Избор на категория
Вашата количка

Картички за Баба Марта Пижо и Пенда

Картички за Баба Марта Пижо и Пенда

Картички за Баба Марта Пижо и Пенда

  • Размер в см.: 10.5x16
  • Включен ли е плик в цената: Да
  • Продуктов код: 274
Цена:
3.00 лв.

цената е с вкл. ДДС

Минимален брой за търговци - 5 бр.

Традициите в днешно време не са каквито бяха, но въпреки това има някои обичаи, които остават във времето. Такива са и тези, свързани с Баба Марта. Но освен с красива мартеница, можете да зарадвате близки и приятели с красиви картички от борса за картички и покани Cardbg. Предлагаме ви един чудесен модел в преобладаващо зелено с популярните "герои" Пижо и Пенда.

Картичката за Баба Марта е в стандартен пощенски формат с размери 10.5х16см. Двойно отваряема с принт на лицевата част и на гърба. Отпечатана е на висококачествен картон с пълноцветен офсетов печат. Предлага се заедно с бял плик за писма, в който може да бъде съхранена. Ако искате обаче нещо по-цветно, лъскаво или луксозно, разгледайте останалите модели в категорията Пощенски пликове.

Картичката за Баба Марта е с готово послание за по-голямо улеснение за всички онези, които нямат време да мислят пожелания или пък писането не е най-големият им талант. Ето какво пише на картичката:

"Честита баба Марта!

С усмивка като Пижо,

с бузки като Пенда."

Кои са Пижо и Пенда?

Според легендата те са млади влюбени, чиято любовна история става символ на възраждащия се живот през пролетта. Двамата живеели преди много време на територията на нашата страна. Пижо бил голям хубавец, но в същото време много скромен и трудолюбив. Непрекъснато нещо работел и затова бузите му винаги били червени. Неговата любима Пенда също не отстъпвала по красота и била добра и искрена девойка с черна коса и бяла кожа. Двамата толкова били запленени един от друг, че вдигнали шумна сватба, на която поканили хората от няколко села. И понеже всички били възхитени от двойката, решили да ги обезсмъртят в две фигури - на червен момък и бяла невеста.


Начини на доставка:

  • От наш магазин в гр. София, ж.к. Младост 1, ул. Никола Генадиев, бл. 49 А, магазин 2 (отваряне на карта)
  • Еконт от 1 до 3 работни дни

Доставката е за ваша сметка. Цените са според тарифния план на всеки куриер.

Начини на плащане:

  • На място в магазина ни (в брой или с карта)
  • Плащане в брой или с карта на куриер
  • Чрез банков превод /поръчката се изпълнява след получена сума/

Може да харесате още

Картички за баба марта
✈ Очакваме доставка
Минимален брой на едро - 5..
2.00 лв.

цената е с вкл. ДДС

Минимален брой за търговци - 10 бр.Малка синя картичка за Баба Марта с Пижо и Пенда. И не мислете, че мини размерите ѝ са недостатък, напротив - правя..
0.30 лв.

цената е с вкл. ДДС

Минимален брой за търговци - 10 бр.Малка вертикална картичка за Баба Марта в син цвят. Моделът е с картинка на мартеничка с Пижо и Пенда и поздрав за ..
0.30 лв.

цената е с вкл. ДДС

Минимален брой за търговци - 10 бр.Милите жестове към любимите хора нямат размер. Затова нашата красива малка картичка със свежи цветя е един чудесен ..
0.30 лв.

цената е с вкл. ДДС