Избор на категория
Вашата количка

Картичка с пожелание за успехи и постижения

Картичка с пожелание за успехи и постижения
✈ Очакваме доставка

Картичка с пожелание за успехи и постижения

  • Размер в см.: 10.5x16
  • Включен ли е плик в цената: Да
  • Продуктов код: 278
Цена:
3.00 лв.

цената е с вкл. ДДС

Минимален брой за търговци - 5 бр.

Стилна картичка, с която да поздравите близък, приятел или просто познат за някакъв постигнат успех. Моделът е с готово пожелание, за да ви спести време и усилия. Специално създаден е от опитния екип на майсторите в производството на картички и покани Джубокс. Отпечатан е върху едностранно хромов картон с пълноцеветен офсетов печат. Двойно отваряема картичка с принт както на лицето, така и във вътрешната част. Все пак ако държите на личното послание, този вариант предлага и достатъчно място за специалните ви думи към получателя.

Текст на картичката:

"С пожелание за по-малко трудности и достигане на голямата цел. Нека всяко начинание да завършва с успех! Нови постижения и много нови пътешествия!"

Още картички от Cardbg:

  • Огромно разнообразие от стилове и размери за всеки повод;
  • Конкурентни цени и големи отстъпки за количества;
  • Изпълняване на поръчките в кратки срокове, защото ценим вашето и нашето време.

Може да харесате още

Минимален брой за търговци - 5 бр. Многоцветна свежа картичка, подходяща за дипломиране. В стандартен пощенски формат с включен бял пощенски плик в ц..
3.00 лв.

цената е с вкл. ДДС

Минимален брой за търговци - 5 бр.Красива картичка за завършване в зелено. Моделът е с нежни флорални мотиви и бихте могли още да го използвате, за да..
3.00 лв.

цената е с вкл. ДДС

Картичка - магнит за дипломиране, завършване на образованието
✈ Очакваме доставка
Минимален брой за търговци - 3 бр. Практична картичка-магнит, подходяща за дипломиране. Чудесен начин да подарите нещо за спомен, което получателят м..
2.50 лв.

цената е с вкл. ДДС

Картичката е тройно сгъната, двулицева /еднакъв печат от двете страни/. В разгънат вид е с размера на лист А4. Представлява имитация на състарена хар..
4.20 лв.

цената е с вкл. ДДС