Избор на категория
Вашата количка

Луксозни любовни картички тип хармоника

Луксозни любовни картички
Луксозни любовни картички
Луксозни любовни картички
Луксозни любовни картички

Луксозни любовни картички тип хармоника

  • Размер в см.: 11x18.5
  • Включен ли е плик в цената: Да
  • Продуктов код: 32757
Цена:
4.20 лв.

цената е с вкл. ДДС

Минимален брой за търговци - 5 бр.

Луксозни любовни картички в цвят екрю с релефни перлени цветя. Моделът е тип хармоника, троен, и изключително нежен. Подходящ начин да изразите чувствата си към любимия човек и да го зарадвате за Свети Валентин или по някакъв личен повод. Предлага се с чудесен червен плик, в който можете да приберете картичката и да я запечатите. 

Тази елегантна картичка за любов не е с готово пожелание, така че ще ви се наложи да помислите. Със сигурност обаче няма да сбъркате, ако изберете този вариант, защото е много красив и с чудесни детайли. Освен това тройното отваряне ви дава възможност за едно по-дълго пожелание, в което да кажете всичко, което бихте искали.

Луксозната картичка за влюбени е изработена от експертите на фирма Джу-бокс (Jue-box), която е сред водещите имена при производството на картички и покани у нас. В създаването на модела са участвали професионални художници с голям опит в бранша, защото любовта заслужава специално отношение.


Начини на доставка:

  • От наш магазин в гр. София, ж.к. Младост 1, ул. Никола Генадиев, бл. 49 А, магазин 2 (отваряне на карта)
  • Еконт от 1 до 3 работни дни

Доставката е за ваша сметка. Цените са според тарифния план на всеки куриер.

Начини на плащане:

  • На място в магазина ни (в брой или с карта)
  • Плащане в брой или с карта на куриер
  • Чрез банков превод /поръчката се изпълнява след получена сума/

Може да харесате още

Минимален брой за търговци - 5 бр.Свети Валентин, рожденият ден, именният ден или някакъв друг личен повод на любимата жена са чудесна възможност да п..
2.40 лв.

цената е с вкл. ДДС

Минимален брой за търговци -5 бр.Търсите най-подходящия начин да изразите любовта си и да покажете на любимия човек колко ценен е той/тя за вас?! Напр..
2.40 лв.

цената е с вкл. ДДС

Минимален брой за търговци -5 бр.Любовни картички с мишле и червени рози за Свети Валентин или някой личен празник на любимия човек. Прекрасен двоен м..
2.40 лв.

цената е с вкл. ДДС

Минимален брой за търговци - 5 бр. Картичката за Свети Валентин за жена можете да я намерите в два цвята - екрю и розово. Моделът е влюбено мече със ..
2.40 лв.

цената е с вкл. ДДС