Избор на категория
Вашата количка

Картичка за влюбени преплетени цветя

Картичка за влюбени преплетени цветя № 271

Картичка за влюбени преплетени цветя

  • Размер в см.: 10.5x16
  • Включен ли е плик в цената: Да
  • Продуктов код: 271
Цена:
2.40 лв.

цената е с вкл. ДДС

Минимален брой за търговци - 5 бр.

Любовта е едно от най-вдъхновяващите чувства на света и затова има нужда от подобаващо представяне. А какво по-добро такова от романтична картичка, с която да зарадвате половинката си за Свети Валентин или по някакъв личен повод?! Картичката за влюбени с преплетени цветя е много нежна и, разбира се, в цветовете на любовта.

Това е едно от страхотните предложения на фирма Джу-бокс (Jue-box), която има дългогодишен опит и е сред лидерите в производството на картички и покани. Моделът е двойно отваряем с принт на лицевата страна и възможност за надписване във вътрешната. Създаден е от професионални художници с много любов, старание и внимание към детайлите. Изработен е от висококачествен едностранно хромов картон и е отпечатана с пълноцветен офсетов печат.

Картичката за влюбени с преплетени цветя е с готово пожелание, което ще ви спести много време и мислене какво точно да напишете. Ако не можете да откриете точните думи, достатъчно е просто да си напишете името, защото текстът е вече върху картичката:

"С цялата ми любов за теб ...

... защото те обичам!"

Картичката за влюбени с преплетени цветя е в стандартен формат и върви в комплект с бял пощенски плик с лента. Лентата се отлепва лесно и е добро и бързо решение, ако искате да запечатите плика. Бихте могли също така да го изпратите по пощата и можете да сте спокойни, че няма да се отвори.

Начини на доставка:

  • От наш магазин в гр. София, ж.к. Младост 1, ул. Никола Генадиев, бл. 49 А, магазин 2 (отваряне на карта)
  • Еконт от 1 до 3 работни дни

Доставката е за ваша сметка. Цените са според тарифния план на всеки куриер.

Начини на плащане:

  • На място в магазина ни (в брой или с карта)
  • Плащане в брой или с карта на куриер
  • Чрез банков превод /поръчката се изпълнява след получена сума/

Може да харесате още

Минимален брой за търговци - 5 бр.Свети Валентин, рожденият ден, именният ден или някакъв друг личен повод на любимата жена са чудесна възможност да п..
2.40 лв.

цената е с вкл. ДДС

Минимален брой за търговци -5 бр.Търсите най-подходящия начин да изразите любовта си и да покажете на любимия човек колко ценен е той/тя за вас?! Напр..
2.40 лв.

цената е с вкл. ДДС

Минимален брой за търговци -5 бр.Любовни картички с мишле и червени рози за Свети Валентин или някой личен празник на любимия човек. Прекрасен двоен м..
2.40 лв.

цената е с вкл. ДДС

Минимален брой за търговци - 5 бр. Картичката за Свети Валентин за жена можете да я намерите в два цвята - екрю и розово. Моделът е влюбено мече със ..
2.40 лв.

цената е с вкл. ДДС