Избор на категория
Вашата количка

Красиви ръчно изработени картички рисувани с акрилни бои

Красиви ръчно изработени картички рисувани с акрилни бои

Красиви ръчно изработени картички рисувани с акрилни бои

 • Размер в см.: 10,5x21
 • Включен ли е плик в цената: Да
 • Продуктов код: 202402
Цена:
9.50 лв.

цената е с вкл. ДДС

Ръчно изработени картички от Джубокс. Всеки модел е различен от останалите и е уникален. Нарисувани са в един стил с изображение дървото на живота.

Размерът на картичките е голям 10,5х21 см. и всяка е с луксозен пощенски плик. Капакът на плика е с лепило. Моделите се рисуват с акрилни бои, допълнително се украсяват със златни бои и златиста вакса. Картичките са оригинални тъй като имат релеф, част от елементите са обемни.

Какво символизира дървото на живота?

Дървото на живота е древен и универсален символ, който има различни значения в различните култури и религии. Основните символики, свързани с дървото на живота, включват:

 • Свързаност и единство: Дървото на живота символизира свързаността на всички форми на живот на Земята. Корените му се свързват със земята, клоните му достигат към небето, а стволът свързва двете сфери, показвайки как всичко в природата е взаимосвързано.
 • Растеж и развитие: Както дървото расте и се развива, така и хората преминават през различни етапи в живота си. Дървото на живота символизира личния растеж, развитие и усилието да се достигне по-висше състояние на съзнание и мъдрост.
 • Безсмъртие и възраждане: Много култури виждат дървото на живота като символ на безсмъртие и възраждане. Когато дървото хвърли листата си през есента и ги възвърне през пролетта, това е символ на цикличния характер на живота и непрекъснатото възраждане.
 • Мъдрост и знание: В някои култури дървото на живота е символ на мъдрост и знание. Например, в скандинавската митология, Игдразил е световното дърво, което свързва различните светове и съдържа цялото знание на вселената.
 • Защита и сигурност: Дървото може да бъде символ на защита и сигурност, предоставяйки сянка и подслон на всички, които се приближат до него.

Тези символики се преплитат и развиват в различни митологии и религии като в християнството, будизма, кабала, келтската митология и много други.

Защо да подарим картичка с дървото на живота?

Подаряването на картичка с изображение на дървото на живота носи със себе си множество положителни и значими символики, което я прави изключително подходящ и смислен подарък за всякакъв повод - рожден ден, юбилей, имен ден и други. Ето няколко причини защо да изберете такава картичка:

 • Израз на свързаност: Дървото на живота символизира свързаността между хората и природата, както и между отделните хора. Подаряването на такава картичка може да бъде начин да изразите вашата свързаност и близост с получателя.
 • Пожелание за растеж и развитие: Дървото на живота е символ на личния растеж и развитие. Картичка с това изображение може да бъде подходяща за поздравления при важни житейски събития като дипломиране, нова работа или рожден ден, като пожелание за успех и напредък.
 • Вдъхновение за ново начало: Символиката на растението включва възраждане и ново начало. Такава картичка е особено подходяща за моменти на преход или ново начало в живота на получателя, като нова година, преместване в нов дом или нов проект.
 • Израз на пожелания за здраве и дълголетие: Дървото на живота е и символ на здравето и дълголетието. Подаряването на такава картичка може да бъде начин да пожелаете здраве и дълголетие на близък човек.
 • Мъдрост и знание: Ако искате да подчертаете мъдростта и знанието на получателя или да му пожелаете да продължи да търси и придобива мъдрост, този модел е подходящ избор.
 • Уникалност и универсалност: Дървото на живота е универсален символ, който е разпознаваем в много култури и религии. Това прави картичката подходяща за разнообразни получатели и поводи, като същевременно тя носи уникален и дълбок смисъл.

С подаряването на картичка с изображение на дървото на живота, вие предавате положителни и вдъхновяващи послания, които могат да бъдат оценени и разбирани от почти всеки.


Начини на доставка:

 • Предварително направени поръчки по телефон или през сайта може да вземете на място от наш офис в град София, ж.к. Младост 1, ул. Никола Генадиев № 5, бл. 49 А, офис 2 (отваряне на карта)
 • Ако желаете пратката да е по куриер, работим с Еконт. Доставката е за ваша сметка. Цените са според тарифния план на куриера.

Поръчки направени след 15 часа се обработват на следващия работен ден.

Начини на плащане:

 • На място в офиса ни в град София в брой
 • На куриер в брой /наложен платеж/
 • Чрез банков превод /поръчката се изпълнява след получена сума/

Може да харесате още

Ръчно изработена картичка с естествени материали...
8.90 лв.

цената е с вкл. ДДС

Луксозен пощенски плик с ръчно изработена украса. Всеки плик е уникат. При поръчки на едро пликовете се предлагат с украси микс...
8.90 лв.

цената е с вкл. ДДС