Луксозни опаковки

Торбички за подаръци с коледни мотиви.

Избери размер:
Хартиени торбички за Коледа и Нова година | големи коледни торбички за подаръци р-р 24х39х12 см № 15

големи коледни торбички за подаръци р-р 24х39х12 см № 15
Цена: 1.52 лв.

Детайли »
Хартиени торбички за Коледа и Нова година | торбички за календари, подаръци р-р 24х39х12 см № 14

торбички за календари, подаръци р-р 24х39х12 см № 14
Цена: 1.52 лв.

Детайли »
Хартиени торбички за Коледа и Нова година | големи торбички за подаръци 24х39х10 см

големи торбички за подаръци 24х39х10 см
Цена: 1.52 лв.

Детайли »
Хартиени торбички за Коледа и Нова година | торби за коледа червени топки р-р 16х26х10 см

торби за коледа червени топки р-р 16х26х10 см
Цена: 1.15 лв.

Детайли »
Хартиени торбички за Коледа и Нова година | подаръчна торбичка със снежни човеци р-р 16х26х10 см № 10

подаръчна торбичка със снежни човеци р-р 16х26х10 см № 10
Цена: 1.15 лв.

Детайли »
Хартиени торбички за Коледа и Нова година | коледна торбичка р-р 16х27х10 см

коледна торбичка р-р 16х27х10 см
Цена: 1.15 лв.

Детайли »
Хартиени торбички за Коледа и Нова година | Коледна торбичка за подарък размер 16х27х10 см № 9

Коледна торбичка за подарък размер 16х27х10 см № 9
Цена: 1.15 лв.

Детайли »
Хартиени торбички за Коледа и Нова година | Коледна торбичка с дядо Коледа р-р 11х18х6 см № 4

Коледна торбичка с дядо Коледа р-р 11х18х6 см № 4
Цена: 0.75 лв.

Детайли »
Хартиени торбички за Коледа и Нова година | малка коледна торбичка за подарък р-р 11х18х6 см № 6

малка коледна торбичка за подарък р-р 11х18х6 см № 6
Цена: 0.75 лв.

Детайли »