Избор на категория
Вашата количка

Картичка за влюбени "Обичам те" със зайчета

Картичка за влюбени "Обичам те" със зайчета
✈ Очакваме доставка

Картичка за влюбени "Обичам те" със зайчета

  • Размер в см.: 10.5x16
  • Включен ли е плик в цената: Да
  • Продуктов код: 146
Цена:
2.40 лв.

цената е с вкл. ДДС

Минимален брой за търговци -5 бр.

Понякога не е нужно да сте многословни, достатъчно е просто да кажете "Обичам те". Можете да го направите по красив начин с помощта на красивата картичка за влюбени "Обичам те" на борса за картички и покани Cardbg.

Моделът е свеж и много нежен, с акцент в цвета на любовта - червено. Перфектно допълнение за Свети Валентин или за някакъв личен повод на любимия човек. Картичката е отпечатана на едностранно хромов картон с пълноцветен офсетов печат. Изработена е в стандартен пощенски формат - 10.5х16 см, само че в хоризонтален вариант. 

Картичките за влюбени "Обичам те" със зайчета са произведени от фирма Джу-бокс, която е сред лидерите на родния пазар вече повече от 20 години. Това, с което се отличават предложенията ѝ, са високото качество и вниманието към детайла. Моделите са създадени от професионални художници със солиден опит в сферата, защото знаем колко важно е да можем да изразим чувствата си красиво.

Всяка картичка за влюбени "Обичам те" със зайчета е в комплект с обикновен бял пощенски плик с лента, който можете лесно да залепите и да бъдете спокойни, че няма да се разлепи, преди да е стигнал до получателя. Можете да го използвате и за пращане по пощата, но ако искате някой по-цветен или луксозен плик, разгледайте в категорията Пощенски пликове.

Може да харесате още

Минимален брой за търговци - 5 бр.Свети Валентин, рожденият ден, именният ден или някакъв друг личен повод на любимата жена са чудесна възможност да п..
2.40 лв.

цената е с вкл. ДДС

Минимален брой за търговци -5 бр.Търсите най-подходящия начин да изразите любовта си и да покажете на любимия човек колко ценен е той/тя за вас?! Напр..
2.40 лв.

цената е с вкл. ДДС

Минимален брой за търговци -5 бр.Любовни картички с мишле и червени рози за Свети Валентин или някой личен празник на любимия човек. Прекрасен двоен м..
2.40 лв.

цената е с вкл. ДДС

Минимален брой за търговци - 5 бр. Картичката за Свети Валентин за жена можете да я намерите в два цвята - екрю и розово. Моделът е влюбено мече със ..
2.40 лв.

цената е с вкл. ДДС