Избор на категория
Вашата количка

Двойна картичка за имен ден с цветя в лилава и розово

Двойна картичка за имен ден с цветя в лилава и розово
✈ Очакваме доставка

Двойна картичка за имен ден с цветя в лилава и розово

  • Размер в см.: 10.5x16
  • Включен ли е плик в цената: Да
  • Продуктов код: 289
Цена:
2.00 лв.

цената е с вкл. ДДС

Двойна картичката за имен ден с цветя в лилаво и розово е стилен избор, с който да поздравите ваш близък по случай неговия/нейния имен ден. И понеже народната мъдрост казва, че „на имен ден не се кани“, поемете инициативата и зарадвайте някой ваш близък или приятел.

Дори и да сте подготвили интересен подарък, не пропускайте картичката за имен ден. С нея ще засвидетелствате вниманието и уважението си към празнуващия. Не се съмнявайте, че ще бъде оценена подобаващо, защото сте отделили от времето си за нейния избор и надписване. Това я прави много по-лична от поздрава в социалните мрежи, който ще изпратите за секунди и няма да ви коства кой знае какви усилия.

Двойната картичка за имен ден с цветя в лилаво и розово е с размери 10.5 см на 16 см и вертикална ориентация. И за да не се чудите в какво да я сложите, Cardbg я предлага в комплект с плик по нейна мярка.

Картичките за имен ден на Cardbg:

  • Различни модели и размери;
  • Гарантирано качество;
  • Атрактивни цени;
  • Кратки срокове за доставка.

Може да харесате още

Картичка за имен ден с цвят в синьо и лилаво е свежо предложение, с което да поздравите любим човек за неговия празник. Раздвиженият дизайн определено..
2.00 лв.

цената е с вкл. ДДС

Изящната малка картичка за имен ден с цветя е подходяща за допълнение към всеки един подарък. Можете да я сложите дори в красив букет, с който да изне..
0.60 лв.

цената е с вкл. ДДС

Малка двойна картичка за имен ден с червени цвета е чудесно допълнение към всеки подарък. Не пропускайте да отправите своите пожелания към именика с п..
0.60 лв.

цената е с вкл. ДДС