е със същите елементи и стил. Купувайки картина от нас, вие ще подарите наистина уникален и неповторим подарък;
  • Всяка картина е поставена в рамка. Рамките са олекотени и могат да се поставят по два начина - настолни на маса, бюро или секция и стенни. Гърба на картините така е изработен, че дава възможност те да се закачат на стена или да се поставят на равна повърхност;
  • Картините са обемни, релефни, което създава 3Д ефект.

Важни детайли за вашия подарък

Всяко тържество или празник, на който сте поканени има нужда от красив подарък, с който да зарадвате и уважите вашите приятели. Разбира се, освен подаръка едно от най-важните неща е и красивата картичка, с която да впечатлите приятелите си. За празника предлагаме страхотни авторски картини.

Как да поръчате красиви картини за различни празници?

Борса за картички и покани Cardbg предлага страхотните модели картини на българския производител Jue-box (Джу-бокс), утвърдил се на родния пазар в последните две десетилетия. Идейните предложения са изработени от качествени материали, за да сме сигурни в крайния продукт. Освен това са дело на професионални художници, специализирали се в сферата рисуването и художественото изкуство.

Различните ни предложения можете да разгледате в нашия онлайн магазин, като предлагаме възможност за пазаруване на дребно и на едро с големи отстъпки от цените. Когато сте готови с избора си, просто уточнете броя на желаните продукти и завършете поръчката в няколко кратки стъпки. След уточняването на подробностите, ние се ангажираме да доставим желаните ръчно рисувани картини до вас във възможно най-кратък срок.

За тези, които биха искали да разгледат на живо различните предложения на авторски картини на Cardbg, имаме шоурум и магазин в град София. Там ще имате възможността също така да се срещнете и с наш консултант, който да отговори на всичките ви въпроси. Подробности за точната локация вижте на страницата Контакти, където ще намерите и другите начини за връзка с нас.

Релефни и обемни картини от Джубокс:

  • Картините ни са изработени от български производител с дългогодишен опит в сферата;
  • Създадени са с много любов, старание и внимание към детайла;
  • Осигуряваме възможност за атрактивни отстъпки при поръчка на по-големи количества картини;
  • Работим бързо и всичко пристига при вас в кратки срокове;
  • Готови сме да отговорим на всичките ви въпроси, за да помогнем в избора на картини за вашия повод и празник, на който сте поканени.

Няма добавени продукти в тази категория.