Избор на категория
Вашата количка

Картички с пожелание за кръщене

Картички с пожелание за кръщене
✈ Очакваме доставка

Картички с пожелание за кръщене

  • Размер в см.: 10.5x16
  • Включен ли е плик в цената: Да
  • Продуктов код: 262
Цена:
2.40 лв.

цената е с вкл. ДДС

Минимален брой за търговци - 5 бр.

Стилна картичка за един специален момент в живота на най-малките - тяхното кръщене. Нежен модел в бяло и златно с картинки на бебешки крачета, цвете и мече. Освен това включва мило послание, което ви спестява усилията да измисляте специални думи. Ако все пак държите да напишете нещо и вие, имате възможност да го направите във вътрешната част на картичката.

Какво гласи посланието:

"С най-добри пожелания на този прекрасен ден! Да разбереш чудото на живота, означава да го държиш в ръцете си! Честито кръщене!"

Какво прави нашите картички по-специални?

Чудесните ни предложения за Светото кръщение на децата са произведени от българската фирма Джу-бокс, успешно развиваща се на родния пазар през последните две десетилетия. Всеки модел е разработен от професионални художници с дългогодишен опит, а за изработката на картичките се използват качествени материали от проверени във времето доставчици на суровини.

Няколко идеи какво да напишете на картичката за кръщене:

  • "Честито тайнството на милата ви рожбата, скъпи родители! Нека Бог ви дари със светлина, доброта, любов, мир, спокойствие и чистота!"
  • "От днес нататък във вашия дома влизат вярата, надеждата и любовта, за да благословят детенцето ви мило на този специален празник – неговото свето кръщене!"
  • "Честито Кръщене! Пожелаваме му да е добро, с чиста душа и светли мисли и да не спира са се радва много на света!"
  • "Нека Господ Бог бди над теб, детенце мило, и нека ти донесе много здраве, радост, благодат и любов и късмет във всеки час!"

Може да харесате още

Детска картичка 3D с брокат
✈ Очакваме доставка
Весела 3D детска картичка с релефни елементи. Направена е в свежи цветове и картинката включва някои от любимите животни на хлапетата. Отварянето е ти..
5.50 лв.

цената е с вкл. ДДС

Минимален брой за търговци - 5 бр.Забавна детска картичка, която ще впечатли не само родителите, но и малкия получател. Моделът е направен с издърпван..
5.50 лв.

цената е с вкл. ДДС

Минимален брой за търговци - 5 бр.Различни варианти ефектни 3D детски картички с релеф. Страхотни модели с едно от любимите животни на всички деца - м..
5.00 лв.

цената е с вкл. ДДС

Ефектна картичка - кутия, с която няма начин да не направите впечатление. Предлага се без отпечатания текст от снимката. Във вътрешната част можете да..
6.90 лв.

цената е с вкл. ДДС