Избор на категория
Вашата количка

Луксозни кутии за подаръци на едро, сини кутии, квадратни кутии, размер 12х12х5 см

Луксозни кутии за подаръци на едро, сини кутии, квадратни кутии, размер 12х12х5 см

Луксозни кутии за подаръци на едро, сини кутии, квадратни кутии, размер 12х12х5 см

  • Размер в см.: 12x12x5
  • Продуктов код: KM40
Цена:
3.15 лв.

цената е с вкл. ДДС

Отстъпки за количества

100 бр. или повече за 2.35 лв.

цените са с вкл. ДДС

Минимален брой за поръчка: 5

Предлагаме ви картонени кутии изработени от висококачествен италиански картон с лека релефна структура.

Цвета на кутиите е наситено тъмно син.

Посочената цена е за минимален брой 5 кутии. При отваряне на продукта електронният магазин ще калкулира автоматично общата крайна сума за 5 броя кутии. Цената е крайна с включено ддс. В дясно на продукта ще видите нашите отстъпки за количества. Избирайки желаният брой, сайтът ще калкулира общата крайна цена.

Сините кутии се предлагат както на дребно с минимален брой 5, така и на едро на преференциални цени. Ако сте търговец с магазин и желаете да пазарувате на едро, е необходимо да направите регистрация от тук. Преди да активираме вашия профил, ще се свържем с вас по телефона за потвърждение.

За лесно транспортиране и съхранение подаръчните кутии се предлагат несглобени. Вие лесно може да сглобите вашата кутия следвайки сгъвките и очертанията, без да се налага да лепите.

Стараем се да поддържаме количества от сините кутии на склад. Но, ако все пак към момента на вашата поръчка нямаме достатъчно бройки, лесно и бързо можем да произведем нужното количество. Кутиите са производство на нашата фирма Джу-бокс и не е проблем да подсигурим количества от кутийките.

Параметри на сините кутии

Кутията е с отделен капак с размери в сглобен вид 12х12х5 см.

Грамажът на картона е 190  и е достатъчно плътен за формата на кутийката.

Кутиите са тъмно сини и релефни със структура и от двете страни. 

За какво са подходящи картонените кутии

Изделието е подходящо за малки подаръци, за поставяне на колани, а също и на бонбони.

За завършен вид на вашия подарък или изделие предлагаме хартия тишу, която се поставя в кутийката под изделието. Нейната цел е да уплътни разстоянието, което остава между подаръка и кутията, а също придава и елегантен, завършен вид.  Ако поставяте храна от типа на бонбони или друго, може би е добре и съветваме да потърсите хартия, който е подходяща за храни. Тя не попива и е със специална структура. Хартията тишу, която предлагаме в онлайн магазина Cardbg, не е подходяща за храни, тя е подаръчно изделие и е предназначена за опаковане на подаръци. 

Посочените цени са актуални към месец април 2022 година.

Начини на доставка:

  • От наш магазин в гр. София, ж.к. Младост 1, ул. Никола Генадиев, бл. 49 А, магазин 2 (отваряне на карта)
  • Еконт от 1 до 3 работни дни

Доставката е за ваша сметка. Цените са според тарифния план на всеки куриер.

Начини на плащане:

  • На място в магазина ни (в брой или с карта)
  • Плащане в брой или с карта на куриер
  • Чрез банков превод /поръчката се изпълнява след получена сума/

Другите купиха също

Черни картонени кутии изработени от висококачествен италиански картон. Нашите кутии са идеално решение за опаковане на вашите подаръци. Размерът на ку..
3.10 лв.

цената е с вкл. ДДС

Тънка едноцветна хартия в бежов, крафт цвят. Използва за опаковане и създаване на украси. Можете да я закупите на пакети от по 20 листа като обявената..
5.30 лв.

цената е с вкл. ДДС

Нежна и изключително лека бяла тишу хартия за опаковане на подаръци и уплътняване на кутии. В пакети от по 20 листа с размери 50х75 см. Цената на един..
5.30 лв.

цената е с вкл. ДДС

Направете изненадите си за любимите хора невероятно красиви с нашата тишу хатия, която е с ярка водоустойчиви и неизбледняващи цветове. Изработена е о..
5.30 лв.

цената е с вкл. ДДС

Може да харесате още

Посочената цена е за 25 броя несглобени кутии. Размер на основата - 9 х 14 см Височина - 4 см Кутиите са пакетирани по 25 броя, единични бройки или..
2.00 лв.

цената е с вкл. ДДС

Минимален брой за търговци - 10 Кутиите са от тъмно кафяв, шоколадов цвят. ЦЕНИ и ОТСТЪПКИ: за 10 броя - 3,50 лв/бр - сглобени за 50 бр - 2,36 лв - не..
5.00 лв.

цената е с вкл. ДДС

Минимален брой за търговци - 10 Кутиите са от луксозен, плътен бял перлен картон. Цените важат и за перлени кутии в различни цветове - златно, сребърн..
5.50 лв.

цената е с вкл. ДДС

Кутията е тип пирамида с паделка от сатен. Предлагат се налични брой от бял сатенен картон със структура При поръчка на и над 100 броя - 1,78 лв / бр...
2.65 лв.

цената е с вкл. ДДС