Избор на категория
Вашата количка

Общи условия

Изпращането, потвърждаването по телефон на поръчката и нейното плащане означава, че Вие сте прочели Общите условия на www.cardbg.com и сте се съгласили с тях, както и че сте запознати с нашата политика на поверителност.

Сайтът www.cardbg.com е собственост на фирма ДЖУ-БОКС ТРЕЙД ЕООД. В него можете да получите подробна информация за всеки продукт /цена, разфасовка, размери/. Ако за даден продукт липсва информация, такава можете да получите на телефоните на сайта.

Показаната цена на всяка стока е крайна без стойността на доставката.

Капариране

Отпечатването на текст или изработването на индивидуална покана се смята съгласно закона индивидуална поръчка /ЗЗП, чл. 57, ал. 3/. Необходимо е поръчката да бъде предварително капарирана с 50% от общата стойност. Капарото гарантира сигурността на поръчката. При капариране на индивидуални поръчки, ако тя е стартирана и клиента желае да се откаже от поръчката, капарото не се възстановява.

Капарирането може да направите на място в нашия офис само след предварителна уговорка с нас на посочения телефон в сайта в меню Контакт или по банков път след изпращане на банковата сметка с обобщена поръчка на ваш и-мейл.

При преводи и поръчки от чужбина:

Ако желаете да направите и получите поръчка в чужбина, е необходимо авансово да заплатите цялата направена поръчка + стойността на транспорта, тъй като куриерите не доставят пратки в чужбина с наложен платеж.

Ако желаете да направите капаро от чужбина комисионните, които удържа банката за превода /ако има такива/ са за ваша сметка.

Отговорност за предоставяните продукти

www.cardbg.com не носи отговорност за евентуални различия в цветовете на поръчаните стоки, дължащи се на различните модели компютърни дисплеи и техните индивидуални настройки. Уеб сайтът си запазва правото по всяко време да актуализира цените, наименованията и подробните описания на продуктите, без да е необходимо да уведомява предварително своите клиенти.


Промяна на цени на стоки

www.cardbg.com има право да променя цените по всяко време, без да е необходимо предварително да уведомява клиентите си. Потребителят е длъжен да заплати цената, която е била актуална към момента на даване на поръчката.

www.cardbg.com може да променя Общите условия по всяко време, като след промяната датата на публикация се актуализира. Потребителят се ангажира да посещава страницата с публикуваните Общи условия, за да се информира навреме за евентуални промени. 

Политика на поверителност, регистрация и защита на личните данни

Нашата цел е уеб страницата ни да е максимално опростена и лесно достъпна. Грижим се и за сигурното и ползване, за да сте спокойни, че личнитге ви данни са защитени, обработвани законосъобразно, добросъвестно и по прозрачен начин. Повече информация относно защита на личните данни може да прочетете тук.