Избор на категория
Вашата количка

Картички за Свети Валентин, любовни модели микс ниска цена Промо

Картички за Свети Валентин, любовни модели микс ниска цена Промо
отстъпки за количества

Картички за Свети Валентин, любовни модели микс ниска цена Промо

  • Размер в см.: 10.5x16
  • Включен ли е плик в цената: Да
  • Продуктов код: MIX
Цена:
3.00 лв.

цената е с вкл. ДДС

Отстъпки за количества

35 бр. или повече за 1.30 лв.
50 бр. или повече за 1.20 лв.
100 бр. или повече за 0.99 лв.

цените са с вкл. ДДС

Само за Свети Валентин предлагаме избор от 7 модела поздравителни картички за влюбени на много ниски и промоционални цени с отстъпки до 50%.

Отстъпката важи при покупка на картички на едро и на дребно. Моделите са българско производство отпечатани по дизайн и проект на български автори и художници.

В какво се състои промоцията на картички за влюбените?

Промоцията важи при избор на модели микс от посочените на снимката или това са всички картички среден формат с размер 10,5х16 см, които може да видите в категория "Картички за любовта". Единственото условие, за да ползвате отстъпките посочени в дясно, е да изберете съответният брой картички, като отстъпките започват от 35 броя и нагоре. Може да изберете по колкото желаете бройки от даден вид. Също така не е задължително да поръчате от всички модели от снимката, може да изберете конкретна картичка с конкретен брой от нея.

Как да поръчам моделите картички за любов, които желая?

Когато направите поръчката, накрая ще видите поле "Пояснения", където може да напишете кодовете и бройките на желаните от вас картинки.

Ако това ви затруднява и мислите, че ще ви отнеме време, можете след като сте направили поръчката, да ни се обадите на тел.: 0888426210 и да продиктувате желаните кодове и бройки или да ни ги изпратите на и-мейл: card@cardbg.com.

За улеснение тук посочваме линк към седемте модела картички за деня на влюбените в промоция:

  Всички модели са окомплектовани с бял пощенски плик и с целуфан.

 

Начини на доставка:

  • Предварително направени поръчки по телефон или през сайта може да вземете на място от наш офис в град София, ж.к. Младост 1, ул. Никола Генадиев № 5, бл. 49 А, офис 2 (отваряне на карта)
  • Ако желаете пратката да е по куриер, работим с Еконт. Доставката е за ваша сметка. Цените са според тарифния план на куриера.

Поръчки направени след 15 часа се обработват на следващия работен ден.

Начини на плащане:

  • На място в офиса ни в град София в брой
  • На куриер в брой /наложен платеж/
  • Чрез банков превод /поръчката се изпълнява след получена сума/

Може да харесате още

Минимален брой за търговци - 5 бр.Свети Валентин, рожденият ден, именният ден или някакъв друг личен повод на любимата жена са чудесна възможност да п..
3.00 лв.

цената е с вкл. ДДС

Минимален брой за търговци -5 бр.Търсите най-подходящия начин да изразите любовта си и да покажете на любимия човек колко ценен е той/тя за вас?! Напр..
3.00 лв.

цената е с вкл. ДДС

Минимален брой за търговци -5 бр. Любовни картички с мишле и червени рози за Свети Валентин или някой личен празник на любимия човек. Прекрасен двоен..
3.00 лв.

цената е с вкл. ДДС

Минимален брой за търговци - 5 бр. Картичката за Свети Валентин за жена можете да я намерите в два цвята - екрю и розово. Моделът е влюбено мече със ..
3.00 лв.

цената е с вкл. ДДС