Избор на категория
Вашата количка

Картичка Честит рожден ден

Картичка Честит рожден ден
Ново

Картичка Честит рожден ден

  • Размер в см.: 11,5x16
  • Включен ли е плик в цената: Да
  • Продуктов код: 335
Цена:
3.00 лв.

цената е с вкл. ДДС

Свежа картичка в пъстри наситени цветове. Картичката е с надпис на лицето Честит рожден ден. Отваря се и има достатъчно място да я надпишете. Моделът е подходящ за жена, младо момиче, teenager.

Защо да купя картички на едро от Джу-бокс?

Купуването на картички на едро от Джу-бокс може да има редица предимства, които включват качество, персонализация, икономия на разходи и разнообразие. Ето някои от основните причини:

1. Високо качество на продуктите

Jue-box е известен със своето внимание към детайла и използването на висококачествени материали. Купуването на картички на едро от нас гарантира, че ще получите продукти, които изглеждат професионално и издръжливо.

2. Икономия на разходи

Купуването на едро често предлага значителни отстъпки, което прави цената на единична картичка много по-ниска, отколкото при закупуване на малки количества. Това е особено изгодно за бизнеси или организации, които редовно използват картички.

3. Голям избор на дизайни и стилове

При нас от Cardbg можете да избирате от голямо разнообразие от готови дизайни на поздравителни картички и покани за всички поводи - покани за сватба, покани за кръщене, покани за юбилеи. Това ви дава гъвкавостта да подберете точния вид и стил, който пасва на вашата марка или събитие.

4. Удобство и бърза доставка

Купуването на едро може да ви спести време и усилия, тъй като получавате всичко необходимо в една доставка. Фирма Джу-бокс трейд предлага и бързи срокове за изпълнение и доставка, което е важно за бизнеси със стриктни графици.

5. Подходящо за различни поводи

Независимо дали се нуждаете от картички за бизнес, сватби, празници, рождени дни именни дни или други специални събития, купуването на едро ви гарантира, че винаги ще имате достатъчно картички на разположение за всеки повод.

6. Екологични опции

Предлагаме екологично чисти опции за печат и материали, което е важно за много съвременни потребители и бизнеси, които се стремят да намалят своя въглероден отпечатък.

7. Поддръжка и обслужване на клиенти

Компанията предлага отлична поддръжка на клиенти, готови да помогнат с всякакви въпроси или проблеми, които може да имате. Това включва и професионални съвети относно избора на дизайн и модел за конкретния повод..

Закупуването на картички на едро предоставя комбинация от качество, персонализация, икономия на разходи и удобство, което го прави привлекателен избор за много клиенти. За да пазарувате на едро, е нужна регострация, която лесно и бързо може да направите от тук.

Начини на доставка:

  • Предварително направени поръчки по телефон или през сайта може да вземете на място от наш офис в град София, ж.к. Младост 1, ул. Никола Генадиев № 5, бл. 49 А, офис 2 (отваряне на карта)
  • Ако желаете пратката да е по куриер, работим с Еконт. Доставката е за ваша сметка. Цените са според тарифния план на куриера.

Поръчки направени след 15 часа се обработват на следващия работен ден.

Начини на плащане:

  • На място в офиса ни в град София в брой
  • На куриер в брой /наложен платеж/
  • Чрез банков превод /поръчката се изпълнява след получена сума/

Може да харесате още

Минимален брой за търговци -5 бр.Текст на картичката: "За теб! Наздраве за твоя рожден ден! Много здрав бъди, джобове пълни с пари! Радост, щастие, ..
2.50 лв.

цената е с вкл. ДДС

Картички за рожден ден с маргаритки
✈ Очакваме доставка
Минимален брой за търговци -5 бр.Текст на картичката: "Нека всичко, което си пожелаеш, да се сбъдне!"..
2.50 лв.

цената е с вкл. ДДС

Минимален брой за търговци - 5..
2.50 лв.

цената е с вкл. ДДС