Избор на категория
Вашата количка

Малки двойни картички за имен ден с червени цветя

Малки двойни картички за имен ден с червени цветя
✈ Очакваме доставка

Малки двойни картички за имен ден с червени цветя

  • Размер в см.: 5.5x7.5
  • Включен ли е плик в цената: Не
  • Продуктов код: M278
Цена:
0.50 лв.

Минимален брой за търговци - 10 бр.

Още един чудесен мини вариант, с който да поздравите някого за втория най-важен празник – имения ден. Флоралните мотиви в малката двойна картичка за имен ден със сигурност ще допаднат на повечето получатели. Компактните размери (5.5 см на 7.5 см, вертикално) пък решават проблема със съхранението и няма начин да объркат плановете ви за опаковане на вашата изненада.

Малката двойна картичка за имен ден е изработена от фирма Джу-бокс (Jue-box), която е с доказан опит в сферата повече от две десетилетия. Моделите ѝ са направени с много любов и внимание към детайлите, освен това са с гарантирано качество.

Защо да вземете от нашите картички за имен ден?

  • Ще намерите различни размери, модели и стилове;
  • Можете да разчитате на кратките срокове за доставка;
  • Предлагаме атрактивни цени на нашите поздравителни картички.

Може да харесате още

Минимален брой за търговци - 5 бр.Картичката за имен ден в розово и жълто е стилен модел с прозорче и кратък поздрав – „Честит Имен Ден!“. Подходяща е..
3.00 лв.
Картичка за имен ден с цвят в синьо и лилаво е свежо предложение, с което да поздравите любим човек за неговия празник. Раздвиженият дизайн определено..
2.00 лв.
Минимален брой за търговци - 10 бр.Изящната малка картичка за имен ден с цветя е подходяща за допълнение към всеки един подарък. Можете да я сложите д..
0.50 лв.
Малка двойна картичка за имен ден с червени цвета е чудесно допълнение към всеки подарък. Не пропускайте да отправите своите пожелания към именика с п..
0.50 лв.